Şimdi Ara

HD 6950'leri HD 6970 yapıyoruz! Video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
1
Favori
50.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin ediyorum millet aç.
  • Cannot Erase Rom ? Karta bişey Olmadi İnş :)
  • 6950 Biosladim Arkadaslar GpuTool ile Test Ettim 85 Dereceye Kadar Cikti Korktum Acikcasi İptal Ettim Testi =) 10 15 Dakika Kadar Test Ettim Sorun Vermedi işlemci Hızı 900 MHZ'de 85 Derece Fazla Değilmi Sanki ?
  • fazla degil, bazilari 91 falan aliyor
  • Zaten çok ısınan bir kart, bir de bios mod yapınca fanı oldukça yüksek ayarlamanız gerekiyor. Yoksa ısınma kilitlenme oluyor. Videodaki gibi toz pembe değil herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Zaten çok ısınan bir kart, bir de bios mod yapınca fanı oldukça yüksek ayarlamanız gerekiyor. Yoksa ısınma kilitlenme oluyor. Videodaki gibi toz pembe değil herşey.

ne alaka? GPU aynı GPU Soğutucu aynı soğutucu
  • ramler aynı değil 90%
  • Furmark'daki sıcaklık değerleri... Modlu 6950 ile standart 6970'in sıcaklık değerleri birbirinden farksız. Yani fanı yüksek ayarlamak vs. gerekmiyor, 6970 ne ise o şekilde kullanabiliyorsunuz.

HD 6950'leri HD 6970 yapıyoruz! Video inceleme
  • Autofan ile kullanabiliyor musunuz moddan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Autofan ile kullanabiliyor musunuz moddan sonra?

Evet Auto ve Manuel Modda Kullanabiliyorum.
  • bende 2002 yılında, bu yöntemle ati x800 ümü x880 yapmıştım :))
  • Arkadaşlar ben Orjinal WİNDOWS 7 ULTİMATE 64.BİT sisteme sahibim ve bu uygulamayı yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • Sapphire HD6950 2GB aldım ve videodakileri aynen denedim. "Cannot Erase ROM" mesajı ile karşılaştım ve eski BIOS'u silemediğim için yenisinide yükleyemedim.

Çözümü buldum arkadaşlar. ATIWinflash.exe uygulamasının üzerine sağ click yapıp masa üstüne kısayol atın sonrada yanda parantez içinde belirttiğim parametreleri yazın (ATIWinflash.exe -f -p 0 Sapphire.HD6970.2048.101124.bin) artık sorunsuz olarak update edebilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 20 Şubat 2011; 14:43:24 >
  • DOS ortamında yapılabilir ek bir alternatif.
  • süper para tasarrufu olur böyle yollara başvurmak lazım
  • Arkadaşlar XFX 6950 ekran kartı aldım iki gün içersinde sistemi kuracağım bios mode ile 6970 yapılabiliyor mu bu ekran kartı acaba soru işaretleri oluştu kafamda sanki bu olmuyormuşta kazık yemişim gibi umarım oluyordur şimdiden teşekkürler...

Bir de her 6950 çift bios mode una mı sahip acaba?
  • sapphire kartımda voltaj vermeden denedim fakat stabil kullanmak mümkün olmadı. zaten üst seviye bir kart olduğu için şimdilik çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.
  • bence hiç yapılmaması gereken bişey.gerçekten riski büyük.kolay gibi görünüyor ama aslında zor.çok iyi bilmek lazım.
  • Arkadaş biosmod yapacaklar HİS 6970 turbo modelini denesinler.Ben sorunsuzca 900/1400 kullanıyorum.Overdrive de 1000mhz ve 1500 mhz e kadar açık.Msi afterburner 2.1 versiyonu ile voltaj da verilebiliyor 1.3v a kadar.

Ben 950/1400 şeklinde güzel güzel kullanıyorum.Ram ler daha fazla gitmiyor,sanırım spesifikasyonu farklı.Hep hata veriyor...

Bios mod yapacaklar bence usb boot disk hazırlayıp dos ortamından işlemlerini yapsınlar daha risksiz.Ben bir defasında windowsdan atarken hd4870 imin biosunu çökertmiştim.Allahtan S3 Virgem vardıda biosu dos tan geri yükleyebilmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.