Şimdi Ara

HD TV BAĞLANTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle tv, hd yayın, elektronik vs. Konularında hiçbir bilgimin olmadığını belirteyim.
    SAMSUNG UE48H6470 marka fullhd tv aldım. Televizyon henüz gelmedi. Bir iki gün içersinde gelecek. Tv nin dahili uydu alıcısı var. Apartmanda ortak uydu anteni kullaniyoruz yani bana ait bir çanak yok.
    Şimdi ben bu televizyonda hd görüntü kaliyesi alabilmem için herhangi birsey yapmam gerekiyor mu? Hdmı kablo, yeni bir çanak anten falan takmam gerekir mi? Yoksa mevcut anten ve kabolusunu tv'ye takmam yeterli olacak mı?
    Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDMI kablosuna gerek yok. Zaten dahili uydu alıcısının avantajı kablo kutu kumanda vs. ıvır zıvırlardan kurtarması.
    Merkezi sistemden gelen kabloyu televizyonun uydu anten girişine takıp ayarları yapıp kullanacaksınız. TV'yi servis kuracaksa zaten bu ayarları sizin için yapacaklardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.

Bir dostum normaltv de kullanılan merkezi anten olduğu için farklı bir yöne bakan hariçten yeni bir uydu anteni takmam gerektiğini söylemişti. Dediğiniz gibi hiçbir şeye gerek yoksa cidden çok mutlu oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akif islamoglu A kullanıcısına yanıt
    Merkezi sistem uydu sistemi değilse, yalnız karasal yayınları çeker taktığınızda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.