Evet bu konuda uzman arkadaşlara danışmak istiyorum Geçen ay Panasonic TX-L42ET5E LED 3D SMART TV aldım eve Bu tv'ye yakışan hd receiver almayı düşünüyorum Biraz araştırma yaptıktan sonra 3 model buldum kafama göre
Bulduğum modeller de şunlar: 1) Atlanta HD BOX(Normalde 300-350tl ama 2.el düşünüyorum Forumlarda yaptığım araştırmaya göre çoğu kullanıcı görüntü performansından memnun) 2) GoldMaster HD 1045 PVR 3) NEXT NextStar TwinDiamond veya NEXT 18500HD
Aradığım Cihazda istediğim özellikler şunlar:
1)Full HD Desteği 2)CCam ve NewCAM gibi server paylaşımlar 3)mkv,mp4 gibi usb'den oynatma desteği 4)SD ve HD yayınlarda iyi görüntü performansı vermesi 5)Hızlı kanal geçişi 6)Güncel yazılım desteği 7) IP TV Desteği
Bu cihazlardan birini almayı düşünüyorum Aklımda ATLANTA HD BOX var Görüşlerinizi bekliyorum
bu tavsiye bana lazım
bu konu belki 100 defa açılmıştır fakat sürekli yeni cihazlar çıktığından sizin tavsiye ediceğiniz bir ürün bizim hayatımızı kurtarcak. soru çok da zor değil aslında, hani bir ürün tavsiye ediliyor onu incelerken bir başkası burası olmamış diyor ve onun tavsiye ettiği ürüne başkası başka olumsuz bir şey ekleyince bu sefer kafa iyice karışıyor içinden çıkamıyoruz kısaca. bilmediğimiz bu konu hakkında gerçekten samimi olarak ortalama 250-300 civarı bütçemizi sarsmıcak ve kullanmkata zorluk çekmessiniz dediğiniz bir ürün tavsiye ederseniz gerçekten duacı olucam sizlere. şimdiden teşekkür ederim.
twindiamond aldık dün.. kanal geçişleri gayet iyi.. görüntü de süper tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme