Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

Bütün işlemleri yapiyorum en son nokta rom kurarken birkac soru soruyor MAGLDR ve CLK ? diye ve sonrasinda da tmous eus falan soruyor benim telefon tmobile olandan degil normal HD2..Bu noktada sorulan sorulara nasil cevap vermek gerekiyor ve neden en sona gelince toolbox falan yazdigi yerde ekran oylece kaliyor..Yardim edebilir misiniz.lutfen.

eğer yukarıda anlatğığm yontemle yaptıysan magld seçeceksin, ayrıca telefonun EU(eu seçeceksin)
    Daha önce romlar ayrı ayrı yayınlanırdı ama şimdi tek romda seçim yaparak kurabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

@ftd, bunu her defasında soruyorum ama yanlış birşey yapmamak , en önemlisi de ROM'un olabildiğince en hızlı şekilde çalışmasını sağlamak için soruyorum.

Energy ROM'u kurarken uygulayacağımız adımlar aynı mı? Senden ricam, en iyi optimizasyonu yakalayabilmek adına, ROM Download linklerini paylaşırken, kurulum sıralamalarını da yazar mısın?

Ayrıca bunun içinde ext4 olması farketmiyor değil mi ? Yani SD Card'a format atmama yada herhangi bir formata dönüştürmeme gerek yok?

İyi ki varsın FTD..

energy romu 4.1.2012 :http://www.slingfile.com/file/jwaHZqNvoW
    1.recovery 5-230-8 ayarlıyarak tekrar kurun
    2. full wipe yapın(wipe fact.reset...cache)
    3.romu kurun
    4. Bir kahve için
    5. marc1706 yeni kerneli kurun:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=841201&d=1325627049
    6.deamon tools ile max hızı 1113 çıkarın, min değiştirmeyin
    super bir senseniz oldu
    en az 4GB sd kart kullanın herseferinde formata gerek yok ama ext3 yada ext4 1GB olmalı ve full wipe yaparken ext3(4) formatlanıyor zaten, ve en önemlisi sd kart class 6 olması performansı çok artıracaktır(eu modeller için)

• quote:

Orijinalden alıntı: F3mania

FTD merhaba forumxda da energy rom için diyor ki HD2Toolkit ile If... you have a device with all white buttons at the bottom (an european/asian model) then choose Custom on the left hand side and input 200 in the box that pops up after you hit Partition.
    bu işlemi yapmayi ? senin ilk sayfada anlattığin ile aynı işlem mi bu ? teşekkürler

bir toolkit hazırlandı zamanda, buradan recovery ayarları,magldr veya clk gibi işlemleri yapabiliyorsunuz, fakat bazen bazı sıkıntılar olabiliyor, o sebeple ben en sağlam yöntemle 1.sayfada anlattım bunları
  • biraz önce team marka class 10 hafıza kartı sipariş ettim. telefon tmobile birde ext yaptım mı iyi olur diye düşünüyorum.

bazı romları kurarken clk nın versiyonunu değiştirmeniz gerekiyor. bunu otomatik telefon modeline göre yapan bir program mevcut. htc hd2 tool kit adında. ben bu program ile clk yı v4.0 güncelleyerek sonuca ulaştım. bilginize.
  • energy romda beats audıo mevcutmu acaba ? ben göremedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugeetive

energy romda beats audıo mevcutmu acaba ? ben göremedim ama

maalesef yok ama rom harika çalışıyor, TBD 2.8'i bekliyorum onda var ama hız ve stabilite nasıl olacak göreceğiz
  • Herşeyi harfiyen yaptım ama yine aynı yerde takılıyorum. chose zip from sdcard seçin ve daha önce sd karta attığınız romu işaretleyin burda sıkıntı var...
    Chose zip from sdcard bastığımda no files found diyor ve diğeride yüklenmio..

Acil yardım lütfen :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebediro

Herşeyi harfiyen yaptım ama yine aynı yerde takılıyorum. chose zip from sdcard seçin ve daha önce sd karta attığınız romu işaretleyin burda sıkıntı var...
    Chose zip from sdcard bastığımda no files found diyor ve diğeride yüklenmio..

Acil yardım lütfen :((

telefonu kapat, pili çıkar ve sd kartı bilgisayara takıp romu at, sonra kuruluma başla
  • An error has occurred
    Read below for more information

Error Description: USB init failed
    Info: .\RSPL\RSPL.cpp (736) hatası verio şimdide. recovery dosyasını hafıza kartına taktım daf ı çalıştırmaya çalıştım olmuo...

Başka bi yolu yokmu ya daha basit. Telefonuda kullanamıyorum napcam bilmiorum :S:S
  • quote:

An error has occurred

Info: .\RSPL\RSPL.cpp (736) hatası verio şimdide. recovery dosyasını hafıza kartına taktım daf ı çalıştırmaya çalıştım olmuo...

Başka bi yolu yokmu ya daha basit. Telefonuda kullanamıyorum napcam bilmiorum :S:S

Magldr kurdun, recovery kurdun, romu sd karta attıktan sonra pc ile isin kalmıyor. Adımları izle
    Telefon kapaliyken açma butona basılı tut boot menüsü açılınca ad recovery seç, ondan sonra install from sdcard seçip sd kattan romunu seç ve yönergeleri izle. Magldr ve eu sececeksin oradan
  • quote:

An error has occurred

Hocam recoveryi bilgisayardan kuracaksin, yapamiyorsan htc hd2 toolkit i indir oradan halllet. Recoveryi kurduktan sonra hafiza kartina kopyaladigin romu recovery moddan install from sd kart adimlarini izleyerek yukle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 5 Ocak 2012; 22:05:07 >
  • Üstat yapamadım ya olmuyor. ka.soylu@hotmail.com msn adresim burdan eklerseniz daha kolay yardımcı oalbilirseniz sanırım. Ama eklemezsenizde canınız sağ olsun..
  • HD2Toolkiti indirin
    TMobile USA sol taraftan 445MB
    EU sol taraftan 200MB
    seçin ve sol alttaki Partition tuşuna tıklayın otomatik olarak daf yükleme ekranı gelecek ve işlemleri takip edin.
    böylece v4.0 clk kurulacak.
    sense rom için kullanabilirsiniz. ben bu şekilde sorunsuzca çalıştırdım.

ftd arkadaşımızın anlatımındaki 6. adım ile devam edin.

Not: nette sorun var o nedenle HD2Toolkitin linkini veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 5 Ocak 2012; 22:49:32 >
  • Oncelikle Cok Tesekkurler,

Burada yazanlari bastan sona okuyup, yanlış ya da eksik yapma ihtimali yok.

Arkadaslara nacizane tavsiyem tum yazılanları okumadan soru sormamaları,

Zira forum sisiyor ve tekrarlardan dolayi bilgiye ulasmak vakit aliyor.

Bu arada Energy icin onereceginiz launcher nedir.

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrncl -- 6 Ocak 2012; 0:40:38 >
  • selam dostum bu energy romu yukledim hersey ok calisiyo ama su hafiza olayini birturlu cozemedim hafiza az diyo ve hic birsey indirmiyo nasil cozebilirim bu sorunu ?
  • App2sd programi ile bir kısım uygulamaları telefondan hafızaya atabiliyorsun,

Ancak eminim ki "tum programları sd ye kur" diye bir duzenleme olmali,

Telefonumu mobile den androide isin ehli bir arkadas cevirmis idi ve o bir txt dosyasi uzerinde yaptigi degisiklik ile tum prog. sd ye kurulmasini sagliyordu.

Zira igo kuracagim ofiste, sd ye atılabilir degil ise ayni sorun bende de olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrsNct

selam dostum bu energy romu yukledim hersey ok calisiyo ama su hafiza olayini birturlu cozemedim hafiza az diyo ve hic birsey indirmiyo nasil cozebilirim bu sorunu ?

energy 3.ocak tarihindekinde sorun vardı, 4 ocaktakinde hafıza sorunu yok
  • selamlar bende htc hd2 tmobile var bu uygulamaları tmobile içinde yapabilirmiyim ? Forumlarda bunla ilgili bir ayrıntı paylaşılmamış
  • FTD eyvallah üstat kurdum şuan çalışıyor :))

Emeğine sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: walkerterr

selamlar bende htc hd2 tmobile var bu uygulamaları tmobile içinde yapabilirmiyim ? Forumlarda bunla ilgili bir ayrıntı paylaşılmamış

tüm adımları 5.hariç uygulayabilirsin, sadece recovery ayarlarını romun istenilene göre yapman lazım ve romu tmobile seçmen lazım(energy romlarda tek rom var kurarken seçiyorsun)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.