Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462

şu rom'u kurcam bakalım nasıl olacak.
  • Hadi bakalım hayırlı işler,başladık son adıma kurulum yapıyor inşallah güzel bişey çıkar orrtaya. Tam olarak acaba kaç dk da kuracak ki...
  • install from sdcard complete

bunu dedi sonra napcaz şimdi ?
  • Çok şükür hallettim dehşet bişey bu android ya,
  • haha hallolmuş bile. bende 2400 mah batarya var. asıl telefonum s3. bunu işte ıvır zıvır yüklemede falan kullanıyorum. 2 gün hat olmadan rahat gidiyor. imei kaydı bitti telefonun. 6 aylık yaptırmam lazım.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462 ,bu Rom u kullanan var mı bi türlü titreşim işini düzeltemedim mesaj yazarken tuşlara dokununca titreşim veriyor.
  • pm den düzelttik titreşim olayını.

Benim sorun büyük. imei kaydım gitmiş. elimde ideos x5 cihaz var bozuk. bunun imeisini digerine aktaramaz miyiz?

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire52

Merhaba arkadaşlar,
    Sorunum artık cwm ile nand rom yükleyememek.
    Şu daf lı olan tarihi android sürümünü sorunsuz yükleyebiliyorum.
    Fakat cwm ile rom yükleyememekteyim.Bundan önce onlarca rom yüklemiştim cwm ile fakat artık nedenini bilmiyorum hata alıyorum.
    install zip kısmından rom sorunsuz yükleniyor.boot olurken gogogo dan sonra rom la ilgili boot resmi yerine şaftı kayık italik siyah beyaz çizgiler kaplıyor heryeri.
    Yaptığım kurulum
    1.task29
    2.hspl
    3.radio rom
    3.magldr 1.13
    4.cwm (3.0 , cwm touch hd2 beta rc1 vs.vs.)
    5.install zip den romu yüklemek.

cwm kurarken rom gereğine göre system kısmını vs. ayarlıyorum.
    sd karttaki partitionlarıda atlamadan yapıyorum.daha önce birçok kez yükledim fakat artık bu hatayı alıyorum.
    bir de cwm 3.0 ile coredroid romunu kurduğumda gogogo dan sonraki coredroid resmini alıyorum fakat telefon öylece donuyor o ekranda.
    bu sorunu yaşayıp çözen veya çözebilecek varsa yardımını rica ediyorum.
    forum-xda da ecnebilerle uğraşmaktan anam ağladı

Öncelikle uzun bir aradan sonra merhabalar arkadaşlar. araya askerlik girdi e birde teli değiştirdim ama hd2 hala elimde ama aktif olarak artık o kadar rom yüklemiyorum. energy rom ile devam.

arkadaşım senin sorunun recovery ile alakalı ve recovery i güncel olarak kullanman senin çok daha iyi sonuç doğurur. ben en son 5.0.2.7 recovery kullanıyomusum.
    daha önce konuda da paylaşmıştım. bu recovery ile denemeni tavsiye ederim sana. Bunun ile bir sonuç alamazsan hd2 tool ile otomatik olarak recovery kurmayı dene. Ayrıca bunların dışında bütün seçenekleri değerlendirirsek eğer downloadlarını baştan tekrar yap. gerek rom gerekse diğer magldr ve radio yu. hafıza kartına tam bir format çak bunun için internetten çok küçük boyutlu programları kullanabilirsin. Ayrıca şunu da belirtmek isterim hatırladığım kadarı ile çok fazla task29 yapmak yararlı bir durum değil. Bunun yerine aynı sürümde rom kuracaksanız recoveryden full wipe yapmanız yeterli olacaktır. Task29 un bu şekilde bir sıkıntı yaratabilir nand hafızanızda.

Kolay gelsin..

Öncelikle ilgin ve cevabın için teşekkür ederim.
    5.0.2.7 recovery piyasada yok, forum.xda danda uzun bir süre aradım.5.0.2.6 ve üzeri recovery lerle tekrar tekrar denemeler yaptım.
    Yazdıklarını da dikkate alarak denememe rağmen sonuç değişmedi.
    Lakin sd karta rom yüklediğimde sorun çıkmadı(native sd).
    Ama nand hafızadan mümkün değil olmuyor.
    Şu DFT nin recovery şeklinde pc den tek hamlede yüklenen nand android hariç, hiçbir rom açılmıyor.
    GO GO GO! Yazısından sonra italik siyah beyaz çizgiler oluşuyor ardından rebootlanıp tekrarlıyor.
    Sanırım nand hafızamda bir sorun var fakat orjinal rom u ve dft nin android romunu rahatlıkla açabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

pm den düzelttik titreşim olayını.

Benim sorun büyük. imei kaydım gitmiş. elimde ideos x5 cihaz var bozuk. bunun imeisini digerine aktaramaz miyiz?

kolay gelsin.

Var mı yol yöntem bilen arkadaş usta ? böylece duruyor. data hattını kullanıyım diyorum.
  • [08.03.2012][ROM] CM7ite HD2 v2.0 D.E. [2.3.7][AOSP/CM7][SMALL][ODEXED][FIKRET r2.16]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1395049
    kurdum fakat widgets eklyemiyorum bi yardımcı olsanız ... ilginize tesekurller

birde ben bir turlu sense rom yukleyemedim.... yardımcı olursanız sewınırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesmos

[08.03.2012][ROM] CM7ite HD2 v2.0 D.E. [2.3.7][AOSP/CM7][SMALL][ODEXED][FIKRET r2.16]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1395049
    kurdum fakat widgets eklyemiyorum bi yardımcı olsanız ... ilginize tesekurller

birde ben bir turlu sense rom yukleyemedim.... yardımcı olursanız sewınırım...

o romu bende kullaniyorum widget ekleyemiyorum derken biraz daha açarmısın soruyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam onu bos verelım neyse ben sense rom kuramadım bir turlu yardımcı olurmusun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesmos

hocam onu bos verelım neyse ben sense rom kuramadım bir turlu yardımcı olurmusun.....

olurum elimden geldigi kadar nerede sorun yaşıyorsun
  • hocam bu benım msn memo_mesmos@hotmail.com burdan daha hızlı oluruz olmaz mı yada facem mesmos_gfb@hotmail.com
  • yardımcı olacak kimse yok mu bekliyorum sense rom kurmak ıcın
  • karnel surum nasıl yukleniyo ve link var mı runney rom ıcın
  • Arkadaşlar merhaba,açılmayan hd2 telefonumu forumdan araştırarak 4 saatlik bir çaba sonucu windows a tekrar geçirdim.Fakat şöyle bir sıkıntı oldu windows ilk yükleme ekranına geliyor ve hepsi doluyor ama o ekran geçmiyor sebebi ne olabilir?
  • beyler bu rom u yükledim ama mp3 çalamıyorum ve mp3 leri zil sesi olarak atamıyorum bilgisi olan var mı ?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462
  • arkadaslar enerrize romu kurdum fakat kurul bittikten sonra ekranda resim kalıyo nrs energize diye altındada please wait yazıyor bi yardımcı olun acil lütfen:..... .
  • Arkadaşlar bir MIUI ROM larını deneyin. Mükemmel özelliklere ve görselliğe sahipler... sorunsuz kesinlikle tavsiye ederim. Herşey çalışıyor, ek olarak birçok özellik var. Şu an için en son 2.3.7 var.

Link: http://en.miui.com/a-52.html

Şu an için iyi bir ICS rom arıyorum sorunsuz NAND a kurulan varmı bildiğiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.