Şimdi Ara

hd 6950 mi gtx 570 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Vatan Computerde cumadan beri olan %25 indiriminden haberi olmayan yoktur. Şu an Leadtek GTX 570,605 TL'ye satılıyor.His HD 6950 ise 455 TL'ye. Aradaki fark HD 6950'nin bios mod olması fakat bu da ses seviyesinin artması anlamına geliyor. Ama HD 6950 alırsanız işlemciye bir soğutucu alarak bios mod ile arasında olan farkı kapatabilir,bazı yerlerde ise geçebilirsiniz de.Bunun için benim tercihim HD 6950 veya HD 6850 CFden yanadır.
  • iyi bir soğutmaLı 6950 aLıp modLarsan daha karLı oLur Msi twin frozer gibi. Asustan daha serindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Merhaba, Vatan Computerde cumadan beri olan %25 indiriminden haberi olmayan yoktur. Şu an Leadtek GTX 570,605 TL'ye satılıyor.His HD 6950 ise 455 TL'ye. Aradaki fark HD 6950'nin bios mod olması fakat bu da ses seviyesinin artması anlamına geliyor. Ama HD 6950 alırsanız işlemciye bir soğutucu alarak bios mod ile arasında olan farkı kapatabilir,bazı yerlerde ise geçebilirsiniz de.Bunun için benim tercihim HD 6950 veya HD 6850 CFden yanadır.

TŞK ederim kardeşim yorum için ama ben belirttim ben mod oc falan anlamıyorum yapamam da bana sadece hangisini seçmem gerektiğini neden seçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim 6950 mi ? gtx570 mi default halleri ile umarım anlatabilmişimdir... saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustii34

iyi bir soğutmaLı 6950 aLıp modLarsan daha karLı oLur Msi twin frozer gibi. Asustan daha serindir.

TŞK ederim kardeşim yorum için ama ben belirttim ben mod oc falan anlamıyorum yapamam da bana sadece hangisini seçmem gerektiğini neden seçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim 6950 mi ? gtx570 mi default halleri ile umarım anlatabilmişimdir... saygılar...
  • Oc yapmayacaksan fabrika çıkışı ocli paliti alman daha mantıklı olur.(asus dc ii ile paliti kıyaslarsak 570 modelinde)

Ben de msi twin frozr ii hd6950 ile senin linkini verdiğin palit gtx 570 arasında kalmıştım , hd 6950 yi almaya karar verdim. Fiyat / performans olarak daha iyi. Kartlar arasındaki farkın çok fazla hissedileceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirytusrektus -- 24 Nisan 2011; 17:20:05 >
  • Nvidia alıcaksanız GTX 570
    Ati alıcaksanız HD6950
    İkisi de sizi oldukça mutlu edicektir...
    Teşekkürler;
    HackAv
  • kesinlikle GTX 570
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

kesinlikle GTX 570

Moddan anlamam diyorsanız.
  • Fiyat/performans oranı yüksek olsun , güç tüketimi düşük olsun diyorsan msi tf ii HD6950

Fiyat/performans oranı yüksek olmasa da olur ; kafamda soru işaretleri kalmasın , güç tüketimi umrumda değil diyorsan palit gtx 570 sonic platinum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Nvidia alıcaksanız GTX 570
    Ati alıcaksanız HD6950
    İkisi de sizi oldukça mutlu edicektir...
    Teşekkürler;
    HackAv

valla kardeşim doğru diyorsun ben de testlere baktım ikisi de güzel kart ama sanki gtx570 hd 6950 ye göre önde gibi ben de hani 150 lira falan fazla verip ondan alayım diyorum sende bir tercih yapsan hangisini tercih ederdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

kesinlikle GTX 570

X-FI hocam kesinlikle gtx 570 demişsin hani birazda açıklama yaparsan ona göre alayım kafamda kesinleşsin diyorum çünkü şimdi 750 lira gtx 570 e vereceğime yaklaşım 980 liraya hd6950 cf de oluyor ve cf seçeneğini düşünmeye başladım onun için soruyorum sen ne düşünüyorsun hocam hd6950 cf gtx 570 i de baya geççiyor yani test burada

http://www.anandtech.com/bench/Product/299?vs=306

sonuç olarak hangisine yöneleyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

Fiyat/performans oranı yüksek olsun , güç tüketimi düşük olsun diyorsan msi tf ii HD6950

Fiyat/performans oranı yüksek olmasa da olur ; kafamda soru işaretleri kalmasın , güç tüketimi umrumda değil diyorsan palit gtx 570 sonic platinum

valla öyle zaten kendim garantici bir adamımdır ne oc ne mod falan anlamam tehlikeli gelir bana cf sadece mantıklı ve tehlikesiz geliyor şimdi 6950 cf seçeneğini de düşünmeye başladım yani bakıcaz artık sen ne diyorsun kardeşim bu konuda çünkü 6950 cf gtx 570 i iyi tokatlıyor :)

sonuç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

quote:

Fiyat/performans oranı yüksek olsun , güç tüketimi düşük olsun diyorsan msi tf ii HD6950

valla öyle zaten kendim garantici bir adamımdır ne oc ne mod falan anlamam tehlikeli gelir bana cf sadece mantıklı ve tehlikesiz geliyor şimdi 6950 cf seçeneğini de düşünmeye başladım yani bakıcaz artık sen ne diyorsun kardeşim bu konuda çünkü 6950 cf gtx 570 i iyi tokatlıyor :)

sonuç ?

6950 cf tabiki güzel olur. Zaten tek 6950 ufak bir oc ile gtx 570 i yakalıyor. Cf olduğunda 570 e fark atması doğal. İyi bir tercih olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murattt06

quote:

sonuç ?

6950 cf tabiki güzel olur. Zaten tek 6950 ufak bir oc ile gtx 570 i yakalıyor. Cf olduğunda 570 e fark atması doğal. İyi bir tercih olur.

öyle kardeşim peki bu 1gb ile 2gb lık versiyonları var ben 1gb lık 2 tane alıp cf yapayım diyorum daha ucuza mal oluyor çünkü pekiyi 1gb ile 2gb arasında fark nedir performansı etkiler mi sence ?

• 1gb'ın yetmediği oyun bir gta4 var galiba onun dışında çoğu oyuna yetiyor. Çoklu ekran kullanımında 3 monitörle kullanımda yüksek ramın faydası var onun dışında GPU bazında 1gb ile 2 gb arası fark yok...
    İlerisi için dersen bence oyunlar konsol güdümünde çıktığı sürece 1 gb oyunlar için yetmeye devam edecek.
  • Mod yapmayacaksan XFX 6950 al dostum, piyasada tatmin edici çözünürlükte oynatmadığı oyun yok
  • 6950 al modla beraber 6970 yapabilirsin f/p olaraktan güzel ve tabiki güç tüketimi olarakta
  • 6950den daha ii 570 e de yakın performansı var sana tavsiyem bu kart olacak bütün oyunları takır takır oynarsın msi gtx 560 twin frozr II

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37080_MSI_N560GTX-Ti_Twin_Frozr_II_OC__GTX_560_Ti__1GB__256Bit__GDDR5__Ekran_Karti.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

1gb'ın yetmediği oyun bir gta4 var galiba onun dışında çoğu oyuna yetiyor. Çoklu ekran kullanımında 3 monitörle kullanımda yüksek ramın faydası var onun dışında GPU bazında 1gb ile 2 gb arası fark yok...
    İlerisi için dersen bence oyunlar konsol güdümünde çıktığı sürece 1 gb oyunlar için yetmeye devam edecek.

valla hocam tek oyun için ben kafaya takmam ama benimde araştırdığım kadarıyla hiç fark etmiyor 2gb 1 gb çünkü tek monitöre bağlayacağım hdmı olarak onun dışında oyunlarda falan fark edeceğini düşünmüyorum zaten iki tane 1 gb lik sapphire ekran kartı alıp cf yapmayı düşünüyorum o zaman da tadından yenmez herhalde gtx 570 i de arkasında bırakıyor yani hem 2 tane 1gb lik sapphire 970 lira tutuyor gayet mantıklı diye düşünüyorum gtx 570 750 lira iken ben bunn daha iyi olacağını düşünüyorum sen ne diyorsun kardeşim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Mod yapmayacaksan XFX 6950 al dostum, piyasada tatmin edici çözünürlükte oynatmadığı oyun yok

valla kardeşim xfx ucuz ürün almayı da düşünüyorum iki tane alıp cf yapayım diyorum hatta hem gtx 570 hem de gtx 580 i geçer ama işte hiç duymadığım marka sorun yaşar mıyım diye kafaya takıyorum xfx pek güven vermiyor açıkcası ama bilmiyorum yani... sen ne düşünüyorsun kardeşim ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.