Şimdi Ara

hd 6790

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim inten dual core e6300 2.8ghz 2gb ram 580w xilence psu hd 6790,önceden 300watt psu ve hd 4670 ekran kartım vardı bu hafta yenilerini aldım,battfield 3 e girerken oyun çöküyor res atmak zorunda kalıyorum dota 2 de 10 dakika oynadıktan sonra ekranda dikey çizgiler beliriyor gene res atmak zorunda kalıyorum sizce kaynağı hangisi psu mu ekran kartı mı.az önce dizi izleyeyim dedim gene kahverengimsi dikey çizgiler çıktı ekranda res atmak zorunda kaldım sorun hangisinde acil yardım lütfen

• bu arada ekran kartı markası msi hd 6790
  • psu değişmeli kartı yakabilirsin dikakt et bence hemen kapat bilgisiyarını 300 wat t neya bari 350 felan olsun 6790 çok güç çeker 153 watt
  • yeni psu aldım 580w xilence onunla bu sorunlar var dikey çizgiler çıkıyor arada res atmak zorunda kalıyorum ve battfield 3 ü açamıyorum bile ilk görevi oynadım sadece sonra girince yeni oyunda devam ette desem oyun çöküyor res atmak zorunda kalıyorum.dikey çizgi dota 2 ve dizi izlerken dahi geldi ekran kartında sorun mu acaba psu da mı
  • kartta oc yapmadıysan sorun olmaması lazım iade istemelisin
  • kurcalama hiç direk gönder garantiye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTR

arkadaşlar sistemim inten dual core e6300 2.8ghz 2gb ram 580w xilence psu hd 6790,önceden 300watt psu ve hd 4670 ekran kartım vardı bu hafta yenilerini aldım,battfield 3 e girerken oyun çöküyor res atmak zorunda kalıyorum dota 2 de 10 dakika oynadıktan sonra ekranda dikey çizgiler beliriyor gene res atmak zorunda kalıyorum sizce kaynağı hangisi psu mu ekran kartı mı.az önce dizi izleyeyim dedim gene kahverengimsi dikey çizgiler çıktı ekranda res atmak zorunda kaldım sorun hangisinde acil yardım lütfen

Kartı hemen iade et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi sorun kesin ekran kartında mı sizce çünkü çöktüğü zaman ses falanda gidiyor klavye işlemiyor,ekran kartı overlock model kendisi acaba default ayarlara mı getirmem lazım
    core clock 920,memory clock 1050 fan speed %43.hem power hem ekran kartı yeni olduğu için emin olamıyorum hangisi sorunlu.anakartımda işlemcinin yanında 4 pinli giriş var powerda 8 vardı onun 4ü yerleşecek şekilde bağladım anakarta buda sorun olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTR

şimdi sorun kesin ekran kartında mı sizce çünkü çöktüğü zaman ses falanda gidiyor klavye işlemiyor,ekran kartı overlock model kendisi acaba default ayarlara mı getirmem lazım
    core clock 920,memory clock 1050 fan speed %43.hem power hem ekran kartı yeni olduğu için emin olamıyorum hangisi sorunlu.anakartımda işlemcinin yanında 4 pinli giriş var powerda 8 vardı onun 4ü yerleşecek şekilde bağladım anakarta buda sorun olur mu sizce?

Ekran kartını başka sistemde deneyerek sorunun karttan kaynaklanıp kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz
  • çevremde deneyebileceğim kimse yok :( 4 pinli girişe 8 pinli kabloyu sokmam sorun yaratır mı sizce 4 ünü taktım 4 ü boşta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.