Şimdi Ara

Hd receiver tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bmw pahalıya araç satıyor ama aynı aracı sanada aynı fiyata, banada aynı fiyata satıyor, aynı kaliteyi sanada banada satıyor.
    digi gibi tutturabildiğine satmıyor.

bu bir seçim. Teufel1905 dediği gibi isteyen alır isteyen almaz. bunu burda biz yargılayamayız.

bunu burda tartışmanın anlamı yok. arkadaşın konusunu dağıtmayalım. çözümünü bulsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 15 Nisan 2010; 13:01:25 >
  • @Muhendis78
    Evet abi aynen dusuncelerimi ozetlemissin. İnsanlar suclu diye bizimde suc islememize gerek yok dusuncesindeyim. Ama herkesinde dusuncesine saygim var sonucda bu yolu secenler bunun dogruca sonuclari dusunuyorlardir.

Su vestel reciever iyimis o isimi gorur. Sonucda tv de izliyecegim seyler sinirli. Bir mac keyfim var oda bare HD kalitesinde olsun istiyorum. Film dizi vesaire zaten laptopdan izliyecegim icin sorun olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

mm deki adam ocakta hatali olan bi kactane ciktigini soyledi, dedigim gibi ben dun aldim adam bunlar yeni geldi bunlarda sorun yok dedi, decoderide baya ovdu acikcasi. bi siteden sharing aldim yarin moskova saatiyle sabah 6da acilicak (umarim hangi site oldugu anlasilmistir ) Decoderden suan oldukca memnunum, eger yayinada sorunsuz baglanip donma yapmadan izletcekse cok daha memnun olacagim

sharing geldiği zaman yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum çünkü bende bunu araştırıyordum eğer sorunsuz izleniyorsa almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan2317

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

mm deki adam ocakta hatali olan bi kactane ciktigini soyledi, dedigim gibi ben dun aldim adam bunlar yeni geldi bunlarda sorun yok dedi, decoderide baya ovdu acikcasi. bi siteden sharing aldim yarin moskova saatiyle sabah 6da acilicak (umarim hangi site oldugu anlasilmistir ) Decoderden suan oldukca memnunum, eger yayinada sorunsuz baglanip donma yapmadan izletcekse cok daha memnun olacagim

sharing geldiği zaman yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum çünkü bende bunu araştırıyordum eğer sorunsuz izleniyorsa almayı düşünüyorum

Arkadaslar decoderi 2 gun aldim suan donmasiz kesintisiz malum rus sitesi uzerinden malum yayinlari izliyorum

Bu islem icin decoderin elverisli olmadigini dusunen arkadaslara tavsiyem gidin ve sizde 1 adet hiremco x3 turbo hd sahibi olun olur

Kullanici adini sifreyi ilk basta girip surekle baglan dememe ragmen baglanamadi dedi,(anladigim kadariyla etherneti bagladiginizda direk ip almiyo decoderi kapatip acmamiz gerekiyo) sonra decoderi kapatip bi actim, baktim karsimda malum yayin Decoder acilir acilmaz oto baglanda oldugu icin direk baglanmis, bide bana yayini gosteriyo nasil olmus abi dercesine

Herkes cccam falan sormus, oyle birseye gerek olmadigini dusunuyorum.

Gidip cin sermayesine katki yapacagimiza, Turk mali alalim.

BURADAN TUM SEOUL CALISANLARINA TESEKKURLERIMI SUNUYORUM

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.