Merhaba, Bugün iki yıl taahhütlü HD'ye geçiş yaptım. Servisi arayıp, HM-9502HD istediğimi belirtmiştim, "elimizde var gönderiyorum" demişti. Fakat eve gelen servis başka bir cihaz takmış (DCR DT-5102 HD). Yetkili servisi tekrar aradım değiştirilmesini istedim, Pzt. değiştirecekler.
Şu anki takılı cihaz olan DCR DT-5102 HD'de de görüntü kalitesi fena değil gibi geldi bana ama, benim eski kutuya göre yazıyorum. Bu cihaz nasıl sizce? Humax HM-9502HD daha mı iyi?
hocam bende birşey sormak istiyorum bu sene hdligtv alacam bahsettiğiniz gibi hangi kutuyu isteyeyim birde benim tv vestel 32 vh 3000 acaba hd ligtv alsam desteklermi yoksa normal yayın gibimi izlerim
quote:
Orijinalden alıntı: help21
hocam bende birşey sormak istiyorum bu sene hdligtv alacam bahsettiğiniz gibi hangi kutuyu isteyeyim birde benim tv vestel 32 vh 3000 acaba hd ligtv alsam desteklermi yoksa normal yayın gibimi izlerim
Eğer HD ligTV paketiniz varsa, tabiki HD olarak izlersiniz. LCD TVler en az 720p'yi destekliyor çünkü.
quote:
Merhaba; Evet izleyebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: CigTaNeSi
Merhaba, Bugün iki yıl taahhütlü HD'ye geçiş yaptım. Servisi arayıp, HM-9502HD istediğimi belirtmiştim, "elimizde var gönderiyorum" demişti. Fakat eve gelen servis başka bir cihaz takmış (DCR DT-5102 HD). Yetkili servisi tekrar aradım değiştirilmesini istedim, Pzt. değiştirecekler.
Şu anki takılı cihaz olan DCR DT-5102 HD'de de görüntü kalitesi fena değil gibi geldi bana ama, benim eski kutuya göre yazıyorum. Bu cihaz nasıl sizce? Humax HM-9502HD daha mı iyi?
Tabiki Humax daha iyi kıyaslanmaz bile , bastırın değiştirsinler .
quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe*
quote:
Orijinalden alıntı: CigTaNeSi
Tabiki Humax daha iyi kıyaslanmaz bile , bastırın değiştirsinler .
beyler tşkler hd alacam aldığım yere HM-9502HD istiyorum diyecem fazladan para koymazlar değilmi üzerine yadi fiyat değişirmi birde şuan için en uygun hd ligtv paketi hangisidir söylermisiniz kazıklanmak istemem birde ne zaman almalıyım kampanya falan çıkarmı yakında
quote:
beyler tşkler hd alacam aldığım yere HM-9502HD istiyorum diyecem fazladan para koymazlar değilmi üzerine yadi fiyat değişirmi birde şuan için en uygun hd ligtv paketi hangisidir söylermisiniz kazıklanmak istemem birde ne zaman almalıyım kampanya falan çıkarmı yakında
Alıntıları Göster
Merhaba; Ağustos ayında üyelik almanız daha uygundur
quote:
Orijinalden alıntı: fb.serkan
Merhaba; Ağustos ayında üyelik almanız daha uygundur
peki bashsettiğim cihazı istediğimde fiyat fark edermi
Normalde fark alınmıyor diye biliyorum. Sonuçta serbest piyasa.
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
anlamadım valla hocam
quote:
quote:
anlamadım valla hocam
Alıntıları Göster
Dijitürk bayine gidip, eski kutuyu verdim. Neden 9502'yi vermiyorsunuz dediğimde, normalde 2 yıl sonra Vestel'in receiveri Türksat'ta da kullanılabiliyormuş ancak Humax 9502 kullanılamıyormuş dediler. Ne kadar doğru bilemem
quote:
Edit: Alınıyormuş Dijitürk'ten teyit ettiler.
quote:
quote:
Edit: Alınıyormuş Dijitürk'ten teyit ettiler.
Alıntıları Göster
Doğrudur Vestel cihazları üyelik bitiminde Turksat ta kullanabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Lightning
Doğrudur Vestel cihazları üyelik bitiminde Turksat ta kullanabilirsiniz
Alıntıları Göster
az önce gelip bağladılar humax cihaz ekstra ücret filan demediler 24 ay sonrada iptal ettirirseniz türksat sinyali verilir dedi
quote:
Orijinalden alıntı: KoRoNiDeS
az önce gelip bağladılar humax cihaz ekstra ücret filan demediler 24 ay sonrada iptal ettirirseniz türksat sinyali verilir dedi