Şimdi Ara

HD Ses Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD ses teknolojisiyle gorusme yapabilmek icin karsi tarafinda ayni operator olmasi gerekiyor ? Birde 3G modu açik olmali sanirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bazen HD olarak duyuyorum yani baya net geliyor, karşı tarafın telefonu ile de alakalı

• Up

• Aynı operatör ve 3G şebekesinde olmanız lazım.Hatta yalnızca 3G seçeneğini seçerseniz daha verimli olur çünkü çağrı başlatınca otomatik seçenekteyseniz şebeke sizi 2G moduna alabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bi arkadasta 3g destegi olmayan nokia var. Onunla konustugum zaman ses cok net ve berrak geliyor. Yani telefon da baya etkili bence, hd ses netliginde kalite sunabiliyor.

• Hd sesde aynen 3g aktif olacak veri baglantisi kapali olsada oluyor,ama operator ayni olmali ben cok kez denemesini yaptim turkcell vodafone seklinde hd ses nedense olmuyor,zaten hd ses hafif karincali iletildigi icin az bucuk kendini belli ediyor ama ses kalitesi gercekten cok farkediyor.

• İki cihazın da HD ses uyumlu olması lazım öncelikle. Çoğu cihazda aynı kodekler olduğundan o konuda sıkıntı çıkmaz da, bazılarında servis menüsünden etkinleştirme gerekebiliyor. Servis menüsünde AMR WB seçili olmalı.
  • Ayni op olmasi sarttir...

Denedim ve hattim vodafone ..turkcelli ariyorum hd ses yok...

• Aynen oyle ayni operator olmak zorunda ama bence sacma hd ses kodekleri belli zaten operatorler birbirinden farkli kullanmiyordur kanimca.

• Vodafone ve Turkcell de var HD ses 3G açık olması gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.