%25 + KDV ile al bunu bak yoluna laptopun şekli yeter. 120 GB SSD 750 GB Hdd'ye sahip. GTX 560M DDR5 Ekran kartına sahip bildiğin laptop oyun canavarı bundan daha iyileri vardır mutlaka
quote:
Orijinalden alıntı: emregmr01
HD 6990 ekran kartı kullanan notebook önerisi? customize seçenekli olabilir
6990 lı kart bulman zor ama ben sana öneriyim benım bıldıgım monster üretiyor dier markalarda suana dek görmedım arasam belki vardır ama monsterin uygun fiyatlı 6990lı notebookları var link atayım buyrun
ayrıca istediginiz parçaları degiştirerek daha ucuz yada daha pahalı yapabılırsınız lınkınde gtx560m gibi görünsede 6990m kulanılmıs.
quote:
Orijinalden alıntı: onr1818
quote:
Orijinalden alıntı: emregmr01
HD 6990 ekran kartı kullanan notebook önerisi? customize seçenekli olabilir
6990 lı kart bulman zor ama ben sana öneriyim benım bıldıgım monster üretiyor dier markalarda suana dek görmedım arasam belki vardır ama monsterin uygun fiyatlı 6990lı notebookları var link atayım buyrun
ayrıca istediginiz parçaları degiştirerek daha ucuz yada daha pahalı yapabılırsınız lınkınde gtx560m gibi görünsede 6990m kulanılmıs.
mosteri biliyom kanko ona alternatif bi makina varmı diye araştırıyorum -ki sanırım yok öyel birşey
Monster'a alternatif bilgisayar yok. Çünkü Fokus Bilgisayar dışında özelleştirme seçeneği sunan firma yok. GTX 560'lı makineyi millete 4000 liralara kakaladıkları yerde Monster HD 6990'lı makineleri 2500-3000 liradan sattı. Üstelik hepsinin işlemcilerinin çarpan kilitleri açıktı. Monster diğerlerinin yanında her yönden o kadar avantajlı ki, MSI gibi makinelere para vermek israf bence bu şartlar altında.