Şimdi Ara

HD 7770'den HD 7850 O.C.'a Geçmeye Değer Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar VGA monitörüm var. HD 7770'den HD 7850'e geçmeye değer mi ? VGA'da kullanan var mı 7850'yi ? Dalgalanma diyorlar ne gibi bir dalgalanma anlayamadım ? Acaba VGA'da kullanan varsa bir video çekebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Polichenelle

Arkadaşlar VGA monitörüm var. HD 7770'den HD 7850'e geçmeye değer mi ? VGA'da kullanan var mı 7850'yi ? Dalgalanma diyorlar ne gibi bir dalgalanma anlayamadım ? Acaba VGA'da kullanan varsa bir video çekebilir mi ?

Hocam biraz daha bekleyip 7870 veya yeni nesile geçmenizi tavsiye ederim .
    7850 ile 7770'in arasında fark olduğu doğrudur , ama masraf yapmanıza değer mi tartışılır .
  • 7870 ya da r9 270x e geçersin en az
  • Bilemiyorum artık VGA performasına bağlı 7850'nin
  • Polichenelle P kullanıcısına yanıt
    Vga monitörünüz varsa 78xx serisine hiç buluşmayın r9 270 veya r9 270x alın derim ben. Suan r9 270x imi vga monitörde kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Tabi monitörden monitöre değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polichenelle P kullanıcısına yanıt
    Dostum bende Vga+7870 var. DAlgalanma var evet doğru. Ancak dalgalanmayı farketmek için dikkatlice beyaz bir bölgeye bakmanız lazım. Tabi bu benim 1024x768 75Hz değerleri için geçerli. Zaten 60 Hz de titreme var. 85 Hz dalgalanma epey gözüküyor.
    sorunuza geçince bence böyle bir masrafa değecek bir performans artışı olacağını sanmıyorum. Arkadaşların dediği gibi en az 7870 veya r270 alınız.
  • değmez bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.