İyi bir donanıma sahip masa üstü bir bilgisayarım var. Windows 7 kullanıyorum, HD yayınları sorunsuz şekilde izletebilecek özellikle ve sadece BBC HD yi izlemek için HD özellikli digital tv kartı istiyorum. Bana hangi kartı önerirsiniz. fiyat olarak 300 dolar a kadar çıkabilirim. Benim için önemli olan kumandası olsun, fazla uğraştırmasın, internal veya external farketmez, amerikadan vs getirtebilirim hiç sorun değil, şifreli yayınlarla pek alakam yok sadece formula1 i izlemek için alacağım. ayrıca kayıt özelliğide olmalı.
Media center özelliği olması halinde tadından yenmez.
simdiden çok tşkr ederim.
?
quote:
Orijinalden alıntı: doluhan
Arkadaşlar selamlar,
İyi bir donanıma sahip masa üstü bir bilgisayarım var. Windows 7 kullanıyorum, HD yayınları sorunsuz şekilde izletebilecek özellikle ve sadece BBC HD yi izlemek için HD özellikli digital tv kartı istiyorum. Bana hangi kartı önerirsiniz. fiyat olarak 300 dolar a kadar çıkabilirim. Benim için önemli olan kumandası olsun, fazla uğraştırmasın, internal veya external farketmez, amerikadan vs getirtebilirim hiç sorun değil, şifreli yayınlarla pek alakam yok sadece formula1 i izlemek için alacağım. ayrıca kayıt özelliğide olmalı.
Media center özelliği olması halinde tadından yenmez.
ürünler içesinden S2 olanlar HD yayın içindir. Link iki sayfa halindedir. Beğeninize uygun olanını alabilirsiniz.
çok tşkler, peki skystar hd2 modelini önerir misiniz ? veya türkiyeden alabileceğim en iyi hd tv kartı ??
Skystar HD2 tv kartında, silikon tuner bulunmaktadır. Sistemde kullandığınız diseqc siviç ile uyumsuzluk yapabilir. Gerçi siviç 2 - 3 TL. gibi bir şey. Uygun siviç ile kullanabilrisiniz. Birde kaliteli RG 6/u6 serisi kablo kullanınız. Klass, reçber gibi TSEK kalite belgeli olanları tercih ediniz.
Tşkler öneriler için, aşağıdaki kartı almaya karar verdim ama. isterseninz inceleyebilirsiniz. iyi forumlar.
AVerTV Duo Hybrid PCI-E II
Watch and Record 3DTV* The latest AVer MediaCenter comes with “Real 3D” function, which gives you the ability to watch and record live 3D TV broadcasting on your PC.
*Please download the latest AVer MediaCenter for 3D functions.NVIDIA 3D Vision Kit, 3D-supported graphics card and 3D-ready display are required for live 3DTV functions. .
Dual TV Signal Input Tired of switching connectors between analog to digital? No worries! AVerTV Dual Hybrid PCI-E II allows an exclusive TV signal input. Just plug once, you will never have to pull it out or switch signal again and again.
Remote on What’s new? A real surprise! AVerTV Duo Hybrid PCI-E II provides you the new excellent feature—Remote on. By using this, you can turn on your PC by remote control and let your TV viewing experience more convenient.
Enjoy your shows on iPod with real-time H.264 recording technology The latest MCS offers advanced real-time H.264 recording compression technology up to resolution of 320X240 iPod video format recording. It also saves more than 4X hard disk spaces comparing with MPEG-2 format.
Game Console Compatible AV plug-in supports on Vista MCE platform for professional game console and video camcorder without any lag when they play games on MCE platform.
Worldwide Analog, DVB-T Digital TV & FM Radio Remote on MCE Compatible Remote Dual Hybrid TV tuners Game Console Compatible Worldwide stereo sound 16:9 Widescreen Mode Support real-time H.264 recording and play video on iPod and PSP Ready for HDTV H.264/MPEG-2 live TV viewing High Definition quality support up to 1080i/720p HDTV (MPEG-4 AVC/H.264 & MPEG-2) ready PIP/POP Low Power Consumption