Şimdi Ara

HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
795
Cevap
8
Favori
123.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

dts imkanınız varsa ac3e bakmayın hiç

Kesinlikle katılıyorum.

Filmi kendim indirirsem, ne yapıp edip DTS'li olanı buluyorum.

Ama bazen arkadaşlardan AC3 sesli filmde geliyor. O zaman tekrar indirmemek için mecbur izliyorum...

Cidden DTS bambaşka bir olay...
  • dts ayrı bir olayda dts li Türkçe seslendirme bulan varmı

ayrıca alan arkadaslar hangi modelini aldılar. playvision.com.tr adresinde HDA-51A modelini gostermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 3 Eylül 2010; 23:37:50 >
  • Türkçe DTS seslendirme hiç duymadım.

Bizim türklerin çektiği filmlerde belki vardır.

Benim bildiğim Playvision decoder olarak tek model var. O da HDA-51A.

Yukarıdaki resimleri bi incele istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekucur

Türkçe DTS seslendirme hiç duymadım.

Bizim türklerin çektiği filmlerde belki vardır.

Benim bildiğim Playvision decoder olarak tek model var. O da HDA-51A.

Yukarıdaki resimleri bi incele istersen...

resimlerebaktım iki ayrı model var gibi bir durum var sanırım. adresini verdigim sitedekinin rengi farklı olabilir. x540 da lcd ye baglayıp nasıl sonuc alabilirim diye dusunuyorum. pc yi takıncada pc tvye takıncada seslerini hdmi uzerinden alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 4 Eylül 2010; 19:52:52 >
  • Renklerinden ziyade, benim resimlerde cihaz ile birlikte verilen 3 adet STEREO - RCA dönüştürücü jacklar takılı. Benim kablolar RCA erkek olduğu için dönüştürücüleri kullandım. Bunden dolayı farklı bir modelmiş gibi algılamış olabilirsiniz.

LCD tv nizde DTS-OUT özelliği varsa TV'nin optik çıkışını PlayVision Decoderin optik girişine bağlayıp, decoder'in Stereo analog çıkışlarını da x540 'ün FRONT, REAR, SUB-CENTER girişlerine bağlayabilirsiniz. Böylece 5.1 DTS ses alabilirsiniz.

pc yi takıncada pc tvye takıncada seslerini hdmi uzerinden alıyorum kısmını pek anlayamadım?
  • Arkadaşlar,

PlayVision decoder şuan Ereyon'da kampanyalı kartlara taksitli fiyatı üzerinden %5 indirimle satılıyor.

Yaklaşık 185 TL ye geliyor ve Maximum, Access kartlara 10 taksit, diğer bir kısım kartlara da 6 taksit yapıyorlar.
  • Arkadaşlar be cihaz ile 2+1 pc hoperlörü ile PS3 veya WD Tv ye bağlantı kurup kullanabilirmiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Arkadaşlar be cihaz ile 2+1 pc hoperlörü ile PS3 veya WD Tv ye bağlantı kurup kullanabilirmiyiz...

Kullanabilirsiniz.
  • Kullanabilirsiniz.

Decoder'in üzerinde 2.1/5.1 arasında geçiş yapmak için ayrıca buton var.

Fakat cihazın hakkını 5.1 sistem kesinlikle daha güzel verir.
  • Bende WD playerımda kullanmak için optik girişli bir ses sistemi ararken bu cihazı buldum. Elimde severek kullandığım creative A500 5.1 ses sistemim var. Ses olarak beni tatmin ediyor. Bu cihaz işimi görür heralde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyHunter81

Bende WD playerımda kullanmak için optik girişli bir ses sistemi ararken bu cihazı buldum. Elimde severek kullandığım creative A500 5.1 ses sistemim var. Ses olarak beni tatmin ediyor. Bu cihaz işimi görür heralde değil mi?

Görür Hocam.

Senin ses sisteminde kumandaya bağlı 3 lü stereo erkek jacklar var. Bu jackları decoder'in 5.1 analog çıkışlarına bağlaman yeterli.
  • ben dışardan getiren bir arkadastan 145 liraya temin ettim yaklasık 6 aydır sıkıntısız kullanıyorum içinden cıkan optik kablo yetersiz ancak ps3 te beni baya tatmin etti diyebilirim bu alet bence en kesin ve pratik çözüm diyorum
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz önce Ereyon'dan siparişi verdim. Geldiği zaman ilk izlenimlerimi yazarım.

Tekrar teşekkürler...
  • çok pahalı satıyorlar dhye bi kampanya falan yapsalar 125tlden satıldı zamanında.
  • BENCEDE BİRAZ PAHALI AMA DAHA TÜRKİYE YE YENİ GİRDİ 3-4 AY SONRA DAHA CAZİP FİYATLARA İNECEKTİR DİYE UMUYORUM VE BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

çok pahalı satıyorlar dhye bi kampanya falan yapsalar 125tlden satıldı zamanında.

Hocam biraz daha ucuz olsa tabiki daha iyi olur. Fakat 125 TL ye zamanında faturasız ve garantisiz hatta kutusuz olarak satıldı. Kaldıki h!j@cker bile altı ay önce 145 TL ye almış. Bir ara sahibinden.com'da 150 ye görmüştüm. Bu fiyatlara bakınca bile 185 TL taksitli+garantili+faturalı fena değilmiş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekucur -- 14 Eylül 2010; 14:21:37 >
  • Selamlar,
    Bu cihaz çıkışlarını rcaya dönüştürmek için gerekli aparat içinden çıkıyor mu? Bu dönüştürücülerden çıkan iki ucun hangisinin hangi kanal olduğunu nasıl anlıyoruz? Örneğin sub ve center aynı yerden çıkıyor, dönüştürücüyle ayırdığımızda hasngisi sub hangisi center nasıl anlıyoruz.

Doğrudan rca çıkışlıdan getirtselermiş keşke. Çinden getirticez artık herhalde
  • İçinden 3 adet dönüştürücü çıkıyor.

Açıkcası ben takarken hiç dikkat etmeden bağlamıştım ve hiç problem hissetmemiştim. Akşam eve gidince yerlerini değiştirip bi denerim. Bakalım fark olacak mı?
  • Bilgisayara bağlayabilirseniz kolonlara tek tek ses veren yazılımlar var hatta realtekin kendi programlarında da oluyor. Sırayla söylüyor işte front right, center vs. diye.

Ama şu dönüştürücü işini sevmiyorum. Gerçi bir ucu 3.5 mm jack diğer ucu 2 rca olan kablolarda var ama ne bileyim sinmiyor içime :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.