Şimdi Ara

HD 6990 Ekran kartı ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HD6990 GDDR5 4GB 512Bit (256Bitx2) AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor. Satmak istesem ne kadara alıcı bulabilirim?

• bu saatten sonra en fazla 750-800 eder ikinci elde tabii garanti kutu vb bunlara göre değişebilir
  • 450 verirdim testlerde kullanmak için
  • kart çöp 300 tl bile etmez 450 veren üsteki kullanıcıya hemen kakala nvidia amd nin en büyük kazıklarından çift işlemcili kartlar al 1 sene sonra yalan olsun testlere bak bazen 7850 ile aynı fps veriyor gtx590,5970,6990 bitti yakında 1 sene sonra gtx690 ve 7990 çöp alacak
  • 20-30 tl birsey eder. Cope atabilirsin veya. Fark etmez. Tugla sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira verirsen senin için kasama kadar taşırım
  • 6990 mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

kart çöp 300 tl bile etmez 450 veren üsteki kullanıcıya hemen kakala nvidia amd nin en büyük kazıklarından çift işlemcili kartlar al 1 sene sonra yalan olsun testlere bak bazen 7850 ile aynı fps veriyor gtx590,5970,6990 bitti yakında 1 sene sonra gtx690 ve 7990 çöp alacak

1 yıl sonrada ben biterim desene

• quote:

kart çöp 300 tl bile etmez 450 veren üsteki kullanıcıya hemen kakala nvidia amd nin en büyük kazıklarından çift işlemcili kartlar al 1 sene sonra yalan olsun testlere bak bazen 7850 ile aynı fps veriyor gtx590,5970,6990 bitti yakında 1 sene sonra gtx690 ve 7990 çöp alacak

Tepkiler epeyce ağır.. Anlıyorum, hak veriyorum ama testlerde aynı FPS verdiğine katılmıyorum. Bir çok oyunda açık ara önde benimincelediğim benchmark sonuçlarında.. Hala gideri var kartın..

• Çöp.

saka bi yana, gayet guzel karttir. bence degerini bil ve satma. 2yil daha gideri var

• quote:

Dediklerinizde sadece şu kısma katılmıyorum.

HD 6990 vs HD 7950

http://www.anandtech.com/bench/Product/515?vs=550

Hala HD 7950'ye eşdeğer sayılabilir bir performansı var. Sadece daha fazla güç çekmesi, daha çok ısınması ve eski seri olmasından dolayı tercih edilebilirliği düşmüş bir kart. Ama sadece performans olarak düşünürsek hala HD 7950'den bazı yerlerde üstün, genel olarak eşdeğer.

• Ne yani en iyisi tek gpu lu ekran kartları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi1

Ne yani en iyisi tek gpu lu ekran kartları mı?

En iyisi demek doğru olmayabilir. Çünkü çift GPU lu kartları tercih eden az değil. Tek gpunun avantajı oyunlara daha uyumlu olması , yani daha az sorun çıkarması ya da şöyle diyelim tek gpuda daha iyi sonuçlar veren oyunlarda çift gpulara göre daha başarılı olmasıdır.

Tek gpu iyi, çift gpu güçlü..

Forumda GTX690 ile GTX Titan diye araştır görürsün demek istediğimi.
  • Kargoyu ödersen bedavaya alırım kasanda ağırlık yapmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Kargoyu ödersen bedavaya alırım kasanda ağırlık yapmasın

• elektrik tüketimi fazladır onun, testlerde baya bi geriye düştü
  • daha gideri var o kartın.şarap gibi.elektrik şirketlerininde dostu olan bir kart
  • hocam garanti durumu nedir marka model nedir. onları bi söyleseniz.

7950 saphire 1 aylık vatandan alınma üstüne 2000 lira verirseniz anlaşırız ?

malum elektirik faturasının bi kısmını siz alın. kalanınıda ben.
  • Tanıdıksın diye 200 veririm

• hocam garanti durumuna falan söylerseniz sevinirim. bide model olarak link atarsanız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.