Şimdi Ara

HD YAYIN İSTİYORUM? LÜTFEN TAVSİYEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LCD TV ALIYORUM VE HD YAYIN İLE MÜKEMMEL BİR GÖRÜNTÜ ALMAK İSTİYORUM.
    EN ÇOK İSTEDİĞİM KANALLAR DİSCOVERY VE NATİONAL GEOGRAPHİC
    EN HESAPLI VE EN KALİTELİ UYDU HANGİSİDİR HANGİ SİSTEMDİR?
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• selam,

NG hd teledunyada var.discovery hd benim bildigim kadari ile tuekiyede hd olarak daha yok.
    ama teledunyanin hd cok basarili.
    DVB-C (+ mpeg4 tunerli)uyumlu full hd bir lcd + bir adet Neotion conax modul+ teledunya abone karti.

Burdan kanal ve fiyatlari inceliyebilirsin: http://www.teledunya.net/kanallar.html

saygılar,
    coldasice73
  • mukemmel bırde cıhaz almanı tavsıye ederım oza man
    http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=341
    yanında bırde baba server ıyı derecede hd yayınları alabılecegın 3-4 uydu tercıhlı yayınlar harıka olur kesınlıkle,
  • Nat Geo HD Digiturk Plus ve Teledünya'da var. Discovery HD ise sadece HD-Smart'ta var. Yani iki kanalında HD'sini bir arada izlemek mümkün değil. Teledünya'da Nat Geo HD ve Discovery var. Ama Discovery SD yayın yapıyor. İlerleyen günlerde Discovery HD ve Animal Planet HD'nin Teledünya'ya eklenmesi konusunda bir çalışma var. Eğer eklenirse istediğiniz kriterlere tam olarak uyan tek seçenek Teledünya. Ama Teledünya'yı izleyebilmek için oturduğunuz bölgede Kablo TV altyapısı olmalı.
  • dreambox 800hd hakkında biraz araştırma yap istersen 800hd tuzlu gelirse next hd2000de düşünebilirsin
  • Yasal abonelikli digiturk hd =7.90 tl (kiralama) aylık +normal kullandığın paketin ücreti var

nat geo hd,ligtv hd,spormax hd,dizimax hd,moviemax hd arasırada test için kanallar mevcut

server olayına tamamen karşıyım, hiçbir garantisi yok

aynı şartlarda dsmart'ın hd'si ise çok pahalı cihaz parası +aylık full hd paket ücretinden oluşuyor...
  • Hd smart da Discovery HD ve animal planet HD var.hem de D.D. 5.1 ses imkanıyla birlikte.
    quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

Nat Geo HD Digiturk Plus ve Teledünya'da var. Discovery HD ise sadece HD-Smart'ta var. Yani iki kanalında HD'sini bir arada izlemek mümkün değil. Teledünya'da Nat Geo HD ve Discovery var. Ama Discovery SD yayın yapıyor. İlerleyen günlerde Discovery HD ve Animal Planet HD'nin Teledünya'ya eklenmesi konusunda bir çalışma var. Eğer eklenirse istediğiniz kriterlere tam olarak uyan tek seçenek Teledünya. Ama Teledünya'yı izleyebilmek için oturduğunuz bölgede Kablo TV altyapısı olmalı.
  • ben digitürk plus kullanıyorum
    NatGeo HD,eurosport HD, moviemax HD, çok kaliteli gösteriyor
    LED tv de canlılık daha da artıyor.

Digitürk aile paketi aylık 35TL + aylık 15TL plus kutu ücreti var.
    ama sadece eurosport HD ve NatGeo HD derseniz daha ufak paketlerde işinizi görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

dreambox 800hd hakkında biraz araştırma yap istersen 800hd tuzlu gelirse next hd2000de düşünebilirsin

next hd2000 belli bir süre kullandım tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.