yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ama aklım çok karıştı sizce hd 7990 mı almalıyım yoksa gtx 780 ti mi ya da bu ikisine de verilen paraya değmez deyip gtx 780/alternatif yeter aradaki para değmez mi dersiniz.
Gtx 780 ti al.7990 daha pahali aradaki farki baska bisey icin kullanirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: arno.mdr
Gtx 780 ti al.7990 daha pahali aradaki farki baska bisey icin kullanirsiniz
Düz GTX 780 alın geçin.
Özel soğutmalı GTX780 1360 - 1400 Lira.
Referans GTX780 Ti 1800 Lira. 400 Lira farka değer mi, kesinlikle değmez.
Anca psikolojik olarak rahatlarsınız kendinizi kandırırsınız.
Asus 780 dc ıı oc.40-50 mhz oclenipte üstüne fiyat eklenen kartları almayın.Asus kalitesinden ve serinliğinden şaşmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Joker38
Gtx 780 ti
Hocam sende bir karar ver artık daha dün 780 diyordun bugünse 780 ti.
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800
quote:
Orijinalden alıntı: Joker38
Gtx 780 ti
Hocam sende bir karar ver artık daha dün 780 diyordun bugünse 780 ti.
Alıntıları Göster
bir de sistem toplamak için yılbaşını mı beklesem diyorum indirim vs olabilir mi sizce. 7990 ı novabilgisayarda 1770 tl ye buldum gtx 780 tiden bir miktar ucuz asus gtx 780 direct cu aklımda olan şimdilik
Bekliyceksen R9 290 ın özel soğutmalı modellerinden alabilirsin .beklemiyceksen 780
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Düz GTX 780 alın geçin.
Özel soğutmalı GTX780 1360 - 1400 Lira.
Referans GTX780 Ti 1800 Lira. 400 Lira farka değer mi, kesinlikle değmez.
Anca psikolojik olarak rahatlarsınız kendinizi kandırırsınız.
Kardeş öneri istemişsin ama işlemci,psu,monitör bunlarla ilgili bir şey yazmamışsın.7990 ı besleyecek psu varmı yada kartlara darboğaz yaptırmayacak bir işlemcin mevcut mu?Tek monitör mü olacak yoksa çoklu monitör mü?Yada hangi çözünürlükte kullanacaksın.Bunları belirtmeden ne desek havada kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: mur88
Kardeş öneri istemişsin ama işlemci,psu,monitör bunlarla ilgili bir şey yazmamışsın.7990 ı besleyecek psu varmı yada kartlara darboğaz yaptırmayacak bir işlemcin mevcut mu?Tek monitör mü olacak yoksa çoklu monitör mü?Yada hangi çözünürlükte kullanacaksın.Bunları belirtmeden ne desek havada kalır.
konudaki en iyi cevap
quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
quote:
Orijinalden alıntı: mur88
konudaki en iyi cevap
Alıntıları Göster
bi titan parasına millet 2,3 pc topluyor boyle adaletsizligin ben ..
quote:
Orijinalden alıntı: choiboungee
bi titan parasına millet 2,3 pc topluyor boyle adaletsizligin ben ..
Alıntıları Göster
işlemci 4770k düşünüyorum psu işi de bir şekilde halledilebilir sanırım. çoklu monitör şimdilik biraz zor:)
TakeNoPrisoner
kullanıcısına yanıt
Öncelikler bunlar.İşlemci,psu ve kaliteli bir anakart alıp öyle tavsiye istesen daha iyi olacak.Bunlar olmadan 7990 da alsan 780 tide alsan bir işe yaramaz çünkü kullanamayaksın.Monitörde önemli 120-144 hz ise 7990 yok 3d oyun oynayacaksan 780 ti yada Ti SLI kurman gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800
Öncelikler bunlar.İşlemci,psu ve kaliteli bir anakart alıp öyle tavsiye istesen daha iyi olacak.Bunlar olmadan 7990 da alsan 780 tide alsan bir işe yaramaz çünkü kullanamayaksın.Monitörde önemli 120-144 hz ise 7990 yok 3d oyun oynayacaksan 780 ti yada Ti SLI kurman gerekiyor.
7990 çift gpu bi kart fiyatı ise biraz pahalı.Ben olsam 780ti alırım.Onun haricinde eğer 7990 illa alıncaksa onun yerine 280x ten crossfire yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: H.E.B Sup
7990 çift gpu bi kart fiyatı ise biraz pahalı.Ben olsam 780ti alırım.Onun haricinde eğer 7990 illa alıncaksa onun yerine 280x ten crossfire yaparım
Alıntıları Göster
Napacaksın o kadar pahalı kartı.770 üstü gereksiz bence.