Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M3phisto

quote:

arkadaşlar merhaba,

hd2 yi ikinci el aldım. yaklaşık 1.5 senedir sorunsuz kullanmaktayım. cihaza androidi ilk sahibi kurduğu için kurulum hakkında hiç bir bilgim yok.

ics 4 kurmak istiyorum ancak hem nasıl yapacağımı bilmiyorum hem de cihazımla uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Özellikler

Nand kurulum dediğinizden yapılmış.
    Android sürümü 2.3.4
    Çekirdek sürümü 2.6.32.15_tytung_r10-gbdfeaac
    tytung@ubuntu #72
    Mem info (avail/total) 213 MB / 411 MB
    Mod version CyanogenMod-7-05182011-NIGHTLY-Desire[TyphooN_v3.3.0-MAGLDR]

yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar kusura bakmayın, aynı şeyleri on kere sormuş gibi oluyoruz ama hiç rom kurmadığım için kafam çok karıştı.

energy rom, sense rom, üstüne de kernel :)) amma karışık işlermiş.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

bu romu kurmanı tavsiye ederim ben bunu kurdum çok iyi rom çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

hd2 yi ikinci el aldım. yaklaşık 1.5 senedir sorunsuz kullanmaktayım. cihaza androidi ilk sahibi kurduğu için kurulum hakkında hiç bir bilgim yok.

ics 4 kurmak istiyorum ancak hem nasıl yapacağımı bilmiyorum hem de cihazımla uyumlu olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Özellikler

Nand kurulum dediğinizden yapılmış.
    Android sürümü 2.3.4
    Çekirdek sürümü 2.6.32.15_tytung_r10-gbdfeaac
    tytung@ubuntu #72
    Mem info (avail/total) 213 MB / 411 MB
    Mod version CyanogenMod-7-05182011-NIGHTLY-Desire[TyphooN_v3.3.0-MAGLDR]

yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar kusura bakmayın, aynı şeyleri on kere sormuş gibi oluyoruz ama hiç rom kurmadığım için kafam çok karıştı.

energy rom, sense rom, üstüne de kernel :)) amma karışık işlermiş.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

bu romu kurmanı tavsiye ederim ben bunu kurdum çok iyi rom çok memnunum.

bende bunu kullanıyorum gercekten görsellik ve stabilite olarak en iyilerinden biri derim. epeydirde kullanıyorum android 4 sense li olarak cıkıncaya kadar bu roma devam ederim.

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860
    [17.Sep.2012] NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.7 [NativeSD][tytung_HWA_r3.4]

bu romu kurdum, şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.

sizlere teşekkür ederim.
  • yalnız anlamadığım bir nokta var, Dahili Dep Brm 151 MB gözüküyor. nedendir?

telefonun özelliği mi yoksa yaptığım recovery den mi?

bu sorunum önceki 2.3.7 versiyonumda da vardı, yeni bir şey değil.
  • arkadaşlar bir sorum var acil yardımcı olabilirmsiniz. telefonumu tuşları açılmadığı için tamire vermiştim, tamirde hafıza kartını çıkarıp takmışlar ( androidi hafıza kartına kurmuştum) şimdi telefon açılmıyor android yazısında kalıyor ve açılmıyor. sebebi nedir ve nasıl çözüm bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_139

arkadaşlar bir sorum var acil yardımcı olabilirmsiniz. telefonumu tuşları açılmadığı için tamire vermiştim, tamirde hafıza kartını çıkarıp takmışlar ( androidi hafıza kartına kurmuştum) şimdi telefon açılmıyor android yazısında kalıyor ve açılmıyor. sebebi nedir ve nasıl çözüm bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

1.sayfayı oku, androidi tekrar kurmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_139

arkadaşlar bir sorum var acil yardımcı olabilirmsiniz. telefonumu tuşları açılmadığı için tamire vermiştim, tamirde hafıza kartını çıkarıp takmışlar ( androidi hafıza kartına kurmuştum) şimdi telefon açılmıyor android yazısında kalıyor ve açılmıyor. sebebi nedir ve nasıl çözüm bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

1.sayfayı oku, androidi tekrar kurmalısın

teşekkürler üstad, yanıtın için bende öyle tahmin ediyordum ama belkide uğraşmadan kurtulmayı ümit ediyordum :) yapcak bişey yok artık.

en son andorid 2.3.7 CM7 Lite Romu kurmuştum, şu an için hangi romu önerirsiniz?

• bir çok rom kullandım kullandıgım bütün romlarda telefon aşırı ısınıp donma yapıyor 5 dakıka internete girsem yada 3-4 dakıka telefonda konuşsam telefon donuyor bu sorun sadece bendemi oluyor böle bir sorundan bahseden yok telefonunda hiç donma yapmayan varmı arkadaslar varsa hangi romu kullanıyorsunuz söylermisiniz
  • Miui tutkunu arkadaşlara bir sorum var; Yeni yüklediğimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839194 rom sadece ingilizce geliyor. Bu romu ne yaptıysam türkçeleştiremedim hatta onuda geçtim langpack i yüklememe rağmen ingilizce ve çince dışında yeni bir dil ekleyemedim listeye. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Varsa yeni rom tavsiyesi olan onada sıcak bakabilirim bu geçiş dönemindeyken :)
  • Cihazimda 4.0.4 yuklu ancak sensor ve yukari ses calismiyor.normalmidir acaba.iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar nexus hd2 JB 4.1.2 rom çıkmış. Şu an indiriyorum. Vaktim kalırsa yarın denerim, ama en uzun süre energy romda kaldım bilginize.
  • @ftd hocam cihazın değişsede unutmadın başlığı eyv

http://miui-hd2.blogspot.com/2012/10/21012.html sitesindeki 2.9.29 u kullanıyorum şuanda cidden güzel bir rom olmuş ama bizim cihazlara jb biraz fazla gibi geldi bana, hangisini yüklersem yükleyim biyerlerde kasma oluyor sanki. fakat yükleyecek arkadaşlara bir iki önemli nokta iletmem gerekli. sitedeki rom ve langpack(çoklu dil dosyasıdır türkçe bu yüklenmeden olmuyor) indirdikten sonra.10mb cache ve en az 290mb recovery için bölümlemeniz gerekli. standart rom yükleme biter bitmez reboot DEMEDEN no tıklanıp wipe cache,wipe calvik yapıp rom yükler gibi lagpacki de yüklemeniz gerekli. Asıl önemli nokta şu. Cihaz ilk açıldığında dilinizi seçip duvarkağıdını görür vaziyete geldikten sonra en az 3 kere boş yere gibi gelsede reboot yapın yoksa stabil çalışmıyor . 2 üst mesajda ben sormuştum bu soruyu.

• quote:

arkadaşlar nexus hd2 JB 4.1.2 rom çıkmış. Şu an indiriyorum. Vaktim kalırsa yarın denerim, ama en uzun süre energy romda kaldım bilginize.

deneyebildinmi romu ?
  • quote:

arkadaşlar nexus hd2 JB 4.1.2 rom çıkmış. Şu an indiriyorum. Vaktim kalırsa yarın denerim, ama en uzun süre energy romda kaldım bilginize.

Senin gibi adamlar zor gelir buraya valla. Helal olsun..

One X konusunda bilgine ihtiyacım var, bir türlü kısmet olmadı, alamadım. Nasıl memnun musun? Diğer forumları inceliyorum da herkes direk Custom Rom'ları kurmaya başlamış. Eski günleri hatırladım :)
  • arkadaşlar akşam denerim yeni romu, ancak boş kalabilecem :) HD''yi ikinci telefon olarak kullanmaya devam ediyorum. Ama One X özellikle sense 4+ ile mükkemel. Umarım HD2'ye de sense 4+ gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

quote:

Senin gibi adamlar zor gelir buraya valla. Helal olsun..

One X konusunda bilgine ihtiyacım var, bir türlü kısmet olmadı, alamadım. Nasıl memnun musun? Diğer forumları inceliyorum da herkes direk Custom Rom'ları kurmaya başlamış. Eski günleri hatırladım :)

One X alıpta costum rom JB 4.1.1 kurarsan elinden düşüremezsin :) . Tüm sorularına cevap oldu sanırım.
  • HD2 romlarin krali cikti arkadaslar forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 ben bu kadar stabil ve akici jb rom gormedim, siddetle tavsiye ederim, adamlar paranoid aokp ve cm10 ekibi birlesip tek rom yapmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

HD2 romlarin krali cikti arkadaslar forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 ben bu kadar stabil ve akici jb rom gormedim, siddetle tavsiye ederim, adamlar paranoid aokp ve cm10 ekibi birlesip tek rom yapmislar

bende kuruyorum şu anda kurarken bazı sorular sordu umarim dogru yapmışımdır

KURULUM BİTTİ SONUÇ : telefon açıldı 5 dakika çalıştıkdan sonra ana ekran gidip gelmeye başladı ekran kapanıyor telefon acılır gibi oluyor ekran geliyor sonra tekrar aynısını yapıyor CM7'e dönüyorum tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 16 Ekim 2012; 20:46:46 >
  • system partition u bu rom icin 140 yapmalisin, hd2 toolkit programi yoksa bilg. kur , telefonu usb ile bagla, telefonu kapa acilirken acma tusuna basili tut mgldr menuden usb flasher secenegine gir, bilgisayardan system partition da custom a bas cache 5 mb sec ve partition dugmesine bas, acilan pencereden 140 degerine gir, sonra acilan pencerede ileri yap, islem tamam, sonra acilip kapanacak, recovery menuden hafiza kartina attigin romu instal yap, ve keyfini cikar, dua edecen bana :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

system partition u bu rom icin 140 yapmalisin, hd2 toolkit programi yoksa bilg. kur , telefonu usb ile bagla, telefonu kapa acilirken acma tusuna basili tut mgldr menuden usb flasher secenegine gir, bilgisayardan system partition da custom a bas cache 5 mb sec ve partition dugmesine bas, acilan pencereden 140 degerine gir, sonra acilan pencerede ileri yap, islem tamam, sonra acilip kapanacak, recovery menuden hafiza kartina attigin romu instal yap, ve keyfini cikar, dua edecen bana :-)

anlatim için teşekkur ederim benim cihaz t-mobile olan modeli sanirım o yüzden olmadi önemli degil CM7 romuda fena degil

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.