Şimdi Ara

HD Kameradan Bilgisayara Anlık Görüntü Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 aydır arayıştayım fakat sonuca ulaşamadım çare olarak da sizlerin engin bilgilerinden istifade etmek istedim umarım bana yardımcı olursunuz.

Şimdi,
    1- webcam bilgisayara bağlandığı zaman kamera üzerinden anlık olarak görüntüyü alabiliyoruz.
    2- Ip Camera'yı (kablolu ya da kablosuz) Ip number girip user ve pass girişi de yapıldıktan sonra ondan d anlık görüntü elde edebiliyoruz

Ancak sorun şu; SONY MC2500 (sony.com.tr/pro/product/broadcast-products-camcorders-nxcam-avchd/hxr-mc2500/specifications/) kameramı bilgisayara
    a- usb ile bilgisayarıma bağladığımda cihazı depolama aygıtı olarak görüyor ve usb bellek olarak kullanmama olanak sağlıyor. Yani içindeki hazır ham görüntüyü çekebiliyorum ancak online olarak anlık görüntüyü webcam ya da IPCam mantığıyla alamıyorum
    b- BNC girişi var, ordan bağlantı yapmak istediğimde laptopta BNC girişi yok her gittiğim yerde ya capture card, DVR kayıt kartlı bir masaüstü bilgisayar olması lazım ki bağlantıyı sğlayayım ve görüntüyü elde edeyim bu da sıkıtnılı bir durum sonuçta elde ettiğim görüntü kalitesini yerle bir ediyor bir de laptıopta bu işi gerçekleştirmek ayrı bir sorun
    c- HDMI çıkışı var =
    normal şartlarda HDMI çıkışını lcd ekran ya da farklı bir ekran üzerinde bağladığımızda kameradaki HDMI çıkış TV ünitelerinde HDMI giriş mantığı olduğu için görüntüyü televizyona her harikarda aktarabiliyorouz ancak
    kameranın HDMI çıkış bilgisayarların da HDMI çıkışları var, mantıklı değil maalesef, ikisinde de HDMI yı dışarı aktarabiliyoruz bilgisayar almaya olanak sağlamıyor.

işin özü:
    SONY MC2500 kameramdan görüntüyü bilgisayara anlık olarak görüntüyü canlı bir şekilde nasıl aktarabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.