selam arkadaşlar avatar mkv 13gb bi dosya indiridm görüntüün renkler bozuk parlak bi şekilde çıkıyo takılıyo ve donuyor.hiç bi şekilde izlemeye fırsat vermiyor.kasarak takılarak gösterde gene anlıycamda farklı bi sorun var başka bi sağlam sayılıcak makinada denedim fullhd ekranda onda da aynı sorun oldu
nette açılmış codec ayarları ile iligli verilen farklı teknkleri uygladım km player avc codec bs player klite codec vs herkes sorunu cozmus bunlarla ince ayar yaptıktan sonra fakat bn halen çözemedim ekran 23inch full hd destkli bi ekran ekran kartı hd5770 işlemcide i7 920 yani makin ile ilgili bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.ne önerirsiniz sorunsuz izlemem için.200mblik hd 1080p fragmanları sorunsuz gösteriyo msela pc ama bunda niye böyle tıkanıyor.. yardımnzı bekliorum tşkkürler şimdiden
" renkler bozuk parlak bi şekilde çıkıyor" bu kısım bende de oluyor bazen elinde test için başka bir pc ve codec / player deniycek sistem yok mu? elindeki player / codec i kaldırsan 1 tane kurup deneme yanılma yapsan?
SENDEKİ SİSTEM her türlü HD / blu ray BİLE AÇAR
var başka br pc de de denedim aynı sorun oluyo. parlak ve bozuk olarak çıkıyor..
gom player yükleyip dene olmazsa indirdigin hd mkvden sorun var demekdir
sanirim videodan sorun evet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme