Şimdi Ara

HD 3870'ten HD 5770 veya HD 5850'ye geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kişisel bilgisayar 1951de çıktı. Berkeley'in "Simon" PC si. 28 yıldır bilgisayar kullanmak gayet mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harryosman

quote:

Orijinalden alıntı: DehreMini

ForeverMetal

28 yıldır bilgisayar kullanıyorum

ne oldu arkadaş

28 yıl önce entertip makinelerinde yazılar dizilir ve tipoda işler basılırdı, işte o dönemde yeni yeni bilgisayarda dizgi işleri başladı işte o tarihten beri bilgisayar kullanıyorum, bilgisayardan süper anlamam (kendi karalarımı verecek düzeyde anlarım) ama kullanmasını bilirim.

yukarda arkadaş iyi sallamış size bebekmi kandırıyor o, fark var uçurum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kursatcanata

quote:

Orijinalden alıntı: Heinrich Himmler

hocam öncelikle q serisi 2. el işlemci bakın derim. ancak sistem değişimi yapıcam ddr3 e geçicem derseniz kesinlikle amd ve 5770 öneririm öğrenci olduğunuzdan.

AMD'nin x6 phenom ii'leri nasıl? yaklasık q9650 ile aynı fiyata geliyor. Ya da phenom ii 955,965 falan. amd hakkında fazla bilgim yokta. performans olarakta pek bilgim yok.

p2 x6 lar q9650 fiyatında i7 860 920 930 performansındadır alınabilir tabi ama öğrenciyim yazmışsınız ya ben o yüzden q serisi 2. el ve 5770 yazdım.
  • quote:

ForeverMetal

bana bak adam ol, ne demek iki günlük bilgi, seni bilgimle döverim dengesiz, ikisi arasında fark var ama uçurum yok, bilgisiz ukala adam, kendini bir halt biliyor havasına sokma burada çoluk çocuk kandırma, 28 yıldır bilgisayar kullanıyorum senin gibi dün çıkmadım şeyden, defol şimdi.

Kendi kullandığı kart diye HD5770 ile HD5850'i birbirine yakın tutan gördüm ama elindeki HD3870'i HD5850'ye yakın tutanı da görmemiştim,şu an ne kadar komik bir duruma düştüğünü göremediğin gibi yaşını belli eder derecede saçma sapan ve haddini aşarak konuşuyorsun,9600GT seviyesindeki kartını HD5850 ile bir tutup üstüne bir de çoluk çocuk kandırma diyorsun,git bir Vantage skoru al sonra da bir HD5850 kullanıcısıyla skorunu karşılaştır,sonra da insanlarla düzgünce konuşmayı öğren,kendi kendine yapamazsan da bi kursa git,buradan bakınca 28 yıldır bilgisayar kullanan biri gibi değil de 16 yaşındaki liseli ergenler gibi görünüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 28 Haziran 2010; 23:56:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harryosman

quote:

ForeverMetal

28 yıldır bilgisayar kullanıyorum

ne oldu arkadaş

28 yıl önce entertip makinelerinde yazılar dizilir ve tipoda işler basılırdı, işte o dönemde yeni yeni bilgisayarda dizgi işleri başladı işte o tarihten beri bilgisayar kullanıyorum, bilgisayardan süper anlamam (kendi karalarımı verecek düzeyde anlarım) ama kullanmasını bilirim.

yukarda arkadaş iyi sallamış size bebekmi kandırıyor o, fark var uçurum yok.

Yalnız ForeverMetal hocam haklı.Arada uçurum var.Crysis'te Hd3870 ile eşdeğer 9600gt 15 fps alırken hd5850 40 fps alıyor.Cod 4'te de 9600 gt 68 fps iken hd5850 168 fps.Bence aradaki fark uçurumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petyr Baelish -- 29 Haziran 2010; 0:00:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

ForeverMetal

bana bak adam ol, ne demek iki günlük bilgi, seni bilgimle döverim dengesiz, ikisi arasında fark var ama uçurum yok, bilgisiz ukala adam, kendini bir halt biliyor havasına sokma burada çoluk çocuk kandırma, 28 yıldır bilgisayar kullanıyorum senin gibi dün çıkmadım şeyden, defol şimdi.

Kendi kullandığı kart diye HD5770 ile HD5850'i birbirine yakın tutan gördüm ama elindeki HD3870'i HD5850'ye yakın tutanı da görmemiştim,şu an ne kadar komik bir duruma düştüğünü göremediğin gibi yaşını belli eder derecede saçma sapan ve haddini aşarak konuşuyorsun,9600GT seviyesindeki kartını HD5850 ile bir tutup üstüne bir de çoluk çocuk kandırma diyorsun,git bir Vantage skoru al sonra da bir HD5850 kullanıcısıyla skorunu karşılaştır,sonra da insanlarla düzgünce konuşmayı öğren,kendi kendine yapamazsan da bi kursa git,buradan bakınca 28 yıldır bilgisayar kullanan biri gibi değil de 16 yaşındaki liseli ergenler gibi görünüyorsun.

bana bak dengesiz, defol benle muhatap olma, genleri bozuk yaratık, burada bebekler sana kanar ama benim gbiler kanmaz, haddimi aşrasam o zaman görürsün, klavye sazanı defol git yakası açılmadık lafları sokmayım sana şimdi.

• quote:

quote:

ForeverMetal

bugün forum da bir liseli ilkokullu muhabbeti dönüyor farkettiniz mi?

• quote:

quote:

quote:

ForeverMetal

bana bak dengesiz, defol benle muhatap olma, genleri bozuk yaratık, burada bebekler sana kanar ama benim gbiler kanmaz, haddimi aşrasam o zaman görürsün, klavye sazanı defol git yakası açılmadık lafları sokmayım sana şimdi.

Yukarıya test koydum baktın mı?Elindeki kartı ne zannediyosun bilmem ama testler ortada,harryosman arkadaşımızın yazdıkları da ortada.Benim genlerimi yorumlamak yerine aç o siteye bak,yine göremiyosan benim genlerim yerine senin genlerinden muhabbet etmemiz gerekir bence,elindeki 3 paralık kartı Dx11'in en F/P kartına denk tutuyosun,bana kalkmış sokak ağzıyla ne kalibrede bir insan olduğunu belli edercesine konuşuyorsun.Sana 2 önerim var;

1-Az kafanı kaldır yukardaki testlere bak,neyin ne olduğunu az da olsa öğren.
    2-İnsanlarla,hele hele tanımadığın insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren,adam ol,2 günlük bilginle buralara geldiğin söylediğin şeylerden belli oluyor,bari ne kadar adam olduğun kısmını belli etme,benden sana tavsiye.

• quote:

quote:

ForeverMetal

belkide ikisinide 1280*1024 de kullanmıştır düşük ayarlarda akıcı olunca uçurum yok demiştir tabi fpslere falan bakmamıştır..insan biraz açıklar bari saçma olsada pat diye söylersen 28 yıllık bilgini ?? silmiş olursun tabi nasıl kullandığınıda bilmiyoruz 9600GT oyunları 1280*1024 de çok iyi bir kart üstünde kötü..5850 ise 1920*1080 de full çalıştırabilecek düzeyde bir kart..150tl lik kart (hadi ilk çıktığında 240TL idi) ile 550-600 TL lik kartı karşılaştırıyorsun ya yuhhh birde 28 yıl pc kullanıyorum demişsin..fake olmadığını nerden bilelim??bende 20 yıldır kullanıyorum o zaman hey allahım..pc kullanan çok insan gördük ama sadece program kurmayı bilen..3870+9600GT ile 5850 arasında uçurumun en büyüğü var..3870=9600GT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 29 Haziran 2010; 0:38:30 >

• Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yeni sistem toplarsam AMD tabalı sistem kuracagım x6 ile. Bununla devam edersemde -ki oyle gorunuyor- once bir psu, sonra işlemci ram takviyesi ile hd5850
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatcanata

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Yeni sistem toplarsam AMD tabalı sistem kuracagım x6 ile. Bununla devam edersemde -ki oyle gorunuyor- once bir psu, sonra işlemci ram takviyesi ile hd5850

Seçimlerin gayet güzel,Q9xxx + 4GB Ram + HD5850'li bir sistem gayet güzel olur,ileride müsait olunca da yavaş yavaş sistemin geri kalanını da değiştirirsin.
  • Power Supply olarak kaliteli markalar neler peki? OCZ'in fatalty 550watt versiyonunu dusunuyorum ama daha kaliteli markalar varsa tavsiye alabilirim. Pek bilgim yok supply'ler hakkında.
  • quote:

3870 ve 5850 kullanıyorum ikisinin arasında uçurum yok bu beyan yalan yuh diyorum.

Kafan iyi nerhalde...
  • Arkadaşım o sistemin çookkk rahat 5850 yi de kaldırır.sen merak etme.4 çekirdeğe felan gerek yok.Power yenilerim dersen 550w High Power öneririm başkada birşeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşım o sistemin çookkk rahat 5850 yi de kaldırır.sen merak etme.4 çekirdeğe felan gerek yok.Power yenilerim dersen 550w High Power öneririm başkada birşeye gerek yok.

Yenilemezsem sorun olur mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

3870 ve 5850 kullanıyorum ikisinin arasında uçurum yok bu beyan yalan yuh diyorum.

Kafan iyi nerhalde...

bence arkadaş haklı

masaüstünde 3870 ve 5850 arasında bir fark yoktur. doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Kafan iyi nerhalde...

bence arkadaş haklı

masaüstünde 3870 ve 5850 arasında bir fark yoktur. doğrudur.

Yuh diyorum başka birşey demiyorum...

• 3870, 9600GT den bile kötü bir karttır gerisini siz düşünün artık...
  • Eee "5870 alma 5850 alıp oc yaparsın" diyenleri gördükten "3870 ile 5850 arasında çok fark yok" diyenleri de garipsememek lazım
  • Bence bu arkadaşlar HD3870 ile HD5870'i karıştırıyor,HD5870 ile HD5850 arasında fazla fark yok lafını da duyduktan sonra böyle saçma sapan bi psikolojiye bürünüp 3 senelik kartı HD5850 ile bir tutuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.