Şimdi Ara

Hd receiver tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baff ın pek kullanıcısı yok gibi seoul ise kullanıcısı biraz karışık kimi çok memnun kimide hiç memnun değil şu an drembox 500 kullanıyorum ama hd tv aldım ve evimi değiştiriyorum yeni uydu cihazı almak istiyorum ama kararsızım yeniden dreambox mu alayım yoksa bi riske girip seoul mu alayım karar veremedim
  • Bugun eskisehir mediamarkttan 259 tlye x3 turbo hd aldim. ilk izlenimim gayet olumlu, tvden kayit yaptim bi kac kez son derece pratik kullanisli

Bu arada kanallar otomatik dizili geliyo sagolsunlar ugrastirmadilar
  • 1-arkadaslar bende yenı televızyon aldım digi mi yoksa d srt mı diye dusunuyorum.
    2-x3 alırsam d srtı modullemı kullanabilirim.
    3-yada bana baska tvsıye edeceginiz baska bir cihaz olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: paravol

1-arkadaslar bende yenı televızyon aldım digi mi yoksa d srt mı diye dusunuyorum.
    2-x3 alırsam d srtı modullemı kullanabilirim.
    3-yada bana baska tvsıye edeceginiz baska bir cihaz olurmu

Dsmartin modulunu 150 liraya pesin satin alirsan 1 yil boyunca smart paket, 6 ay boyunca hd paket, 1 ay boyuncada +18 dahill full paket hediye ediyorlar mantikli
  • prestor cvb için tesekkur oncelıkle
    biraz arastırınca cok markalarla karsılastım bu konulardan pekde anlamam x3 de sinyal yok sorunu hala varmı
    yada bana tavsıye edeceginiz baska cihaz ne olabılır
    herkese tesekkur şimdiden
  • Dsmart HD yayınlarının server ile paylaşılmasını nasıl engelledi?
    Aynı şeyi 3 ay içerisinde Digiturk de yapacak diyorlar. O zaman bu server işi ancak RTL falan izlemek için mi işe yarayacak?
    Ne iş anlamış değilim ama Dsmart bu işi hallettiyse maçlara yüzlerce milyon Euro veren Digiturk yakında bu server işini tarihe gömer.. Demedi demeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Dsmart HD yayınlarının server ile paylaşılmasını nasıl engelledi?
    Aynı şeyi 3 ay içerisinde Digiturk de yapacak diyorlar. O zaman bu server işi ancak RTL falan izlemek için mi işe yarayacak?
    Ne iş anlamış değilim ama Dsmart bu işi hallettiyse maçlara yüzlerce milyon Euro veren Digiturk yakında bu server işini tarihe gömer.. Demedi demeyin..

D smartın normal kanalları neden acılıyo serverlarda o zaman madem HD lerde buldular çözümü sd lerde neden uygulamıyolar.Yanlış bilgin var o konuda başka bir olay o.4 seneye yakın kullanılıyo serverlar bulsaydı simdiye kadar digi bulmustu bence.Biraz hayal o ama her sene bulucaklar bulucaklar dıye bır soylentı var.Guvenıp alma yada almama meselesı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teufel1905 -- 15 Nisan 2010; 12:00:10 >
  • Dostum şu an Dsmart'In HD'sini server ile izlemeyi becerebilen var mı?
    Benim bildiğim kadarıyla YOK.

Demekki HD kısmı en azından kapatılabiliyor, aynı şekilde Digiturk HD'de kapatırsa o zaman HD reciever alıp SD digiturk ve dsmart mı izleyecez?
    Dreambox SD alalım o zaman.. Yok ben almanca RTL, Fransizca Tv5 falan seyredecem HD diyorsanız o başka tabi..
  • quote:

Dostum şu an Dsmart'In HD'sini server ile izlemeyi becerebilen var mı?
    Benim bildiğim kadarıyla YOK.

Demekki HD kısmı en azından kapatılabiliyor, aynı şekilde Digiturk HD'de kapatırsa o zaman HD reciever alıp SD digiturk ve dsmart mı izleyecez?
    Dreambox SD alalım o zaman.. Yok ben almanca RTL, Fransizca Tv5 falan seyredecem HD diyorsanız o başka tabi..

Evet suan server uzerınden D smart HD hıc bır sekılde acılmıyor.Pekı ben sunu dıyorum senın demene gore bunu D smart kapattı bır sekılde onu kapatan adam neden SD yayınlarının kacak olarak ızlenmesıne goz yumsunku ? Mantıksız olmazmı oyle bırsey.
  • @green-eyes

abi ben server olayini karsiyim oyuzden legal olarak izlemek istiyorum. Adamlar tonla para yatiyor bu ise. Kimse para ile almazsa birdaha boyle buyuk paralar klublerin kasasina giremez, o firmalarda calisan insanlar issiz kalabilir ...vs. Benim arayisim alcagim hd reciever kaliteli olsun hemde hd ligtv izliyim legal olarak.
    Yinede onerilerin icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtheone -- 15 Nisan 2010; 12:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtheone

@green-eyes

abi ben server olayini karsiyim oyuzden legal olarak izlemek istiyorum. Adamlar tonla para yatiyor bu ise. Kimse para ile almazsa birdaha boyle buyuk paralar klublerin kasasina giremez, o firmalarda calisan insanlar issiz kalabilir ...vs. Benim arayisim alcagim hd reciever kaliteli olsun hemde hd ligtv izliyim legal olarak.

En guzelı dıgının kendı recıverını kırala uzaktan kayıt ozellıgı gıbı bır cok ozellıgı var.Avantajı fazla yanı.Sonucta normal bır recıverda alsan 500 den assagı vermıyceksın ıyı bırsey ıcın.Dıgının recıver kırası 12 cıvarı bıldıgım kadarıyla o fıyata 3,5 sene kullanıyosun recıver ı e bıde sole dusun bır sene sonra yenı bı cıhaz cıktımı ona gecmek ıstıyceksın kendın alırsan cıhaz elınde kalıcak yada ıkıncı ele uygun bırseylere satıcaksın ama onda ole degıl verırsın eskısını alırsın yenısını yenıden kırama yontemıyle bence bır arastır.

• @Teufel1905
    abi ama soyle birdurum var suan icin digiplus reciever 19.90 tl aylik kira+ digiturk. aama ilerde ya bunlar kira ucretini falan artirsa :)
  • quote:

@green-eyes

düşüncene saygım sonsuz. mantıklı düşündüğünde haklısın
    fakat!!! digitürkün uyguladığı fiyat politikası herkeze farklı. ne tutturursa! yani 19 tl ye seyredende var, 50 tl ye seyredende var. kapatıcağın zaman ara kapamıyorlar sizi müdürümüz arıcak diyorlar. saçma sapan işler yapıyorlar.
    d-smart ise ilk çıktığında katiyen ücretli olmuyacak diye çıktı! ee şimdi ne oldu antendeki kanallar şifresiz diğer özel kanallar paralı ne anladım. bu diğer b*kun yeşili. aynı b*klar.
    d-samarta neden 300 tl para vereyim ki! normal 50 tl yede atv, star bilmem ne seyredebiliyorum. sırf belgesel vs için alınır ama onlarada ayrıyeten para istiyorlar.

yarın öbür gün hepsi şifreli olucak.
    cine 5 ne oldu bitti, star ne oldu bitti. digi maçları alamasaydı bitiyordu. bu gün lig başka kanala geçsin anında millet kapatacak.

dediğin gibi bizden para kazanmıyacakta kimden para kazanacaklar. ama fahiş fiyat politikalarını hiç beyenmiyorum.

• quote:

@Teufel1905
    abi ama soyle birdurum var suan icin digiplus reciever 19.90 tl aylik kira+ digiturk. aama ilerde ya bunlar kira ucretini falan artirsa :)

bi önceki mesajımda bahsettim. ne tuttururlarsa..

iktisatta bi kural vardır fiyat yükselirse talep düşer, talep yükselirse üretim maliyetleri azaldığı için fiyatta düşer.
    ama bunlar baktı tutuldu fiyatı yükseltir.

yapacağın şey bunların fiyat politikalarına boyun eğeceksin yada hd sevdandan vazgeçip normal bi cihazla devam ediceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 15 Nisan 2010; 12:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paravol

prestor cvb için tesekkur oncelıkle
    biraz arastırınca cok markalarla karsılastım bu konulardan pekde anlamam x3 de sinyal yok sorunu hala varmı
    yada bana tavsıye edeceginiz baska cihaz ne olabılır
    herkese tesekkur şimdiden

mm deki adam ocakta hatali olan bi kactane ciktigini soyledi, dedigim gibi ben dun aldim adam bunlar yeni geldi bunlarda sorun yok dedi, decoderide baya ovdu acikcasi. bi siteden sharing aldim yarin moskova saatiyle sabah 6da acilicak (umarim hangi site oldugu anlasilmistir ) Decoderden suan oldukca memnunum, eger yayinada sorunsuz baglanip donma yapmadan izletcekse cok daha memnun olacagim

• quote:

@Teufel1905

Sözleşmende 1 lıra olarak yazarsa onu sozlesmen bıtene kadar 1,00000001 bıle yapamazlar yapma durumunda tek taraflı olarak sozlesmenı fesıh etme hakkın dogar o zamnda oyle bırsey yaparsın kı ben suana kadar sozlesme yaptıgı kullanıcılarından 1 ken 2 ıstedıgını hıc duymadım.Sozlesmen bıttıkten sonrada o zamanın sartlarına gore yada yenı kutu aldıysan onun fıyatına gore bı arttırım olabılır o zamn dusunursun onu ama suan uygun bence.
  • BMW'nin de fahiş fiyat politikası var. Çok pahalı.
    Ama BMW çalan hırsızı da Murat124 çalan hırsızı da aynı hpse atıyorlar.

İnsanoğlu'nun enteresan bir yapısı vardır. İstediğinde en önce kendini kolayca inandırır bazı şeylere.
    Mesela en çok korktuğu ölümdür ama en sıklıkla unuttuğu da ölümdür insanın.

Benzer şekilde bir haksızlık, kötülük yaptığında da kendi vicdanını rahatlatmak içi mutlaka bir çıkar yol buluverir.

Yok efendim o adam zaten hırsızdı, ben bunu yaptım ama o da falanca yaptıydı, gibi o kadar çok şey üretirki ve kendini inandırır ki..

Bu doğanın kanunu..

Sonuç olarak serverla izlenen şey parayla satılan bir hizmet..
    Bu hizmet çok kazık, ya da efendim patronları sahtekar, ya da önceden böyle demişlerdi şimdi böyle diyorlar falan diyerek kendinizi haklı çıkartamazsınız.. O zaman alma kardeşim, izleme kardeşim, BMW arabaya binme kardeşim.

Ha bu arada kimseyi suçluyor ya da bişeyler ima ediyor değilim.
    2 gün öncesine kadar ben de server vs. araştırıyordum zaten. Ancak şu aralar vicdanım biraz daha hassas sanırım.
    Belki de bahar geldi ondandır..

Bi de Digiturk avukatlarından biriyle tanışma şansım oldu.. Serverlarla ilgili tuhaf şeyler söyledi(kullananları da etkileyebilecek) azcık da tırstım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 15 Nisan 2010; 12:58:11 >

• Digiturk'ü HD izlemek için illa 19.90'lık digiplus kiralamnıza gerek yok.
    AYlık 7,90 vererek Vestel'İn HD kutusunu da kiralayabilirsiniz.
    Tek ciddi farkı kayıt etme, ileri geri sarma özelliklerinin olmamasıdır.

Bu tarz elektronik cihazları keşke mümkün olsa da kiralayabilsek hep.
    Zaten ömrü ne kadar ki o cihazların? Muhtemelen 1 sene sonra başka birşey çıkacak onu alayım diyeceksiniz vs vs..
  • quote:

BMW'nin de fahiş fiyat politikası var. Çok pahalı.
    Ama BMW çalan hırsızı da Murat124 çalan hırsızı da aynı hpse atıyorlar.

İnsanoğlu'nun enteresan bir yapısı vardır. İstediğinde en önce kendini kolayca inandırır bazı şeylere.
    Mesela en çok korktuğu ölümdür ama en sıklıkla unuttuğu da ölümdür insanın.

Benzer şekilde bir haksızlık, kötülük yaptığında da kendi vicdanını rahatlatmak içi mutlaka bir çıkar yol buluverir.

Yok efendim o adam zaten hırsızdı, ben bunu yaptım ama o da falanca yaptıydı, gibi o kadar çok şey üretirki ve kendini inandırır ki..

Bu doğanın kanunu..

Sonuç olarak serverla izlenen şey parayla satılan bir hizmet..
    Bu hizmet çok kazık, ya da efendim patronları sahtekar, ya da önceden böyle demişlerdi şimdi böyle diyorlar falan diyerek kendinizi haklı çıkartamazsınız.. O zaman alma kardeşim, izleme kardeşim, BMW arabaya binme kardeşim.

zaten almıyorum. bana ters geliyor. lig tv olmasa kimsede almıyacak eminim. yada benim çevremdekiler öyle.

• Bu sonucta secım meselesı ınsanlar bunun suc oldugunu tabıykı bılıyolar kımse cocuk degıl ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz tercıh meselesı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teufel1905 -- 15 Nisan 2010; 12:57:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.