Şimdi Ara

HD PVR Uydu Alıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir uydu alıcı almayı düşünüyorum. Forumları takip ettim ama yine de karar veremedim. Herkesin uydu alıcıdan beklentisi farklı. Ben de beklentilerime uygun bir uydu alıcısı almak istiyorum. Almak istediğim uydu alıcının özellikleri çok fazla değil ama bu özelliklerin en iyi olmasını istiyorum.
    fullHD (1080p/60hz kadar.)
    Zaman kaydırma özelliği sorunsuz olacak.
    D-Smart için CI modül desteği olacak.
    Bir uydu alıcıda daha önce server falan kullanmadım. İlerde kullanır mıyım bilmiyorum. Daha önce D-Smart aboneliğim vardı fakat D-Smartın uydu cihazlarında kanalları düzenlememe izin vermiyor. Ben de buna gıcık oluyorum. Aldığım cihaza müdahale edememek istemiyorum. Aynı kalitede D-Smart izleyebileceğim bir uydu alıcı alıp D-Smart modül ile kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMath -- 1 Mart 2013; 9:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMath

Bir uydu alıcı almayı düşünüyorum. Forumları takip ettim ama yine de karar veremedim. Herkesin uydu alıcıdan beklentisi farklı. Ben de beklentilerime uygun bir uydu alıcısı almak istiyorum. Almak istediğim uydu alıcının özellikleri çok fazla değil ama bu özelliklerin en iyi olmasını istiyorum.
    fullHD (1080p/60hz kadar.)
    Zaman kaydırma özelliği sorunsuz olacak.
    D-Smart için CI modül desteği olacak.
    Bir uydu alıcıda daha önce server falan kullanmadım. İlerde kullanır mıyım bilmiyorum. Daha önce D-Smart aboneliğim vardı fakat D-Smartın uydu cihazlarında kanalları düzenlememe izin vermiyor. Ben de buna gıcık oluyorum. Aldığım cihaza müdahale edememek istemiyorum. Aynı kalitede D-Smart izleyebileceğim bir uydu alıcı alıp D-Smart modül ile kullanmak istiyorum.

merhaba
    *atlanta hdbox tavsıye ederım

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-2013-T-Tuslu-hdmi-Kablo-Hediye__isp6329714

*2 senedır aştı dsmart modul ile sorunsuz kullanıyorum
    kanal lıstesını ıstedıgın gibi yapabilirsiniz

*2 tb harıcı hdd baglıyabılırsınız

*ethernet gırısı var ve ccam,ip tv yuklenır donmasız ,gösterir..

• Bütçeniz uygun ise Bu konuda profesyonel cihaz Gigablue Quad modelini öneririz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.