Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TBD 3.0 'ın recovery değerleri nedir dostum? xda da ben göremedim sayfasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdestek

TBD 3.0 'ın recovery değerleri nedir dostum? xda da ben göremedim sayfasını

ben xda da bu romun başlığını da göremedim.
  • TBD eu için ayarlar 5-175-8
    tmobile- 5-330-8

fakat romda bir problem var (magldr için, clk'da yapmayınız)

romu sdkarta atmadan şunu yapmanız lazım

1. aşağıdaki dosyayı indirin
    2. dosyanın .txt kısmını silin (dosyaadı updater-script olacak)
    3. winzip programıyla romu içine girin(zip dosyana çift tıklayın)
    4. updater-script dosyasını META-INF\com\google\android içine atın (aynı dosyadan var üstüne sürükleyin)
    5. zip dosyasını kapatın ve romu sd karta atın

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=847736&d=1326047002

Romu test ediyorum şu an için bir problem gözükmüyor ama daha sonra ayrıntılı yazarım
    bu da romun linki: http://www.multiupload.com/VD6O65UQMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 8 Ocak 2012; 22:32:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ftd

TBD eu için ayarlar 5-175-8
    tmobile- 5-330-8

fakat romda bir problem var

romu sdkarta atmadan şunu yapmanız lazım

1. aşağıdaki dosyayı indirin
    2. dosyanın .txt kısmını silin (dosyaadı updater-script olacak)
    3. winzip programıyla romu içine girin(zip dosyana çift tıklayın)
    4. updater-script dosyasını META-INF\com\google\android içine atın (aynı dosyadan var üstüne sürükleyin)
    5. zip dosyasını kapatın ve romu sd karta atın

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=847736&d=1326047002

Romu test ediyorum şu an için bir problem gözükmüyor ama daha sonra ayrıntılı yazarım
    bu da romun linki: http://www.multiupload.com/VD6O65UQMI

Evet romu kurdum bende şuan başarıyla, bu söylediğin Magldr ile kurulum yapmak için sanırım, ben clk kurulumu yaptım o yüzden sorun çıkmadı, anlamadığım bişey var, clk ile magldr kurulumu arasındaki fark nedir? şuan test ediyorum daemon ayarıda yaptım senin 1nci sayfdaki yazmış olduğun mesajdaki gibi. Gayet akıcı herşey, başka prblemler çıkarsa yazarım yine.

• quote:

miui romlar aynı iphone benziyor,stabil ve hızlı ama sense 3.5 görseli bana göre daha güzel.
    muiu recovery ayarları
    boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M
    TBD romu hala çıkmadı, çıkınca sizinle paylaşırım

Teşekkür ederim energy romu kurdum şu an için çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

quote:

miui romlar aynı iphone benziyor,stabil ve hızlı ama sense 3.5 görseli bana göre daha güzel.
    muiu recovery ayarları
    boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M

romda herhangi bir sıkıntı gözünüze çarptı mı acaba?
  • kırmızı android ekranında kaldı, belli bir süre sonra bir ses welcome from.. diye başlayan birşey söylüyor ve 5 kere tekrar etti. bir sıkıntı var herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

kırmızı android ekranında kaldı, belli bir süre sonra bir ses welcome from.. diye başlayan birşey söylüyor ve 5 kere tekrar etti. bir sıkıntı var herhalde.

hangi romda ? TBD mi Energy romdan mı bahsediyorsun
  • hangi romu soruyorsun ? TBD mi Energy mi
  • quote:

hangi romu soruyorsun ? TBD mi Energy mi

TBD rom sorun halledildi. cpu frekanslarını da değiştirince inanılmaz hızlı geldi bana. denediğim en hızlı rom .

ancak şöyle bir sorun var, sahne yada arka plan seçeceğimde önizleme yapmadan nasıl olduğunu göremiyorum. sadece arka planların isimleri yazıyor ve gri renkte görünüyor hepsi.

çözüm: görüntülere bakarken, windows simgeli tuşa basarak görünüşü değiştirdiğiniz taktirde sonuç alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 9 Ocak 2012; 2:03:49 >
  • TBD fix edilmiş halihttp://www.multiupload.com/VJDKKK90IM
    Romu beklediğimize deydi. Çok hızlı ve stabil, energy romuyla aynı gibi
  • quote:

TBD fix edilmiş halihttp://www.multiupload.com/VJDKKK90IM

Fix edilmiş hali derken başkanım ?

Şimdi benim gördüğüm 2 büyük hata var TBD Romda;

1- Zil sesi, Alarm sesi, vs olsun ses çok yüksek çıkıyor, dolayısıyla sesi bozuyor,
    2- Konuşma yaparken biriyle, görüşmeyi sonlandırmak için kapatma tuşuna basıyorum olmuyor, illaki ekrandan kapatacaksın yada karşı tarafın kapatmasını bekliyceksin ki bu çok saçma bişey

benim gördüğüm sorunlar bunlar, onun dışında gayet hızlı akıcı bi rom ama bunların düzeltilmesi ile ilgili bi çalışma varsa bana aktarabilirmisiniz? yoksa sırf bu yüzden romu değiştirebilirim.

• quote:

quote:

TBD fix edilmiş halihttp://www.multiupload.com/VJDKKK90IM

Fix edilmiş hali derken başkanım ?

Şimdi benim gördüğüm 2 büyük hata var TBD Romda;

1- Zil sesi, Alarm sesi, vs olsun ses çok yüksek çıkıyor, dolayısıyla sesi bozuyor,
    2- Konuşma yaparken biriyle, görüşmeyi sonlandırmak için kapatma tuşuna basıyorum olmuyor, illaki ekrandan kapatacaksın yada karşı tarafın kapatmasını bekliyceksin ki bu çok saçma bişey

benim gördüğüm sorunlar bunlar, onun dışında gayet hızlı akıcı bi rom ama bunların düzeltilmesi ile ilgili bi çalışma varsa bana aktarabilirmisiniz? yoksa sırf bu yüzden romu değiştirebilirim.

Evet bende ufak tefek problemler bende yaşadım.
    Ses için ayarlarda ses ayarlarına gir ve ses'se bas, oradan ayrı ayrı tüm ses ayarları yapabilirsin
    Görüşmeyi butondan kapatmak için bir fix vardı. Onu bulunca linki paylaşırım

• Ses ayarlarından tamam kısılıyor ama anlatmak istediğim farklı bişeydi aslında; yani sesin çok yüksek çıkması sanki ses ayarının yüksek olmasıyla alakalı değil gibi geldi bana, kısmama rağmen ayarlardan yinede ses kötü çıkıyor, neyse artık onu bu şekilde kabul ettik, ftd dostum benim esas sana sormak istediğim clk ile magldr arasındaki fark? ben bu TBD romuna kadar hep Magldr kurulum yaptım tüm romlarda, ama bu roma gelince CLk ile bi deneyim dedim ve kurdum, önceden açılışta magldr menüsü geliyordu siyah ekranda, sonra 123456 GO GO GO! diyordu öyle geçiş yapıyordu, şimdifarklı hemen direk roma geçiş yapıyor, sadece bu değildir demi arasındaki fark? yani ben tekrar şimdi başka rom kursam magldr yi yeniden mi recovery etmem gerekecek, yoksa clk ile kurmayı tavsiye edermisin? biraz uzun oldu ama sorularım

• quote:

Ses ayarlarından tamam kısılıyor ama anlatmak istediğim farklı bişeydi aslında; yani sesin çok yüksek çıkması sanki ses ayarının yüksek olmasıyla alakalı değil gibi geldi bana, kısmama rağmen ayarlardan yinede ses kötü çıkıyor, neyse artık onu bu şekilde kabul ettik, ftd dostum benim esas sana sormak istediğim clk ile magldr arasındaki fark? ben bu TBD romuna kadar hep Magldr kurulum yaptım tüm romlarda, ama bu roma gelince CLk ile bi deneyim dedim ve kurdum, önceden açılışta magldr menüsü geliyordu siyah ekranda, sonra 123456 GO GO GO! diyordu öyle geçiş yapıyordu, şimdifarklı hemen direk roma geçiş yapıyor, sadece bu değildir demi arasındaki fark? yani ben tekrar şimdi başka rom kursam magldr yi yeniden mi recovery etmem gerekecek, yoksa clk ile kurmayı tavsiye edermisin? biraz uzun oldu ama sorularım

clk bunun dışında fark olarak inernet protokolü ppp kullanıyor, clk da kullanbilirsin yetrki rom clk kernel içersin ki şu an birçok romda var zaten artık.

• anladım, yani clk varsa yüklüyeceğim romda , clk yükle diyorsun. tamam teşekkür ederim. Bu arada xda'da nexus ics çıkmış , onu bi denesekmi aceba yorumlara baktım kimisi iyi kimisi de sorun yaşıyormuş,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

Orijinalden alıntı: cilavuz

quote:

muiu recovery ayarları
    boot yboot|ro 5M
    system ya 150M
    cache ya 5M

romda herhangi bir sıkıntı gözünüze çarptı mı acaba?

Video çekimi hariç güzel. Video çekimi donarak ilerliyor.

• TBD 3.0 Romunu hiç sevmedim arkadaşlar tavsiye etmiyorum, zaten 2 tane problemi vardı söylediğim dün akşam test ederken yeni hatalar tespit ettim, telefon netdeyken kendi kendine reset atıyor, wirelesi kapatıp açıyor, browser kendini restliyor, telefon hattı kendi kendine gidip geliyor, yani bişekil bişiyler ayrıca şarj süresi de dikkatimi çekti, herşey kapalı iken akşama kadar nerdeyse %50 şarj yiyor, ben hiç sevmedim şahsi görüşüm. Energy roma geçiş yapıyorum birde onu deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrsNct

tamamdir halletim ama acaba bu rom icin degerler nedir onlari bulamadim :( yani misc ya 1M
    recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
    boot yboot|ro 5M
    system ya 230M
    cache ya 88M
    userdata ya|asize|hr allsize
    ben bunlari yazdim bakalim kuruluma basliycam birazdan ne olcak 4.01.2012 yi kurucam

cache ya 8M olacak

bi farki varmi ki 88/8 olmasinda
  • quote:

TBD 3.0 Romunu hiç sevmedim arkadaşlar tavsiye etmiyorum, zaten 2 tane problemi vardı söylediğim dün akşam test ederken yeni hatalar tespit ettim, telefon netdeyken kendi kendine reset atıyor, wirelesi kapatıp açıyor, browser kendini restliyor, telefon hattı kendi kendine gidip geliyor, yani bişekil bişiyler ayrıca şarj süresi de dikkatimi çekti, herşey kapalı iken akşama kadar nerdeyse %50 şarj yiyor, ben hiç sevmedim şahsi görüşüm. Energy roma geçiş yapıyorum birde onu deniycem

Bende onu yazacaktım, TBD problem var, 3.1 çıktı ama nasıl denemedim henüz
    dungun son romunu beğenmedim, 4 ocak energy hala en iyi sense 3.5 şu an için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 10 Ocak 2012; 13:39:06 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.