Hd 5770 almaya karar verdim Sizce hangi markadan o/c la daha iyi performans alabilirim
Tüm sistemini ve güç kaynağını yaz.
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod Tüm sistemini ve güç kaynağını yaz.
Alışkanlık olmuş hep aynı cevabı veriyosun:D
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon94
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod Tüm sistemini ve güç kaynağını yaz.
Alışkanlık olmuş hep aynı cevabı veriyosun:D
@napolyon94 Ortada bazı bilgiler olmadan öneri yapmak yanlış olur. Daha öncede bunun örneklerini gördük forumda.
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn1907
Hd 5770 almaya karar verdim Sizce hangi markadan o/c la daha iyi performans alabilirim
Asus CuCore ile rahatlıkla 1000 mhz ve üstüne çıkarsın.Voltaj işleri ve soğutması iyidir.
Şuanki sistem tamamen değiştiği için yazmıcam tamamen değiştiriyorum ama yine çok iyi bi pc değil core 2 duo 2.36 işlemcili 2gb ramli bi sistem olucak psu şuan 350w en azından 450w lık bi psu alıcam ekran kartını alıyorken
quote:
Orijinalden alıntı: gkhn1907
Şuanki sistem tamamen değiştiği için yazmıcam tamamen değiştiriyorum ama yine çok iyi bi pc değil core 2 duo 2.36 işlemcili 2gb ramli bi sistem olucak psu şuan 350w en azından 450w lık bi psu alıcam ekran kartını alıyorken
ölü yatırımlar yapma sen eski sistemini ve kuracağın sistemin ne amaçla olacağını yaz..
tabi birde bütçeni yaz..
Diğer pc den çıkan parçalar gelicek olanlar bütçem 300 tl almışken 5750 değilde 5770 almak istiyorum ama vapor-x zaten kendi başına 300 tl nin üstünde olduğu için His düşünüyorum
arkadasım sen en iyi hd 5750 al vapor x eksende 210 tl fln bide ram alırsın nebilim güç kaynagın düşük se yenile
xfx modelinide alabilirsin güzel bi karttır
his almış olanlar gayet memnun olduklarını söylemişlerdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme