Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size tavsiyem original adaptörle şarj edin, piliniz daha uzun ömürlü olur, lityum piller belirli bir dalga akımla şarj edilir ve her telefon uçin farklı olabiliyor. Benim pil hala 0 gibi, her zaman kendi adaptörüyle şarj yaparım.
  • 4 ocak energy rom için kamera fix mevcut mu arkadaşlar? video çekimi sorunlu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

4 ocak energy rom için kamera fix mevcut mu arkadaşlar? video çekimi sorunlu bende.

tüm sense romlarda kamera sorunu var, düşük çözünürlükte daha akıcı , fotoğrafta sorun yok. İdare edeceğiz artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

4 ocak energy rom için kamera fix mevcut mu arkadaşlar? video çekimi sorunlu bende.

tüm sense romlarda kamera sorunu var, düşük çözünürlükte daha akıcı , fotoğrafta sorun yok. İdare edeceğiz artık :)

hd kalitesine alınca 1280x720 de sorun var. sizinde dediğiniz gibi fotoları sağlam çekiyor. şuan energy romdan çok memnunum bir sıkıntısını göremedim. temiz yükleme kesinlikle yapılmalı. mümkünse task29 ile.
  • android 4.0.3 yeni rom çıktı kamera da çalışıyormuş fakat henüz denemedim haftasonu denerim ve paylaşırım. Merak edenler :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1417472
  • Herkeze merhaba;

Bir sorum olacak, yeni energy romunu kurdum ancak mobil şebeke ve veri dolaşımını seçmeme rağmen wi-fi kapalı iken internete giremiyorum daha önceki romlarda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım acaba atladığım bir şeymi var yardımcı olabilirmisiniz ?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypull

Herkeze merhaba;

Bir sorum olacak, yeni energy romunu kurdum ancak mobil şebeke ve veri dolaşımını seçmeme rağmen wi-fi kapalı iken internete giremiyorum daha önceki romlarda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım acaba atladığım bir şeymi var yardımcı olabilirmisiniz ?

Teşekkürler..

Çalışması lazım, teli kapatıp tekrar dene istersen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cypull

Herkeze merhaba;

Teşekkürler..

Çalışması lazım, teli kapatıp tekrar dene istersen

sanırım sabah şebeke operatörleri ile ilgili ayarı yaptıktan sonra yeniden başlatmadım, şu anda düzgün çalışıyor ne olduda düzeldi pek anlamadım :) teşekkürler..
  • energy 13 ocak rom yayınlandı, şu an indiriyorum, test edince yazarım, bekleyin isterseniz
    link:http://www.fileswap.com/dl/zrMIjEt8nw/Energy_1.13.2012.SensationXL.zip.html
  • Üstat iyi geceler.Benim bir sorum var HD2 telefonuma windows 7 phone ve android kurmak istiyorum.Yani iki işletim sistemi tek telefon.Ama endişelerim var:
    1-)Stabil olur mu?
    2-)Telefona zarar verir mi?
    Bu işlemler için 8 gb class10 hafıza kartı kullanacağım.Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
  • arkadaslar daha yenı bır htc hd2 aldım ve bı arkadasımda gordugumuz romu yukledık hemen ancak romlar hakkında hıc bır bılgım yok.. yanı bu rom ıyımı kotumu daha ıyısı varmı sız ne tavsye edersınız bır yorumunuzu kataılırsenız bu olaya sevınırım..

romun adı : hyperdroid-cm7-clk 5.5.2-killer koala

tesekkurler
  • quote:

energy 13 ocak rom yayınlandı, şu an indiriyorum, test edince yazarım, bekleyin isterseniz
    link:http://www.fileswap.com/dl/zrMIjEt8nw/Energy_1.13.2012.SensationXL.zip.html

Nasil hocam rom?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

energy 13 ocak rom yayınlandı, şu an indiriyorum, test edince yazarım, bekleyin isterseniz

Nasil hocam rom?

evet nasıl ftd ? bende merak ettim şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: superdestek

quote:

quote:

Nasil hocam rom?

evet nasıl ftd ? bende merak ettim şimdi

update olarak güncelleyene biliyor mu acaba*??

• Evet romu denedim, Öncekinden biraz daha performanslı çıktı, antutu değerim 2753 çıktı,
    Menü geçişleri biraz daha hızlı, açılış biraz daha hızlı. Yenilemek isteyenler yeni versyona geçebilir ama boyle aman aman bir fark yok öncekinden :)
    recovery ayarları 5-210-5 yapabilirsiniz
  • bende şimdi kurulum yapıyorum. yükleme aşamasındayım...
  • quote:

Evet romu denedim, Öncekinden biraz daha performanslı çıktı, antutu değerim 2753 çıktı,
    Menü geçişleri biraz daha hızlı, açılış biraz daha hızlı. Yenilemek isteyenler yeni versyona geçebilir ama boyle aman aman bir fark yok öncekinden :)

kernel olarak daha önce yukarıda verdiğini mi kuralım ftd ne dersin?
  • quote:

quote:

Evet romu denedim, Öncekinden biraz daha performanslı çıktı, antutu değerim 2753 çıktı,

kernel olarak daha önce yukarıda verdiğini mi kuralım ftd ne dersin?

daha önce verdiğim işlem sırasını takip edebilirsiniz
    1.recovery 5-210-5 ayarlıyarak tekrar kurun
    2. full wipe yapın(wipe fact.reset...cache)
    3.romu kurun
    4. Bir kahve için
    5. marc1706 yeni kerneli kurun:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=841201&d=1325627049
    6.deamon tools ile max hızı 1113 çıkarın, min değiştirmeyin

• FTD selamlar.

Şu anda kullandığım rom 2.3.7 Kernel version 2.6.32.15 mod version Cyanogen_Mod-7-1001211-NIGHTLY-Desire(TyphooN_v3.6.8MAGLDR)
    Ben devamlı rom kurmayı sevmeyen biriyim. Mail not defteri ayarları vs yeniden kurmak çok uzun zaman alıyor. Bundan önce kullandığım rom bu iş ilk yayınlandığında videoda anlatılan romdu. Bu romuda 6 aya yakındır kullanıyorum. İstediğim eskide olsa herşeyi çalıştıran bir rom. Bu romun daha günceli varmıdır. Bana önerebileceğiniz en iyi herşeyi düzgün çalışan güncel rom nedir.

Cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

FTD selamlar.

Şu anda kullandığım rom 2.3.7 Kernel version 2.6.32.15 mod version Cyanogen_Mod-7-1001211-NIGHTLY-Desire(TyphooN_v3.6.8MAGLDR)
    Ben devamlı rom kurmayı sevmeyen biriyim. Mail not defteri ayarları vs yeniden kurmak çok uzun zaman alıyor. Bundan önce kullandığım rom bu iş ilk yayınlandığında videoda anlatılan romdu. Bu romuda 6 aya yakındır kullanıyorum. İstediğim eskide olsa herşeyi çalıştıran bir rom. Bu romun daha günceli varmıdır. Bana önerebileceğiniz en iyi herşeyi düzgün çalışan güncel rom nedir.

Cevabınız için teşekkürler.

Bu romun devamını kurabilirsin.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951
    Yada yukarıda verdigim energy romu kurabilirsin. 1. Ayrintilar icin Sayfaya bakın.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.