Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F3mania

quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

@F3mania arkadaşım romu hangi basamakta ve nasıl sd karta atacağız ftd arkadaşımızın anlatımına göre?

Kardeş sen hangi işlemleri yaptin ? Yukarıda anlatılanları tek tek yap romu magldr yükledikten sonra telefon kapalı iken power tuşu ve tel cevaplama tuşuna basılı tut gelen ekranda 3. seçenek usb massStg seçenegi ile atacaksın

ext partition yaptıktan sonra da atabilirsiniz kart okuyucusu ile(varsa tabiiki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

quote:

@F3mania arkadaşım romu hangi basamakta ve nasıl sd karta atacağız ftd arkadaşımızın anlatımına göre?

Kardeş sen hangi işlemleri yaptin ? Yukarıda anlatılanları tek tek yap romu magldr yükledikten sonra telefon kapalı iken power tuşu ve tel cevaplama tuşuna basılı tut gelen ekranda 3. seçenek usb massStg seçenegi ile atacaksın

ext partition yaptıktan sonra da atabilirsiniz kart okuyucusu ile(varsa tabiiki)

telefonu usb kablo ile bağlayıp hafıza kartının içine zip olarak kopyaladım herhangi bir sorun ile karşılaşmadan ftd kardeşimizin verdiği romlardan kurulumu yaptım. artık bundan sonra sizi soru bombardımanına tutmayacağım ilginize ve yardımlarınıza teşekkürler.

bundan sonra bir hafıza kartı şart bana. hangi marka önerirsiniz içindeki 2gb yetersiz gelecek muhtemelen.

• Son energy romu kurdum 1.1.2012
    recovery ayarlarım 5-230-8 (flash.cfg içinde)
    temiz kurulum yapın full wipe
    ilk açılışta 20dk bekledim ama açılmadı sonra pili çıkarttım taktım ve telefonu açtım. Bu sefer açıldı ve kurulumu bitirdim.
    Ardından uygulamalarda Deamon controller çalıştırdım ve şu ayarları yaptım.
    OCD kısmında wake max 1119600 yaptım wake gov smartassv2 yaptım ve apply butona bastım
    sonra cpu freq den max freq 1113600 yaptım govenor smartassv2 yaptım ve apply butona bastım.
    Telefonu kapatıp açtım.
    Şu an wifi,kamera , herşey çok hızlı ve stabil çalışıyor. Sense 3.5 severler için denemeye değer bence :)
  • @ftd , dung'unkilerden bile hızlı mı şuan? Yani gördüğün en stabil ROM mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

@ftd , dung'unkilerden bile hızlı mı şuan? Yani gördüğün en stabil ROM mu?

Evet daha hızlı ve stabil diyebilirim, Energy WM çok iyidi androidi de düzeltti sanırım .
    Antutu benchmark 2714 puan verdi, menü geçişleri takılmadan geçiyor, bluethoot çalışıyor.
    FM radio çalışıyor , yukardaki ayarlamaları yapmanız yeterli
    Bu arada 8GB sd kart ve class 6 olması performansınızı artıracaktır. Bulabilirseniz class 10 kullanın çünkü ext3 sd karta kuruluyor eu versiyonlarda
  • quote:

quote:

@ftd , dung'unkilerden bile hızlı mı şuan? Yani gördüğün en stabil ROM mu?

Evet daha hızlı ve stabil diyebilirim, Energy WM çok iyidi androidi de düzeltti sanırım .
    Antutu benchmark 2714 puan verdi, menü geçişleri takılmadan geçiyor, bluethoot çalışıyor.
    FM radio çalışıyor , yukardaki ayarlamaları yapmanız yeterli
    Bu arada 8GB sd kart ve class 6 olması performansınızı artıracaktır. Bulabilirseniz class 10 kullanın çünkü ext3 sd karta kuruluyor eu versiyonlarda

denemeye değer ise bende kurayım bari hem biraz daha tecrübe kazanmış olurum. xda sitesinden baktım ama acemilikten sizin söylediğiniz romu göremedim.

not: hafıza kartı için team nasıl bi seçim sizce?

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649
    ftd nin önerdiği rom bu
    İlk bir kaç romdan sonra ezberliyosunuz artık ondan sonra zaten hiç bir zorluğu kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649
    ftd nin önerdiği rom bu
    İlk bir kaç romdan sonra ezberliyosunuz artık ondan sonra zaten hiç bir zorluğu kalmıyor

energy romun direk download linki:http://www.fileswap.com/dl/tTbzuXOfPk/Energy_1.1.2012.SensationXL.zip.html
    yalnız unutmayın önceki mesajımda gerekli ayarlamaları yapın.
    İlk mesajımdaki anaekran görüntüsünü yapmak isteyenler için:
    1.ayarlar-energy Tweaks-statusbar options-statusbar transparency %80(yada farklı birtane) yapın
    2. başa dönün vetweaksta rosie optionda gelin. Oradan Bliss Rosie seçin. Menüden back tuşuyla çıkın ve telefonu restart edin. Ana ekranınız çok daha güzel gözükecek
    telefonun uyku modundan açılışı hızlandırmak için de tweaks menüden display options seçin ve crt animation screen on seçeneğini kaldırın.
    1-2 rotuş sonra yepyeni bir telefonunuz olacak. Bu romdan bukadar memnun kalacağımı sanmıyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649
    ftd nin önerdiği rom bu

energy romun direk download linki:http://www.fileswap.com/dl/tTbzuXOfPk/Energy_1.1.2012.SensationXL.zip.html
    yalnız unutmayın önceki mesajımda gerekli ayarlamaları yapın.
    İlk mesajımdaki anaekran görüntüsünü yapmak isteyenler için:
    1.ayarlar-energy Tweaks-statusbar options-statusbar transparency %80(yada farklı birtane) yapın
    2. başa dönün vetweaksta rosie optionda gelin. Oradan Bliss Rosie seçin. Menüden back tuşuyla çıkın ve telefonu restart edin. Ana ekranınız çok daha güzel gözükecek
    telefonun uyku modundan açılışı hızlandırmak için de tweaks menüden display options seçin ve crt animation screen on seçeneğini kaldırın.
    1-2 rotuş sonra yepyeni bir telefonunuz olacak. Bu romdan bukadar memnun kalacağımı sanmıyordum.

bende sitede görememiştim downloadı bu çok iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 3 Ocak 2012; 0:49:15 >

• @ftd, dungun v1.6 kurarken ext4 yapmıştım sd cardın bir kısmını. Energy yüklerken düzeltmeme gerek var mı? Tamamen yukarıdaki söylediğin adımları yapmam yeterli mi?
  • quote:

@ftd, dungun v1.6 kurarken ext4 yapmıştım sd cardın bir kısmını. Energy yüklerken düzeltmeme gerek var mı? Tamamen yukarıdaki söylediğin adımları yapmam yeterli mi?

farketmez ext4 varsa aynen kalsın, full wipe yaptıktan sonra romu kur.
  • FTD kardeş magldr ve clk iki seçenek çıkıyor bazı rom yüklemelerinde bunların farkı ne ?hangisini tavsiye edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3mania -- 3 Ocak 2012; 9:53:59 >
  • quote:

FTD kardeş magldr ve clk iki seçenek çıkıyor bazı rom yüklemelerinde bunların farkı ne ?hangisini tavsiye edersin

Yukarıda anlattığım magldr'dir. Eğer romda soruyorsa onu seçin.
    Farkına gelince telefonu ilk açılışta gogogo olan menü gelmiyor clk'da. Fakat geliştiriciler genelde magldr kullanıyor çünkü clk'da bazen kernel uyuşmazlıkları olabiliyor. Bu sebeple size tavsiyem magldr
  • fdt kardeş Energy rom sitesinde resimde ki hangisini indirecegiz aceba ? download yazar yer güncel rom mu ki ?

url=http://bit.ly/c25MCx]
     HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu
    [/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3mania -- 3 Ocak 2012; 13:09:12 >
  • quote:

fdt kardeş Energy rom sitesinde resimde ki hangisini indirecegiz aceba ? download yazar yer güncel rom mu ki ?

url=http://bit.ly/c25MCx]
     HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu
    [/url]

direk linki 1. mesajımda verdim: energy romun direk download linki:http://www.fileswap.com/dl/tTbzuXOfPk/Energy_1.1.2012.SensationXL.zip.html
    flash.cfg ayarları 5-230-8 yapmayı unutmayın

• Benim telefon türkiye türkcell den fark edermi flash. cfg ayarları 5-230-8 ?
  • Belirtilen ayarlar romdan roma farkeder birde cihazın tmous veya eu olması farkeder. Onun haricinde rom kurulumunda geliştirici neyi öneriyorsa o ayarı kulanıp falshlamakda fayda var. Birde çok kısa olarak clk ile magldr arasında şöyle bir fark daha var internet için protokol clk ppp kullanırken magldr rmnet kullanıyor birde clk ile rom manageri kullanabilirsiiniz ama magladr da ne yazık ki mümkün olmuyor rom managerı kullanmak
  • şimdi bu romu yüklerken direk magdlr menüsüne girip oradan sd karttan yükeleyecek miyiz direk yoksa bütün adımları baştan mı uygulayacağız. birde bu romu yüklerken diğerini nasıl sileceğiz?
  • quote:

şimdi bu romu yüklerken direk magdlr menüsüne girip oradan sd karttan yükeleyecek miyiz direk yoksa bütün adımları baştan mı uygulayacağız. birde bu romu yüklerken diğerini nasıl sileceğiz?

eğer recovery ayarın yeni roma uyuyorsa 6. ADIM yeterli

1.Recovery menünün en başına dönün(geri tuşuyla) ve install zip from sd işaretleyin
    2.chose zip from sdcard seçin ve daha önce sd karta attığınız romu işaretleyin (Romlar için 2. Mesajıma bakın)
    unutmayın romu kıurarken uzun sürebilir(20dak) sabırlı olun :).

ama kurulum yapmadan önce öncekini silip temiz kurulum için şu adımları uygula
    recoverydeyken şu adımları izle
    1.wipe data/factory reset
    2. wipe cache partition
    3.advancet-wipe dalvik cache
    şimdi romu kurabilirsin :)

• quote:

quote:

şimdi bu romu yüklerken direk magdlr menüsüne girip oradan sd karttan yükeleyecek miyiz direk yoksa bütün adımları baştan mı uygulayacağız. birde bu romu yüklerken diğerini nasıl sileceğiz?

eğer recovery ayarın yeni roma uyuyorsa 6. ADIM yeterli

1.Recovery menünün en başına dönün(geri tuşuyla) ve install zip from sd işaretleyin
    2.chose zip from sdcard seçin ve daha önce sd karta attığınız romu işaretleyin (Romlar için 2. Mesajıma bakın)
    unutmayın romu kıurarken uzun sürebilir(20dak) sabırlı olun :).

ama kurulum yapmadan önce öncekini silip temiz kurulum için şu adımları uygula
    recoverydeyken şu adımları izle
    1.wipe data/factory reset
    2. wipe cache partition
    3.advancet-wipe dalvik cache
    şimdi romu kurabilirsin :)

dediklerini yaptım ama sonra tekrar reboot recovery deyince sistemi tekrar açıldı. bu durumda yüklü mevcut romun silinmesi gerekmiyor muydu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.