Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
122.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihazları rüyamızda görecez anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafercen

Cihazı Megaworks hoparlör setime bağladım ve sonuç gerçekten beklediğimden iyi çıktı. 5.1 çevresel sesi sorunsuz bir şekilde aldım. Yalnız alet playstation'a bağlıyken Darksiders oyununda ve WD media player'e bağlıyken mp3 çalarken hoparlörden ara sıra cızırtılar geliyor. Bu cızırtıların nedeni ne olabilir ?

arada bir bendede oluyor belki ses kodeğinden yapıyordur yada cihazdanda olabilir ama çokda önemli değil.
  • Arkadaşlar merhaba tekrar, satıcıyla konuştum ve aleti değiştirmeyi kabul etti, bugün kargoya verdim (bu arada aleti test ettirdim, sorunluydu gerçekten). Ancak meraktan dolayı geçen hafta başka bir satıcıdan bir tane daha sipariş verdim. Bu da demektir ki elimde 2 tane olacak, birini satacağım burada isteyen birine. Zamanı gelince ilanı veririm.
  • Urunu e-bay dan alanlar hangi kullanıcıdan aldı ?

pretty-luna1 mi yoksa smshun dan mı ?

gelen yeni seri urun muydu eski mi ?

birde giriş ve çkışları kaç adet ve nelerdi belirtebilir mi ?
  • Ben ebay 'den siparişi pretty-luna-1 adlı satıcıdan verdim fakat bana mesaj attı, elinde arkada 3 jak girişli ve tek optik çıkışlı model olduğunu, kabul edersem bunu gönderebileceğini belirtti. Ben tek optik çıkışlı olduğu için kabul etmedim. Siparişi iptal ettik, paramı iade etti.

Daha sonra auctioninchina adlı satıcıdan sipariş verdim. İlan resminde iki optik çıkış gözüküyordu. Satıcı siparişi vermemle ürünü teslim alana kadar çok ilgilendi, ürün 7 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı. Ama ürünü aldığımda arkadan 6 Rca girişli tek optik çıkışlı model olduğunu görünce biraz bozulmuştum.

Sanırım artık iki optik çıkışlı model yok gibi ama dert etmeye gerek yok. Ben aşağıdaki switch 'den sipariş vereceğim. Optik çıkış konusunda ucuz ve etkili bir çözüm. Kullananlar memnun.

http://cgi.ebay.com/OPTICAL-CABLE-SWITCH-SPLITTER-3-WAY-PORT-TOSlink-SPDIF-/370199418099?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item56319ad4f3#ht_2266wt_939

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercen -- 27 Nisan 2010; 0:55:21 >

• forumdan bir arkadastan cift optik li olanı temin ettim persembe gunu elimde olcak elimde extigy var artık onu satmak farz oldu extygy den cok memnundum ancak dts desteği olmayınca streo ses almak sıkıntı yaratıyor ve keyif kacıyor işin acıkcası yannız bu aletin tr distributoru olmak iyi iş olur gibime geliyor zira bir çok kişi bu tarz bir ürün arıyor 5,1 analog ses sistemi ile bundle yapıp satılması ise ayrı bir güzellik olur
  • bu cihazo kullandığımda kmplayer dan ac3 filter devre dışşı bırakmam gerekir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oso

bu cihazo kullandığımda kmplayer dan ac3 filter devre dışşı bırakmam gerekir mi ?

hayır onu devre de tutman lazım yannız pc de zaten ac 3 ile cozuyor diye biliyorum destekleyen bir kart var ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

Orijinalden alıntı: oso

bu cihazo kullandığımda kmplayer dan ac3 filter devre dışşı bırakmam gerekir mi ?

hayır onu devre de tutman lazım yannız pc de zaten ac 3 ile cozuyor diye biliyorum destekleyen bir kart var ise

imzamdaki anakart onboard ses kartı kullanıyorum.
  • Merhaba tekrar,

2.sipariş ettiğim elime ulaştı ve sorunsuz çalışıyor xbox 360 ile. smshun'dan almıştım. İlk aldığımın yerine yenisi gelince onu satacağım.
  • İsteyen olursa sadece 2 ay kullandığım çok temiz cihazı satabilirim sistemimi yenileyeceğim için fiyat 120 tl olur...
  • Arkadaşlar ebay den aldığım cihaz dün elime geçti ama 6 çıkışlı sipariş ettiğim halde 3 çıkışlısı geldi bende elin adamına laf anlatıp değiştirmeye uğraşmaktansa satmaya karar verdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_39775246/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39775246

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 15 Mayıs 2010; 20:32:27 >
  • Arkadaşlar 6 giriş ve 3 giriş arasında ne fark var acaba ben bu üründen yanındada x540 almak istiyorum en avantajlı nasıl bağlarım.Ayrıca sistemi notebookun spdif girişine 3,5mm to optic kanlo ile bağlayabilirmiyim.Bu şekilde bağlarsam ayrıca wd hdtv almama gerek kalmaz diye düşünüyorum
  • bende pretty lunadan siparisimi verdim 1-2 haftaya gelir 80 doar kargo dahil 2 optic girisi oldugunuda teyit ettirdim bunlar yeni seriymis galiba bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

bende pretty lunadan siparisimi verdim 1-2 haftaya gelir 80 doar kargo dahil 2 optic girisi oldugunuda teyit ettirdim bunlar yeni seriymis galiba bu arada

Direkt kart ile alışveriş yapabilirmiyiz? Paypal!a üye olmak falan uzun iş gibime geliyor açıkçası. Siz alışverişi nasıl yaptınız?
  • ben paypalle yaptım eger direk kartla oluyorsa gene paypalle yapardım çünkü herhangi bir olumsuzluk durumunda paypalden paranızı geri alma şansınız oluyor çok daha güvenli bir sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

ben paypalle yaptım eger direk kartla oluyorsa gene paypalle yapardım çünkü herhangi bir olumsuzluk durumunda paypalden paranızı geri alma şansınız oluyor çok daha güvenli bir sistem

Cevap için teşekkür ederim. O zaman üye olmayı araştırmam gerek. Tekrar teşekkkürler.
  • bildiğim kadarı ile yei seri tek optik çıkışlı olan.Onceki sayfalardanda teyit edebilirsiniz.
    zaten optik çıkışları switch etmek için decoderde bir tuşa basmanız lazım yani illa dekodere uzanacaksınz.çok da fark etmiyor.
    ben kullanıyorum çok da memnunum imzamdaki anakrt onboard ses kartı ile.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar... luna'dan aldığım ama çalışmayan ilk decoder'in sonunda yenisi geldi. Sorunsuz değişim gerçekleşti. En son seri geldi, bu seride 2.1/5.1 seçenekleri, 3.5mm stereo 3 çıkış (pc speaker kullananlar için daha iyi) ve 2 optik ile 1 coaxial giriş var. Alet sorunsuz çalışıyor. Yalnız elimde 2 tane olmasına rağmen daha önce söylediğimin aksine satmayacağım 2.'yi, çünkü sonuçta markasız bir ürün ve kalite kontrolü ne seviyededir bilemiyorum, yıllarca çalışabilir veya her an bozulabilir. Elimde fazladan bir tane olması iyi olur diye düşünüyorum.
  • merhaba

bende auctioninchina dan 6 çıkışlı ürün aldım bundan 1 ay önce ama bana 3.5mm stereo 3 çıkışlı tek optik girişi olan modeli geldi. Ama esas sorun aletten ses alamamamdı. Daha sonra satıcı arkadaş ile görüştüm ve değiştirmesini istedim oda kabul etti. Ürünü göndereli 15 günden fazla oluyor ancak ürün hala satıcıya ulaşmadı. Ürünü PTT kargo ile yolladım sitesinden durumunu takip ettiğminde ürünü 2 defa adrese teslim edilemediğini yazıyor. Tekrar satıcıya uyarı maili atmama rağmen cevap gelmedi. Acaba sizin alışveriş ettiğiniz oldumu bu arkadaş ile yada şuan için ne yapmamı önerirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.