Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum eğer rom kurma aşamasında aroma arayüzü gibi dokunmatik olmadan sadece ses ve arama tuşlarıyla kuruluyorsa üzülerek söylüyorumki ekran gitmiştir. Kronik bir durum hd2 lerde. Yaşlanması ile alakalımıdır yoksa android romların ekranla alakalı voltaj sorunumudur bilemiyorum ama daha önce yazdığım bir şey var; Telefon kapalıyken açma tuşuna elinden geldiğince sert basarak aç telefonu çalışmazsa birkaç kez dene ben bir süre kullandım böyle sonrasında komple gitti ne yazık ki.

Daha önce bir arkadaş paylaşmıştı bende kuramadığımı söylediğimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 romun düzeltilmişi çıktı ve sorunsuz kurulum gerçekleştirdim. Şimdiye kadar kurduğum hem eski hemde yeni sürüm romlar içerisinde en akıcısı ve sorunsuzu bu rom kesinlikle. İşlemci frekansını yükseltmedim bile. Merak edenler için şarj süresi ve açılış hızı bence mükemmel.

• Bakalım telefoncu arkadaşa verdim yeni dokunmatik takıp deneyecek sorun nerede o zaman anlaşılır. Umarım düzelir de Win Mob 6,5 mu kursam bilemedimki andoridlerde oluyorsa kullanmayalım aga sürekli masraf mı yapacağız.
  • Yok ya ekranı değişen arkadaşlardan genelde 2. kere sorun yaşayan pek olmadı.
    Benden tavsiye arkadaş samimi değilse sadece dokunmatiği değiştirtme çünkü işçiliği zor ve inceden uğraşmadıkları için dokunmatik performansı pek iyi olmuyor.

Birde arkadaşlar konuşma esnasında ses tuşundan en kısığa getirsek bile kulaklıktan ses çok yüksek geliyor bunu nasıl kısabiliriz bilen varmı_?
  • Arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 romunu yeni rom kuracak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bir programa ihtiyacım var arkadaşlar; Belirttiğim zamanda data bağlantısını kapatacak. Wifi,3g yada 2g için zaman ayarı yapabileceğim bir program lazım bilen kullanan paylaşırsa makbule geçer. --> Aradığım tarzda bir program buldum lazım olanlar için ; Phone Schedule

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 9 Kasım 2012; 23:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

Arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 romunu yeni rom kuracak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bir programa ihtiyacım var arkadaşlar; Belirttiğim zamanda data bağlantısını kapatacak. Wifi,3g yada 2g için zaman ayarı yapabileceğim bir program lazım bilen kullanan paylaşırsa makbule geçer. --> Aradığım tarzda bir program buldum lazım olanlar için ; Phone Schedule

merhaba. t-mobile versiyonunu kullanıyorum. stabil bir ics veya jb rom arıyorum. önerdiğiniz rom t-mobile versiyonunda da sıkıntısız çalışır değilmi?? cihazı yeni aldım daha acemiyim bu konularda yardımcı olurmusunuz?

• Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum foruma malum HTC tytung 2.3.7 sıkıntısız kullanıyorum ağustostan beri.Forumu takip edemedim şuan en stabil Jelly Bean rom hangisidir yada hangisini kullanıyorsunuz/kurdunuz?
  • T-mobile ile avrupa versiyon arasında genelde romlarda fark yok. Sadece kurulum aşamasında rom detaylarına bakacaksın t-mobile olanlar şukadar rom ayırsın der ona göre ayıracaksın. Kesinlikle tavsiye ederim telefonda ram temizleyici program, ekran ışığı kısma, wirelessi işm yoksa hemen kapama nedir unuttum bu romla. Pil süresi mükemmel. Tavsiye ederim
  • quote:

T-mobile ile avrupa versiyon arasında genelde romlarda fark yok. Sadece kurulum aşamasında rom detaylarına bakacaksın t-mobile olanlar şukadar rom ayırsın der ona göre ayıracaksın. Kesinlikle tavsiye ederim telefonda ram temizleyici program, ekran ışığı kısma, wirelessi işm yoksa hemen kapama nedir unuttum bu romla. Pil süresi mükemmel. Tavsiye ederim

dostum teşekkür ederim sana harbiden bu kadar akıcı bir rom kullanmamıştım. bi kaç küçük sıkıntım var ama. mesela zil sesini son sesine kadar açıyorum önizlemedeki ses tatmin edici ama arama geldiğinde zil sesi ayarladığım gibi yüksek çıkmıyor. ayarlayamadım bi türlü, yardımcı olurmusun?
    bir de usb tethering çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ödemisli -- 17 Kasım 2012; 15:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum foruma malum HTC tytung 2.3.7 sıkıntısız kullanıyorum ağustostan beri.Forumu takip edemedim şuan en stabil Jelly Bean rom hangisidir yada hangisini kullanıyorsunuz/kurdunuz?

ozanın paylaştığı rom harika. şiddetle tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alos_21

quote:

T-mobile ile avrupa versiyon arasında genelde romlarda fark yok. Sadece kurulum aşamasında rom detaylarına bakacaksın t-mobile olanlar şukadar rom ayırsın der ona göre ayıracaksın. Kesinlikle tavsiye ederim telefonda ram temizleyici program, ekran ışığı kısma, wirelessi işm yoksa hemen kapama nedir unuttum bu romla. Pil süresi mükemmel. Tavsiye ederim

dostum teşekkür ederim sana harbiden bu kadar akıcı bir rom kullanmamıştım. bi kaç küçük sıkıntım var ama. mesela zil sesini son sesine kadar açıyorum önizlemedeki ses tatmin edici ama arama geldiğinde zil sesi ayarladığım gibi yüksek çıkmıyor. ayarlayamadım bi türlü, yardımcı olurmusun?
    bir usb tethering çalışmıyor

recovery ayarlarını nasıl yaptın bende T-mobile versiyonu var ona göre kurucagım

• quote:

Orijinalden alıntı: k2pixel

quote:

quote:

bir usb tethering çalışmıyor

recovery ayarlarını nasıl yaptın bende T-mobile versiyonu var ona göre kurucagım

misc ya 1M
    recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
    boot yboot|ro 5M
    system ya 180M
    cache ya 2M
    userdata ya|asize|hr allsize

bu ayardı sanırım

• quote:

quote:

bir de usb tethering çalışmıyor

Zil sesi konusunda bir sıkıntı var mesela sessize alıyorum cihaz arandığında ses çıkıyor ama geri kalan sesler kısılmış :) ben bunu şöyle aştım şimdilik; power tuşuna basılı tutup sessize almak yerine ana ekranda boştayken ses kısmaya basılı tutarak alıyorum sorun kalmıyor. Geri kalan ayarlar içinde ses kısma tuşuna bir kere basıp sesi kıstığını gösteren uyarının sağındaki nota basamakları gibi olan ayarlar butonuna basarak ayarlayabilirsin. Usb tethering usbyi takar takmaz çalışmıyor onun için bir uygulama var üzerinde gelen Wired Tether diye aç onu bas starta tak usb yi sorunsuz devam :)

• arkadaşlar ikinci el hd2 aldım üzerinde android yüklü bilgileri aşağıda
    bu sürüm iyimidir önereceğiniz bir sürüm var mı ? gördüğüm kadarıyla CM7 öneriyorlar
    http://android.hd2roms.com/ buradan bir rom seçsem ne önerirsiniz...
    Konuşurken karşı taraf kapatmadan telefonu kapatamıyorum biraz sıkıntı var.
    Benim bu kullandığım romun ismi nedir? Teşekkürler.

android sürümü: 2.3.5
    sense sürümü:3.5
    anabant: 15.42.5011U_2.15.50.14
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

arkadaşlar ikinci el hd2 aldım üzerinde android yüklü bilgileri aşağıda
    bu sürüm iyimidir önereceğiniz bir sürüm var mı ? gördüğüm kadarıyla CM7 öneriyorlar
    http://android.hd2roms.com/ buradan bir rom seçsem ne önerirsiniz...
    Konuşurken karşı taraf kapatmadan telefonu kapatamıyorum biraz sıkıntı var.
    Benim bu kullandığım romun ismi nedir? Teşekkürler.

android sürümü: 2.3.5
    sense sürümü:3.5
    anabant: 15.42.5011U_2.15.50.14

en sorunsuz romlar CM7 romlar bende CM7 tavsiye ederim tek sıkntısı görsel olarak pek tatmin etmeyebilir sade bir romdur

• selamlar. ilk mesajlardaki konularda olan romlardan 4 0 olan versiyon Türkçe midir? Eğer değilse Türkçe olanı hangisidir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

selamlar. ilk mesajlardaki konularda olan romlardan 4 0 olan versiyon Türkçe midir? Eğer değilse Türkçe olanı hangisidir? Teşekkürler.

türkçe dil secenegi var kurulumda sana soracak hangi dil seçenegini kullanmak istedigini
  • 4 . 0 yükleym bi o zaman. teşekkürler.
  • Bende 2.el bi htc aldım. Windows işl. sistemi kurulu. Eski bi htc hd2 t8585,bu akşam android kurcam bakalım umarım başarılı bi şekilde gerçekleştiririm. Bu konularda hiç bi bilgim yok ilk sayfadaki adımları takip edecem. Yinede önerileri olan varsa dikkate alabilirim. İyi günler
  • ben size yardımcı olurum aksam 10 da evde oluyorum. şu anda 4.0.4 ü kurdum ve güzel bir şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 23 Kasım 2012; 17:20:38 >
  • S.A. ;

Bugün cihazima 4.0.4 Nexus İCS Rom'u kurdum ve gayet stabil'e benziyor..

Fakat sarj problemi var gibi :/

Kullanan var mı bu rom u ?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.