Şimdi Ara

HD 6790 Siyah Ekran Ve Çizgi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Sistemimi Belirteyim;

İntel E5200 Dual Core 2,5Ghz (3,2Ghz Overclock'lu)

Powercolor Hd 6790 Ekran kartı

4 Gb Ram

Asrock G41C-VS Anakart.

Şimdi sorunum Şu oyunlarda (LoL,Rocket League Vs) Oyundayken 10 15 dk dan sonra Bi Anda Ya Siyah Ekran Oluyor Yada Ekrandan Aşşağıya Doğru Ölü piksellerle doluyor Ekran.Vede Bilgisayarı kapatmam Gerekiyor.

Sorunu Gt 430 Ekran kartım ile yaşamıyorum.

Ayrıca Denediğim Yollar;

1_Driver Güncellemek,2_ Isıları kontorl Ettim ekran kartı 60'ı Geçmiyor Termal Macun Vs Yeniledim.Isı ile ilgili sorun yok İşlemcidee Aynı 50'yi Geçmiyor Anakart İse 40 Gösteriyor(Pc kapattıktan sonra Anakartın Kuzey Koprusundeki MEtal Soğutma Ya dokunduğum zaman gerçekten Sıcak) İşlemci İle Ekran kartım Darboğaza Giriyor Biliyorum Ama Genelde İdare Eder Derecede PErformans Alıyorum (lolDe 175 FPS çok yüksekde)Son olarak Windows 7 Format'ı Attım Ekran kartı Driver'ini kuramadan oldu Uğraşmadım.Linux'da kurdum Kurulumda Sürekli Siyah Ekranla karşılaştım kurulumdan sonra olmadı A

Orjinal Gta V ve Bf 4 Var Mp'de Bf 4 de çok sıkıntı çekiyorum ama Gta' V de 40 45 Fps Normal-Yüksek Ayarda Texture'ler yüklenmiyor Onuda Darboğaz'dan dolayı olacağını Düşünüyorum.Neyse Sorun Böyle.Yazılımsaldır İnşallah Sistemi Zor Şartlarda Bir ARaya Getirdim Ekran kartından Falan olmamasını umuyorum :(

Yakın Zamanda Core 2 Quad'a Geçiceğim.

Bios'update ile alakası olabilirmi bilemiyorum

Not Olarak:Bazenleri Windows'da iken bile yapıyor.Daha Öncede Yapmıyordu Galiba Yada Haftada 1 Di Amd'nın Beta Driverini yükledikten sonra Sürekli Oldu KAldırdım Driver'ı Başka kurdum Yine Devam Ediyor.

Fotoğrafdaki gbi ya Siyah ekran yada çizgiler oluyor.

HD 6790 Siyah Ekran Ve Çizgi Sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.