Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
123.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de uzun sürdü ulaşmadı ve aynı uyarıyı aldım tracking sitesinden ancak sonra satıcı bana ulaştığını söyledi ve yenisini gönderdi. Ancak ben pretty luna'dan almıştım.
  • bugünde adamlar eski gönderi numarasını verip bekleyin gelecek demiş anlamadım gitti var bişeyler adamların anlamalarında, uğraşıcam artık biraz daha demekki
  • arkadaşlar ben çok büyük bir ihtimalle olmamakla beraber araştırmaları yapıyorum gerekli 100 adet için eğer bunu başarırsam bunların satışı için sizinle irtibata geçmeye çalışacağım.
  • sandstone, alıyorsan smshun'dan almanı tavsiye ederim. Gördüğüm kadarıyla diğer satıcılar test etmeden direkt gönderiyorlar ve problem çıkabiliyor. smshun ile konuştuğumda her gönderdiğini tek tek test ettiğini söylemişti ki zaten %100 memnuniyet oranı.
  • ben e-bay'den ziyade başka bir yerle irtibata geçtim onlarla konuştum bakalım ayarlayabilirsem buradan irtibata geçicem sizinle
  • Arkadaşlar, ürünün üretim yeri olan Çin'de direk üreticiden (ebay benzeri) satış sitesiyle satılan ürünün fiyatı 43$...

Orada da satıcı memnuniyet oranı v.s. var, seçebiliyorsunuz...

Toplu getirtmek isteyenler varsa yardımcı olayım fakat gümrüğü biliyorsunuz...
  • bir kaç kişi bir araya gelsek daha ucuza gelir...
  • evet arkadaşlar ben de Çin de bir firmaya mail attım bu konuyla alakalı olarak 6 çıkışlı olanı için ama sorun şurada adamlar min. 100 adet sipariş verebilirsin diyor.Tanesine de 48$ fiyat çektiler son durum bu..Bahsettiği meblağ büyüyor 100 adet olunca malum tek başıma karşılayamam bu kadar maliyeti açıkcası..
  • Ya bende şu aletti bi türlü alamadım. Offf !!!
  • 43 $ iyi fiyat ben alırım.
  • Nasıl edineceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür.
  • 43$ Çin'den (en az 100 ad. demişler) alış fiyatı. Bu cihazı önceden getirten arkadaşlar 100 - 150 arası fiyatlara sattılar. Yani 43$ alıp aynı fiyata satamazlar. Haliyle "kar" koyacaklar. Yurtdışı satış sitelerinde bile 80 küsür dolardan bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 16 Haziran 2010; 15:42:34 >
  • Benim bahsettiğim satıcıda sipariş limiti yok, yalnız kabul ettikleri ödeme şekli biraz sorunlu. Yani direk para transferi (wire transfer) istiyorlar ve aracı bankaların payları ve kur farkı kesilince ellerine geçen tutardan sipariş kabul ediyorlar... Ya da aramızda "bavul ticareti" şeklinde getir(t)meyi düşünenler varsa durum kolay...

Bu yüzden toplu getirtmek isteyen arkadaşları yönlendirebilirim demiştim.

"Kâr" olayınada gelince ticari amaç gütmeyen biri için bence en insaflısı,

ilgilenen arkadaş 10 tane getirtiyorsa, bütün maliyeti 9 bölüp kendisine ayırdığı haricinde diğerlerini o fiyattan satmaktır.

Aksi taktirde şuan için diyebiliriz ki ihtiyaç duyan herkes ebay den tek tek almayı tercih edecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 16 Haziran 2010; 15:25:00 >
  • 80 $ bu kutuya vereceğimize WD TV Live HD Media Player alsak Teledünyanın optik çıkışından WD TV Live HD Media Playera oradan da analog 5+1 ses sistemine sesi aktarma ihtimalimiz var mı? Bu konularda çok bilgim yok saçmalamış olabilirim
  • Hayır farklı şeyler onlar. Karıştırma orayı. Wd tv stereo olarak verir sesi. 5.1 vermez analıg olarak..
  • Merhaba bende de Logitech X540 var analog cıkıs oldugundan Lcd tv me verimli sekilde baglayamıyorum boylece xbox ve Wd media playerdan ses olarak verim alamıyorum. Bu aletle tam olarak sorun cozuluyormu 3 renkli turuncu yesil siyah kabloyu optic cıkısa mı donusturuyor ve gercek 5.1 ses mi alıyoruz ? vede urunun fiyatı tam olarak ne kadar ve istanbulda nerlerde bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Merhaba bende de Logitech X540 var analog cıkıs oldugundan Lcd tv me verimli sekilde baglayamıyorum boylece xbox ve Wd media playerdan ses olarak verim alamıyorum. Bu aletle tam olarak sorun cozuluyormu 3 renkli turuncu yesil siyah kabloyu optic cıkısa mı donusturuyor ve gercek 5.1 ses mi alıyoruz ? vede urunun fiyatı tam olarak ne kadar ve istanbulda nerlerde bulabilirim?

Cihazı şu şekilde kullanabilirsiniz; Xbox veya Wd media player'ınızın optik çıkışını bu cihazın optik girişine bağlayıp, cihazdan çıkan 5.1 çıkışlarınıda Logitech X540'inizin girişlerine bağlarsanız DTS, AC3 gibi ses formatlarında gerçek 5+1 ses alabilirsiniz. Ayrıca LCD tv nizin optik girişinden de bu cihaza bağlanıp 5+1 ses alabilirsiniz.

İlgili cihazı şuan Türkiyede satan yok. Bende almak istiyorum fakat e-bay dan alıp bozuk çıkması durumunda uğraşmak istemiyorum. Sonuçta garantisi yok.

• Elınde hoparloru olan ıcın ıyı olabılır ama ben yenı hoparlor alacagım.Bu durumda;
    Cihaz guzelde 82 dolar cok para degıl mı bunun ıcın.Bırde turkıyede satısı olsa 120-130 dolar olur.140 tl bu donusturucu+X540 ı 210 tl ye aldıgımı dusunursek 350 tl vermıs olurum.Onun yerıne 550 tlye sony nın 1000 wattlık ev sınema sıstemı var dvd oynatıcı ıle.optık ses cıkısı var.dvd yı 100 tl ye satsam 450 ye almıs olurum.1000 wattlık optık cıkıslı sony'yı.hemde garantılı 8 taksıtle.Daha mantıklı degılmı.
  • Ben bu cihazı şimdiye kadar kutusundan çıkan optik kabloyla bağlıyordum meğerse yanlış yapmışım.Altın uçlu kaliteli bir kablo aldım ses kalitesi oldukça farketti özellikle arkalarda.Bir de Ps3 te herhangi bir oyun oynarken arkada müzik açtığım zaman felaket bir vurma ve cızırtı sesi oluyor nedenini anlayamadım.Normalde sorun yok ama kendi müziğimizi çalmayı destekleyen oyunlarda oyun sesinde değil sadece çalan müzikte böyle bir problem oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Elınde hoparloru olan ıcın ıyı olabılır ama ben yenı hoparlor alacagım.Bu durumda;
    Cihaz guzelde 82 dolar cok para degıl mı bunun ıcın.Bırde turkıyede satısı olsa 120-130 dolar olur.140 tl bu donusturucu+X540 ı 210 tl ye aldıgımı dusunursek 350 tl vermıs olurum.Onun yerıne 550 tlye sony nın 1000 wattlık ev sınema sıstemı var dvd oynatıcı ıle.optık ses cıkısı var.dvd yı 100 tl ye satsam 450 ye almıs olurum.1000 wattlık optık cıkıslı sony'yı.hemde garantılı 8 taksıtle.Daha mantıklı degılmı.

Sony'nin kalitesi kesinlikle tartışılmaz.
    Ama biraz daha ekonomik olsun ve kaliteli de olsun derseniz Creative A500 5+1 Speaker 120 TL + 140 TL Audio Gear Decoder ile 260 YTL ye dijital dekoderli bir ses sistemine sahip olabiliyorsunuz. Bence bu da güzel bir alternatif...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.