Şimdi Ara

HD TEHLİKEDE UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim PC de 2 adet sata bağlı hd var bunlardan biri Slave sistem hd si diğeri master yedek hd si.Bilgisarım yönet kısmında baktığım zaman yedeklerin bulunduğu HD de tehlikede hatası veriyor.Bunun nedeni nedir yardımcı olabilirmisiniz.

HD TEHLİKEDE UYARISI

• çok sayıda Bad Sector olabilir...
  • Arkadaşım
    HD daha 1 haftalık sence olabilirmi.doğru dürüst hiç kullanmadım.
  • Olur. Kargoda başına birşeyler gelmiştir. Benim aldığım HDD'de öyleydi. Geri gönderdim değiştirttim.
  • dısklerın normalde temel dısk olarak gorunmesı gerekmıyormu ?

senın dısk dınamık olarak gorunuyor onunla alakalı bısey olabılır

temel ve dınamık dısklerın farklarını bı arastır dınamık yazan yere sağ tıklayınca temel dıske donustur seceneğı cıkması lazım ordan temel dısk yaptığında sorun duzelır gıbıme gelıyor ama

yapmadan once cok ıyı arastır verı kaybı yasabılırsın
  • yeni aldığın 0 km arabada bile ilk marşa bastığın anda baş gösterebilen üretim hataları oluyor... çok daha hassas yapılan hard disklerde neden olmasın...?
  • FRED BAKER ARKADAŞIM
    Çok teşekkür ederim senin tavsiyeler çok işe yaradı.Dediğin gibi Dinamik diskten temel diske çevirinci olay düzeldi.
    İyi Günler dilerim bütün arkadaşlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

çok sayıda Bad Sector olabilir...

arkadaşım daha bilinçli yorum yaparsanız daha iyi yararlı olursunuz budurumu hemen bed sectore baglamanız sizin ne denli pc kulalnıcısı oldugunuzu gösteriyor bilinçsiz şekilde kişileri yönlendirmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

çok sayıda Bad Sector olabilir...

arkadaşım daha bilinçli yorum yaparsanız daha iyi yararlı olursunuz budurumu hemen bed sectore baglamanız sizin ne denli pc kulalnıcısı oldugunuzu gösteriyor bilinçsiz şekilde kişileri yönlendirmeyin

sen çok mu biliosun... Bi yanlışım varsa adam gibi uyarırsın... Neyse biraz daha söylenirsem senin gibi biri yüzünden ceza alıcam... Arkadaşım burası forum söylediklerime saygı duymak zorundasın çünkü ben forum kurallarına aykırı birşey söylemiyorum... Kimseye zarar verecek şey de söylemiyorum... Doğru bildiğiklerimi ve milyonda 1 de olsa olabilecek olasılıkları söylüyorum... Çünkü olasılık olasılıktır... Eğer bir hatam varsa bu forumun sahipleri ve moderatörleri vardır... Vardır değil varlar zaten... onlar Gerekli uyarıları yaparlar... Ceza gerekiyorsa da kimseye sormadan cezamı verirler... Olay bu kadar kolay... Madem sen çok iyi biliyordun bu işi milletin eksiklerini arayacağına sorunu olan arkadaşa yardımcı olsaydın ya adam gibi... !!! Senden başka dediklerime laf eden yok... Bu da gösteriyor ki senin ifade özgürlüğüne ne kadar önem verdiğini... Yazık... Bu forumun kalitesi senin gibiler yüzünden azalmaya yüz tutmuş durumda... Ama şükür... Kalitesini ayakta tutan emektar arkadaşlarımız buna izin vermezler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 9 Eylül 2008; 18:52:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.