Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Romu test ettim, senseden bile çok yavaş kaldı, energy roma geri dönecem sanırım.
    Bu telefonda en iyi GB yani android 2.3 çalışıyor. Yeni sistemler ya uyarlanamadı yada sistem yetersiz kaldı.
  • ya ben one x kullaniyorum ( ki hd2 olduguna eminim) yada siz wildfire kullaniyosunuz ( buda pek mumkun gorunmuyor) ama benim cihaz ucuyor ve her hafta rom degistiriyorum hemen hemen tum romlari demedim, bu rom nasil yavas calisir anlamadim, mutlaka yanlis biseyler yapiyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

ya ben one x kullaniyorum ( ki hd2 olduguna eminim) yada siz wildfire kullaniyosunuz ( buda pek mumkun gorunmuyor) ama benim cihaz ucuyor ve her hafta rom degistiriyorum hemen hemen tum romlari demedim, bu rom nasil yavas calisir anlamadim, mutlaka yanlis biseyler yapiyosunuz

yukarıdaki daha önce yazılana bakarsan benim denediğim tytung romu senin denediğin değil, panik yapma :)
  • bir an panik oldum

• quote:

bir an panik oldum

rom fena değil ama sense 4+ olmadan tadı olmuyor. Yine de cm7 rom kadar hızlı değil henüz.
    Telefon eskimiş olmasına rağmen geliştiriciler HD2'e ROM uyarlamaya devam ediyorlar. HD2 bitmeyen bir efsane olacak
    One X almama rağmen telefonu satmaya kıyamadım .
  • kesinlik HD2 bir efsanedir ve öylede kalacaktır, ilk ve tek akıllı telefonum benimde ilk seferde bu kadar doğru seçim yaptığım için şanslıyım sanırım çünkü cihaz maşallah her türlü işlemi kaldırıyor ve cm7 romda gayet hızlı çalışıyr neredeyse yeni çıkan çoğu akıllı telefonu bile geride bırakıyor performans olarak. HD2 nin tam çıkış tarihini bilmesemde en az 3-4 yıl olduğunu tahmin ediyorum sıfır fiyatı hala 1000 TL nin altında değil teknoloji marketlerde....
  • Hd2 t-mobile telefonuma söylediğiniz 2.3 kurulurmu yani tmobile olması farkedermi

• quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

Hd2 t-mobile telefonuma söylediğiniz 2.3 kurulurmu yani tmobile olması farkedermi

kurulur sadece recovery ayarları t-mobilede farklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Romu test ettim, senseden bile çok yavaş kaldı, energy roma geri dönecem sanırım.
    Bu telefonda en iyi GB yani android 2.3 çalışıyor. Yeni sistemler ya uyarlanamadı yada sistem yetersiz kaldı.

ben telefonuma ısınma sorunundan dolayı sense rom kurmuyorum hangi sense romu kursam telefonla görüşme yaparken yada kurcalarken ısınıp kitleniyor cihaz şimdi CM7 romu kullanıyorum ısınma sorunu yaşamadım senin söyldegin GB rom hangisi acaba linkini atabilirmisin
  • quote:

HD2 romlarin krali cikti arkadaslar forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 ben bu kadar stabil ve akici jb rom gormedim, siddetle tavsiye ederim, adamlar paranoid aokp ve cm10 ekibi birlesip tek rom yapmislar

Dostum ben bu romu denemiştim ve arkadaşın dediği gibi bi tripler yapıp gitmişti sonra recoveryi 175mb yapıp denedim yine aynı sonuç verdi bende Miui jb 2.9.29 kurdum ilk başta bu rezalet geldi sonra fark ettim cpu 625mb sabitlenmiş onu 1ghz yaptım alet uçuyo gibi geldi. şimdi bir hafta oldu kullanalı youtube sorunlu, teather çalışmıyor, sürekli menülerde yanıt vermeyip kapanmalar oluyor vs. vs.

Pacman rom kurarken Deodexed veya Odexed diye seçenek var o nedir ve sen hangisini seçiyorusun_?
  • Ortadaki secenek, yani nand olani secin, bende kurarken sorun yasadim, inat ettim bi kac kere denedim oldu, ama degdi, bahsettigin sorunlar bu romda yok, hele bir kamera eklemislerki tek kelime super

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Romu test ettim, senseden bile çok yavaş kaldı, energy roma geri dönecem sanırım.

ben telefonuma ısınma sorunundan dolayı sense rom kurmuyorum hangi sense romu kursam telefonla görüşme yaparken yada kurcalarken ısınıp kitleniyor cihaz şimdi CM7 romu kullanıyorum ısınma sorunu yaşamadım senin söyldegin GB rom hangisi acaba linkini atabilirmisin

benim daha önce önerdiğim cm7 romu kullanıyorsun zaten. O şu ana kadar çıkan en hızlı rom. Yandex shell arayüzü ile beraber çok güzel çalışıyor.

• selam arkadaşlar.Telefonum HTC HD' T-MOBILE.Linkteki rom u ne yaptıysam kuramadım.telefonumda nand android yüklü.Yardımsever bir arkadaş bana nasıl yapıldığını anlatabilirmi acaba.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282281
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

selam arkadaşlar.Telefonum HTC HD' T-MOBILE.Linkteki rom u ne yaptıysam kuramadım.telefonumda nand android yüklü.Yardımsever bir arkadaş bana nasıl yapıldığını anlatabilirmi acaba.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1282281
    şimdiden teşekkürler

romu indir hafiza kartına at sonra birinci sayfadaki anlatımdaki adımların sadece 4. ve 6. adımı yapacaksın sen nerede takıldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 22 Ekim 2012; 22:26:43 >
  • Hocam tesekkür ederim.
    1. Daf dosyasi hata veriyor calistirinca
    2. H. Kartina formati telefondanmi pc den mi atacagiz
    3. Bana sana zahmet olmazsa anlatirmisin
    Nand olarak kurmak istiyorum
    Su anda da nand olarak kullaniyorum
    Simdiden tesekkurler

• quote:

Hocam tesekkür ederim.
    1. Daf dosyasi hata veriyor calistirinca
    2. H. Kartina formati telefondanmi pc den mi atacagiz
    3. Bana sana zahmet olmazsa anlatirmisin
    Nand olarak kurmak istiyorum
    Su anda da nand olarak kullaniyorum
    Simdiden tesekkurler

hafiza kartina format atmayacaksin 4.ve 6 adımı yap sadece recovery ayarlari yapmayi biliyormusun indirdigin romun recovery ayarlari nedir

• Bilmiyorum hocam işteyim şu an inceleyemem ama sen biliyorsan yazarmisin teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar,
    Sorunum artık cwm ile nand rom yükleyememek.
    Şu daf lı olan tarihi android sürümünü sorunsuz yükleyebiliyorum.
    Fakat cwm ile rom yükleyememekteyim.Bundan önce onlarca rom yüklemiştim cwm ile fakat artık nedenini bilmiyorum hata alıyorum.
    install zip kısmından rom sorunsuz yükleniyor.boot olurken gogogo dan sonra rom la ilgili boot resmi yerine şaftı kayık italik siyah beyaz çizgiler kaplıyor heryeri.
    Yaptığım kurulum
    1.task29
    2.hspl
    3.radio rom
    3.magldr 1.13
    4.cwm (3.0 , cwm touch hd2 beta rc1 vs.vs.)
    5.install zip den romu yüklemek.

cwm kurarken rom gereğine göre system kısmını vs. ayarlıyorum.
    sd karttaki partitionlarıda atlamadan yapıyorum.daha önce birçok kez yükledim fakat artık bu hatayı alıyorum.
    bir de cwm 3.0 ile coredroid romunu kurduğumda gogogo dan sonraki coredroid resmini alıyorum fakat telefon öylece donuyor o ekranda.
    bu sorunu yaşayıp çözen veya çözebilecek varsa yardımını rica ediyorum.
    forum-xda da ecnebilerle uğraşmaktan anam ağladı

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebegen

deneyimli arkadaşlar, en hızlı ve stabil rom hangisidir? cevablayabilirmisiniz? özellikle ftd arkadasın cevabını merak ediyorum bir çok rom denemiş sanırım :)
    yeni htc hd2 aldım rom değiştiricem yardımlarınız için şimdeden teşekkürler.
    mümkünse sens siz versiyonlar olsun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1603494

Androplus tan daha stabil ini görmedim.
    Kurulum sırasında istemediğin app leride atarsın.
    Acaip rom boşaltmış oluyorsun, zaten lite kurulumda 250mb rom boşta oluyor

• yardımsever arkadaşlara teşekkürler.yanlız telefonum yaklaşık 20 dk dır rebooting phone de kaldı normalmidir
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.