Şimdi Ara

HD 5770 sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında pek bir sorun mu bilmiyorum ama açıkcası canımı sıkıyor .

Şöyle ki oyundan ii performans alabilmek icin sürekli aynı driverı yüklemek zorunda kalıyorum. Örnegin su anda WoW da 120-130 fps alırken , bilgisayarı yeniden açtıgımda garip bir şekilde fpsnin 60-70lere düştügünü görüyorum . Cözümü ise driverı yeniden kurmak oluyor. Yani acıkcası bilgisayarı her başlattıgımda yeniden driver yüklemek zorundayım ki bu biraz can sıkıyor.

2.sorunum ise ekran kartımın gpu hızı 400 mhzlere kadar düşüyor masaüstündeyken bunu deaktive etmenin bir yolu var mı ? Her alt tab yaptıgımda 400 lere kadar düşmesi canımı sıkyıor açıkcası

Çözümler için şimdiden teşekkürler

• 1. Sürücüyü kaldırıp, buradan güncel sürücüyü indirip yükleyin.
    2. Windows 7 kullanıyorsanız, güç planını "Yüksek Perfprmans" olarak değiştirin. (Bu ayar, ekran kartı hızının en yüksek değerde sabit kalmasını sağlamaz.)
    3. Ekran kartının saat hızlarını düşürmesi, enerji tüketimi, sistem sıcaklığı ve ömrü açısından büyük bir artıdır. Sistem boşta iken baktığınız için düşürülmüş saat hızlarını görüyorsunuz. Karta yük bindiği zaman en yüksek değere otomatik çıkar. Takip etmek için Gpu-Z programını kullanabilirsinz. Saat hızlarını masaüstünde de sabitlemek isterseniz (ki bana göre hiç gereği yok) MSI Afterburner' i kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.