Bildirim
HD YAYIN İSTİYORUM? LÜTFEN TAVSİYEE
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam,
NG hd teledunyada var.discovery hd benim bildigim kadari ile tuekiyede hd olarak daha yok.
ama teledunyanin hd cok basarili.
DVB-C (+ mpeg4 tunerli)uyumlu full hd bir lcd + bir adet Neotion conax modul+ teledunya abone karti.
Burdan kanal ve fiyatlari inceliyebilirsin: http://www.teledunya.net/kanallar.html
saygılar,
coldasice73 -
mukemmel bırde cıhaz almanı tavsıye ederım oza man
http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=341
yanında bırde baba server ıyı derecede hd yayınları alabılecegın 3-4 uydu tercıhlı yayınlar harıka olur kesınlıkle, -
Nat Geo HD Digiturk Plus ve Teledünya'da var. Discovery HD ise sadece HD-Smart'ta var. Yani iki kanalında HD'sini bir arada izlemek mümkün değil. Teledünya'da Nat Geo HD ve Discovery var. Ama Discovery SD yayın yapıyor. İlerleyen günlerde Discovery HD ve Animal Planet HD'nin Teledünya'ya eklenmesi konusunda bir çalışma var. Eğer eklenirse istediğiniz kriterlere tam olarak uyan tek seçenek Teledünya. Ama Teledünya'yı izleyebilmek için oturduğunuz bölgede Kablo TV altyapısı olmalı. -
dreambox 800hd hakkında biraz araştırma yap istersen 800hd tuzlu gelirse next hd2000de düşünebilirsin -
Yasal abonelikli digiturk hd =7.90 tl (kiralama) aylık +normal kullandığın paketin ücreti var
nat geo hd,ligtv hd,spormax hd,dizimax hd,moviemax hd arasırada test için kanallar mevcut
server olayına tamamen karşıyım, hiçbir garantisi yok
aynı şartlarda dsmart'ın hd'si ise çok pahalı cihaz parası +aylık full hd paket ücretinden oluşuyor... -
Hd smart da Discovery HD ve animal planet HD var.hem de D.D. 5.1 ses imkanıyla birlikte.
quote:
Orijinalden alıntı: fıratbozkurt
Nat Geo HD Digiturk Plus ve Teledünya'da var. Discovery HD ise sadece HD-Smart'ta var. Yani iki kanalında HD'sini bir arada izlemek mümkün değil. Teledünya'da Nat Geo HD ve Discovery var. Ama Discovery SD yayın yapıyor. İlerleyen günlerde Discovery HD ve Animal Planet HD'nin Teledünya'ya eklenmesi konusunda bir çalışma var. Eğer eklenirse istediğiniz kriterlere tam olarak uyan tek seçenek Teledünya. Ama Teledünya'yı izleyebilmek için oturduğunuz bölgede Kablo TV altyapısı olmalı.
-
ben digitürk plus kullanıyorum
NatGeo HD,eurosport HD, moviemax HD, çok kaliteli gösteriyor
LED tv de canlılık daha da artıyor.
Digitürk aile paketi aylık 35TL + aylık 15TL plus kutu ücreti var.
ama sadece eurosport HD ve NatGeo HD derseniz daha ufak paketlerde işinizi görebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: darendeli
dreambox 800hd hakkında biraz araştırma yap istersen 800hd tuzlu gelirse next hd2000de düşünebilirsin
next hd2000 belli bir süre kullandım tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X