Şimdi Ara

HD'ye geçmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan digiturk var ayda 49 lira ödüyorum 20lira daha ekleyerek hd'ye geçebilirmişim uyduyu çevirmeye gere yokmuş sadece kutu değişecekmiş lig tv+ ulusal kanallar hd olacakmış ama şöyle bir şeyde var eğer tüm kanallar normal uyduda bedava 4a'dan hd'ye geçerlerse boşuna para vermiş olurum. 4a'dan hd'ye geçer mi bedavaya normal kanallar ? yoksa digiturk hd'ye geçmelimiyim ?

• Sen digiturkte sadece ulusal kanallar icin mi 49 tl oduyosun...
    Lig tv seyrediosan o ucret normal.. 4a ile bircok hd kanal olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Sen digiturkte sadece ulusal kanallar icin mi 49 tl oduyosun...
    Lig tv seyrediosan o ucret normal.. 4a ile bircok hd kanal olacak..

şampiyonlar paketi. 49 normal zaten benim sorunum şu şimdi kanallar normal uyduda da hdye geçerse benim vereceğim extra 20 tl boşa gider.

• Lig tv HD ve diğer kanalları HD izlersiniz.
    HD uydu alıcı alsanız zaten o kanalları bedava izleyeceksiniz
    Sadece lig tv HD için +20 lira çok fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu uydu geçse bi daha iyi olucakta işte.hd leri platformlar kaparsa öyle bi olay da var

• Sadece lig tv hd icin 20 tl cok fazla.. ulusal kanallarin bircogu sifresiz hd yauin yapacak..

• Ben zamanında TV'm HD özellikli olmadığı için SD Digiturk kutusu almıştım. Fakat şuan TV'm HD özellikli ama kutu SD. Bir kaç gün önce, bu konuda söylediğim gibi Ulusal kanallar + Lig TV için 20tl ek ücret istemişlerdi.18 Eylül'den itibaren bu ulusal kanallar HD ve bedava. 20TL vermek zorundamıyım ? HD kutu için kaç lira vereceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Sadece lig tv hd icin 20 tl cok fazla.. ulusal kanallarin bircogu sifresiz hd yauin yapacak..

Katılıyorum. Platform kanalları bu aşamadan sonra verdikleri belgesel kanallarla, sinema kanallarıyla, spor ve özel katagori kanallarıyla yarışacak görünüyorlar.
  • Arkadaşlar bugün itibarıyla digiturk şampiyonlar paketi + HD Paket + belgesel + haber ve dünya paketi = aylık 61 lira.

Şöyle ki, bir yakınımda digiturk abonesi dostlar kampanyası kapsamında bana referans oldu ilk faturamızı digiturk ödeyecek (hem onunkini hem benimkini) İkinci ay 60 lira, mayıs ayından itibaren de fatura düşümü yapıyorlar malumunuz. (aylık 50 lira)

Yani bir ay 60 lira, 3 ay 50 lira kalan 7 ay 75 lira. Ortalama 61,25.

Seç izle de ücretsiz olarak hizmetinize sunuluyor (internet bağlantısı şart)

Bütün kanallar var, Kanal D dahil. 3D kanal da mevcut. Mesela bu haftaki Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı 3D olacak ve bu da size ücretsiz oluyor.

Ligtv'nin bütün kanalları HD en önemli kısım bu. Çünkü artık normal uydularda da HD kanallar var. Ancak öngörüm şu, ulusal kanalların HD'leri yakında diğer platformlara kayacaktır. Çünkü bu bir para kaynağı. Örneğin bugüne kadar Star, Kanal D gibi kanalların HD'leri D-Smart'ta ve Digiturk HD'de yer alıyordu. Tabi bu ne zaman olur kestirmek zor, ama yılbaşını geçmez diye düşünüyorum. Çünkü zamanla bütün kanallar platformlara alınacak, (yeni internet yasası vs)

Kullandıkça tecrübelerimi paylaşacağım sizlerle, özellikle Fenerbahçe-Gaziantep maçının yayınını ben de merak ediyorum.

Hepinize kolaylıklar.

• Gerçek HD keyfini şifresiz olarak tüm uydu alıcılarında izleyebiliyoruz artık. platform cihazlarına spor, sinema kanalları dışında gerek kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.