Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda yazdığım işlemleri yaptıktan sonra romu kuracaksın,
    rom kurmadan açarsan öncekini sıfırdan kuracaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

yukarıda yazdığım işlemleri yaptıktan sonra romu kuracaksın,
    rom kurmadan açarsan öncekini sıfırdan kuracaktır

çıktım tekrardan girdim recovery menüsüne ve kurulumu başlattım arada model sordu birde clk mı magldr mi diye şuanda kurulum bitti bakalım ne olacak
  • mavi abstract bir çizgi var ekranda şu anda ve bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

mavi abstract bir çizgi var ekranda şu anda ve bekliyor

yeni rom çıktı energy'de bugün tarihli
    direk link:http://www.slingfile.com/file/GgPMdbYhZi
    New framework graphics
    New ICS animations
    Amaze camera built in
    bir deniyelim bakalım :)
  • quote:

quote:

New framework graphics
    New ICS animations
    Amaze camera built in

kurulumu tamamladım ancak clk v4 e yükselterek başarabildim. burada birde şöyle bir sıkıntı var, ekran için farklı modlar seçerken küçük resimleri göremiyorum sadece isimler var ve resimlerini göstermiyor. neden olduğunu anlamış değilim.

• quote:

quote:

quote:

New framework graphics
    New ICS animations
    Amaze camera built in

kurulumu tamamladım ancak clk v4 e yükselterek başarabildim. burada birde şöyle bir sıkıntı var, ekran için farklı modlar seçerken küçük resimleri göremiyorum sadece isimler var ve resimlerini göstermiyor. neden olduğunu anlamış değilim.

1 ocakta yayınlanan energy romu çok iyi, fakat yeni 3 ocak tarihli romu sorunlu. Telefonunuz EU ise kurmayınız,ben eskisine geri döndüm. T-mobile'de sorun yok gözüküyor

• yeni rom direk link hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3mania

yeni rom direk link hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz

xda'da linki kaldırmışlar, rom çok güzeldi, biraz bekleriz yeni düzgün çalışan gelmezse eskisini ben upload ederim
  • quote:

quote:

yeni rom direk link hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz

xda'da linki kaldırmışlar, rom çok güzeldi, biraz bekleriz yeni düzgün çalışan gelmezse eskisini ben upload ederim

teşekkurler kardeş. tek bir sorum olacak kilit ekranında donma yaşıyorum dokunmatik aktif olmuyor bi kac defa ekranı kapayip acinca aktif oluyor bu tür problem yaşadın mı çözümü var mı ?
  • Merhaba, gizli donanım takipçisi olarak iki sorum olacak..

Öncelikle recovery bende eski sanırım 135M var, bunu güncellemesek problem olur mu? linkini verdiğin 150M.

ikinci olarakta 5.adım ext3 partiton uygulamasını yaparak ne elde etmiş oluyoruz, sd card'ı telefon hafızası gibi mi görüyor..

6 aralıktan beri nexushd2 beta4 kullanıyordum, dün beta9'a update ettim, gerçekten harika.. Emeklerinize sağlık, teşekkürler özellikle @ftd..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayk34

Merhaba, gizli donanım takipçisi olarak iki sorum olacak..

Öncelikle recovery bende eski sanırım 135M var, bunu güncellemesek problem olur mu? linkini verdiğin 150M.

ikinci olarakta 5.adım ext3 partiton uygulamasını yaparak ne elde etmiş oluyoruz, sd card'ı telefon hafızası gibi mi görüyor..

6 aralıktan beri nexushd2 beta4 kullanıyordum, dün beta9'a update ettim, gerçekten harika.. Emeklerinize sağlık, teşekkürler özellikle @ftd..

kullandığın roma bağlı 135M yetiyorsa değiştirmeye gerek yok. Onu nasıl değiştirileceği 1. mesajımda var.
    ext3'e gelince bazı romlar büyük ve nand hafıza yetmiyor(T-mobile'de ext3 gerek yok) bu sebeple ext3 yada ext4 partitiona ihtiyaç duyuluyor, bunu da sdkartan sağlıyor.

@F3mania kurduğun hangi rom ve versiyon? Bende böyle sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 4 Ocak 2012; 13:52:38 >

• Kullandığım rom tytung'un Android 4.0.3 ICS beta09, şu an için bir sıkıntı yok..

beta10'u denedin mi bir problem var mı, camera sorunu düzeltilmiş gözüküyor..?
  • yukarıda senin verdiğin rom u indirip ayarları flash.cfg ayarları 5-230-8 yaptım
  • quote:

yukarıda senin verdiğin rom u indirip ayarları flash.cfg ayarları 5-230-8 yaptım

rom tarihi nedir, 3 ocaksa o sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayk34

Kullandığım rom tytung'un Android 4.0.3 ICS beta09, şu an için bir sıkıntı yok..

beta10'u denedin mi bir problem var mı, camera sorunu düzeltilmiş gözüküyor..?

ics romları beta 10 gayet güzel ve akıcı olduğunu okudum xda'da kamera sorunu tam olarak çözülmemiş. Sabırsızlıkla sense ics bekliyorum. Bir ara beta10 denerim
  • Çok Emek Vermişsiniz saolun bizde okuya okuya ögreniyoruz sayenizde :) tesekkürler emeği gecenlere..
  • dün romu yükledikten sonra birden hafıza kartını görmemeye ve hasarlı demeye başladı. dosyalardandır deyip kart okuyucu ile bilgisayara bağladım bu seferde yazma koruması var deyip biçimlendirme yapmıyor. telefondan da sd karta ulaşamıyorum. ilginç bir problem. bilgisayara takınca normal olarak dosyaların içine girebiliyorum fakat içinden birşey silmeye çalışınca veya atmaya çalışınca olmuyor.
  • quote:

dün romu yükledikten sonra birden hafıza kartını görmemeye ve hasarlı demeye başladı. dosyalardandır deyip kart okuyucu ile bilgisayara bağladım bu seferde yazma koruması var deyip biçimlendirme yapmıyor. telefondan da sd karta ulaşamıyorum. ilginç bir problem. bilgisayara takınca normal olarak dosyaların içine girebiliyorum fakat içinden birşey silmeye çalışınca veya atmaya çalışınca olmuyor.

sd kart aparatında lock(kilitleme kısmı vardır) onu açman lazım
  • Yok kardesim onu biliyorum elbette hafiza karti yandi büyük iht.imalle
  • Bugün tytung ics beta 10 romunu yükledim, fotoğraf çekiyor, bloototh,wifi çalışıyor, fmradio yok ve kamera bozuk çalışıyor.
    Günlük kullanım için neredeyse hazır, buna bir de spb shell 3D arayüzü yükledim, setcpu ile hızı 1130 ayarladım gayet hoş olmuş.

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.