Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece RCMix3D Runny romunu kurdum.Güzel rom beğendim şahsen.Takılma, donma vs yapmıyor.Blood&glory oyununu çalıştıramadım oyuna girerken kapanıyor direk beats çalışıyor bu arada bu romda.energie nin romu deniyeceğim bugün birde.

@ftd acaba diyorum oyun ve uygulamada mı paylaşsak buradan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Dün gece RCMix3D Runny romunu kurdum.Güzel rom beğendim şahsen.Takılma, donma vs yapmıyor.Blood&glory oyununu çalıştıramadım oyuna girerken kapanıyor direk beats çalışıyor bu arada bu romda.energie nin romu deniyeceğim bugün birde.

Oyun oynama yaşım geçti(38) ama paylaşırsanız ilk sayfaya koyarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Dün gece RCMix3D Runny romunu kurdum.Güzel rom beğendim şahsen.Takılma, donma vs yapmıyor.Blood&glory oyununu çalıştıramadım oyuna girerken kapanıyor direk beats çalışıyor bu arada bu romda.energie nin romu deniyeceğim bugün birde.

Oyun oynama yaşım geçti(38) ama paylaşırsanız ilk sayfaya koyarım :)

oynamanın yaşı yoktur şaka bi yana günlük kullandığımız işe yarar şeylerde olur..Uzun bir süre miui rom kullandım biraz sense takılayım dedim.Şimdi energy kuruyorum kendi kerneli güzel mi acaba energy nin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 6 Ocak 2012; 11:18:25 >

• energy rom kurulumu birkaç mesaj önce anlattım, oraya bakabilirsin
  • ftd arkadasim senden bi ricam var su flash.cfg dosyasinin nasil duzenleye bilirim not pad te actim fakat degerleri nereye yazicam kestiremedim suan recovery kismindeyim kurulumun ve senden hbr bekliyorum energy 04.01.2012 yi kurcam
  • tamamdir halletim ama acaba bu rom icin degerler nedir onlari bulamadim :( yani misc ya 1M
    recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
    boot yboot|ro 5M
    system ya 230M
    cache ya 88M
    userdata ya|asize|hr allsize
    ben bunlari yazdim bakalim kuruluma basliycam birazdan ne olcak 4.01.2012 yi kurucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrsNct

tamamdir halletim ama acaba bu rom icin degerler nedir onlari bulamadim :( yani misc ya 1M
    recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
    boot yboot|ro 5M
    system ya 230M
    cache ya 88M
    userdata ya|asize|hr allsize
    ben bunlari yazdim bakalim kuruluma basliycam birazdan ne olcak 4.01.2012 yi kurucam

cache ya 8M olacak
  • micro sd kartda class 10 ile class 4 arasındaki fark çokmu? yani bugün mediamarkt'a gidip 8gb class10 hafıza kartı almayı düşünüyorum , bu arada telefonum EU modeli, 1nci sayfada ftd arkadaşım söylemiş, eu modellerde class 10 iyi oluyor diye, yani telefonun gerçekten hızlı çalışmasını sağlıyormu? çok merak ediyorum ona göre alacam hafıza kartı yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdestek

micro sd kartda class 10 ile class 4 arasındaki fark çokmu? yani bugün mediamarkt'a gidip 8gb class10 hafıza kartı almayı düşünüyorum , bu arada telefonum EU modeli, 1nci sayfada ftd arkadaşım söylemiş, eu modellerde class 10 iyi oluyor diye, yani telefonun gerçekten hızlı çalışmasını sağlıyormu? çok merak ediyorum ona göre alacam hafıza kartı yardımcı olurmusunuz?

hocam bende de tmobile versiyonu var telin, bende class 6 ile class 10 arasında kaldım ama class 10 almaktan yana kullandım tercihimi. Hd video çekimlerinde class 10 un büyük avantajı oluyor bildiğim kadarıyla bu nedenle kamerada da kullanırım diye class 10 aldım . yazma okuma hızları aynı diyorlar ancak frame per second olarak c10 tercih edilir. class 10 bulabilirsen m.marketten onu al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

micro sd kartda class 10 ile class 4 arasındaki fark çokmu? yani bugün mediamarkt'a gidip 8gb class10 hafıza kartı almayı düşünüyorum , bu arada telefonum EU modeli, 1nci sayfada ftd arkadaşım söylemiş, eu modellerde class 10 iyi oluyor diye, yani telefonun gerçekten hızlı çalışmasını sağlıyormu? çok merak ediyorum ona göre alacam hafıza kartı yardımcı olurmusunuz?

hocam bende de tmobile versiyonu var telin, bende class 6 ile class 10 arasında kaldım ama class 10 almaktan yana kullandım tercihimi. Hd video çekimlerinde class 10 un büyük avantajı oluyor bildiğim kadarıyla bu nedenle kamerada da kullanırım diye class 10 aldım . yazma okuma hızları aynı diyorlar ancak frame per second olarak c10 tercih edilir. class 10 bulabilirsen m.marketten onu al derim.

eywallah dostum verdiğin bilgi için, fakat ben video çekiminden ziyade en büyük sıkıntım, menü geçişlerinde olsun, rehberdeki kişi listesinin kaydırırken olsun, ordaki yavaşlamalar yani ekran hızlanmasını sağlarmı bu class10 kartı? en çok onun için almayı düşünüyorum, yok bi faydası olmaz, geçişlerdeki hızı yada oyun oynarkenki donmaları düzelmeyecekse yeni bir class10 kartı almama gerek yok. bilmem anlatabildimmi

• quote:

quote:

quote:

eywallah dostum verdiğin bilgi için, fakat ben video çekiminden ziyade en büyük sıkıntım, menü geçişlerinde olsun, rehberdeki kişi listesinin kaydırırken olsun, ordaki yavaşlamalar yani ekran hızlanmasını sağlarmı bu class10 kartı? en çok onun için almayı düşünüyorum, yok bi faydası olmaz, geçişlerdeki hızı yada oyun oynarkenki donmaları düzelmeyecekse yeni bir class10 kartı almama gerek yok. bilmem anlatabildimmi

muhakkak bir artısı olacaktır hocam, ext3 olarak da kartı bölümlendirdiğinde artısı göreceğinden süphen olmasın. ben hızlıal dan team markas 16gb c10 u kargo ile beraber 71 tl ye aldım. aynı gün kargo olmasına rağmen 2 gündür daha vermediler kargoya sözüm ona yılbaşı yoğunluğundan. almışken 16gb al ve c10 al bence. bir daha kart sıkıntısı çekmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 7 Ocak 2012; 18:33:51 >

• Arkadşlar, biliyorsunuz kart işlemciyi hızlandırmıyor, ama resimlere erişmeniz, müzikler,videolar, uygulamalar çok daha hızlı açılacaktır. İmkanınız varsa class10 alın
  • quote:

Arkadşlar, biliyorsunuz kart işlemciyi hızlandırmıyor, ama resimlere erişmeniz, müzikler,videolar, uygulamalar çok daha hızlı açılacaktır. İmkanınız varsa class10 alın

tam olarak öğrenmek istediğim buydu dostum tşk ederim. Senin söylediğin romu ve yükleme işlemlerini yapıp bide öyle bakacam.
  • quote:

quote:

şimdi bu romu yüklerken direk magdlr menüsüne girip oradan sd karttan yükeleyecek miyiz direk yoksa bütün adımları baştan mı uygulayacağız. birde bu romu yüklerken diğerini nasıl sileceğiz?

eğer recovery ayarın yeni roma uyuyorsa 6. ADIM yeterli

1.Recovery menünün en başına dönün(geri tuşuyla) ve install zip from sd işaretleyin
    2.chose zip from sdcard seçin ve daha önce sd karta attığınız romu işaretleyin (Romlar için 2. Mesajıma bakın)
    unutmayın romu kıurarken uzun sürebilir(20dak) sabırlı olun :).

ama kurulum yapmadan önce öncekini silip temiz kurulum için şu adımları uygula
    recoverydeyken şu adımları izle
    1.wipe data/factory reset
    2. wipe cache partition
    3.advancet-wipe dalvik cache
    şimdi romu kurabilirsin :)

Hocam full wipe yaparken sd cad dakileri de siliyor. Sd cardı çıkarıp mı yapalım bu işlemi acaba. Bir de kamera ve video çekimi güzel ve sense arayüzlü bir rom tavsiye edebilir misin ? Şimdiden teşekkür ederim.

• yukarıda anlattığım sdkartı silmez, sd kartı çıkarma sakın, energy şu an en iyi sense
  • quote:

yukarıda anlattığım sdkartı silmez, sd kartı çıkarma sakın, energy şu an en iyi sense

Teşekkür ederim hocam. Linkteki rom u nasıl bilirsiniz http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12430845
    Recovery ayarları nasıl yapılmalı bu rom için ? Ayrıca energy romu da indiriyorum şu an.
  • miui romlar aynı iphone benziyor,stabil ve hızlı ama sense 3.5 görseli bana göre daha güzel.
    muiu recovery ayarları
    boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M
    TBD romu hala çıkmadı, çıkınca sizinle paylaşırım
  • quote:

miui romlar aynı iphone benziyor,stabil ve hızlı ama sense 3.5 görseli bana göre daha güzel.
    muiu recovery ayarları
    boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M

@fdt dostum miui 2.16 stock çıkmış aceba nasıl bilgin varmı? muiı romları bende pek sevmiyorum sense gibi görsel değil ama hızlılar.
  • quote:

quote:

miui romlar aynı iphone benziyor,stabil ve hızlı ama sense 3.5 görseli bana göre daha güzel.
    muiu recovery ayarları
    boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M

@fdt dostum miui 2.16 stock çıkmış aceba nasıl bilgin varmı? muiı romları bende pek sevmiyorum sense gibi görsel değil ama hızlılar.

dostum bilmiyorum neden ama ben birtürlü ısınamadım miui'ye , dansta'nın yeni sense romu TBD ver.3.0 bir çok değişiklikle geliyor, rom şimdi yayınlandı,
    http://www.multiupload.com/VD6O65UQMI
    bir deniyeceğim

• quote:

quote:

quote:

muiu recovery ayarları
    boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M

dostum bilmiyorum neden ama ben birtürlü ısınamadım miui'ye , dansta'nın yeni sense romu TBD ver.3.0 bir çok değişiklikle geliyor, rom şimdi yayınlandı,
    http://www.multiupload.com/VD6O65UQMI
    bir deniyeceğim

450mb çok iyi:D
    tmobile için recovery ayarları ned,r?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 8 Ocak 2012; 19:15:05 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.