Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aokp 4.0.4 kurmanızı şiddetle tavsiye ederim. miui kullanmış birisi olarak bence herşeyiyle aokp daha güzel ve akıcı.
  • Katılıyorum,arada bi kafayı yiyip reset atsada çokta sorun olmuyor. Alışınca telefona onu yeniden keşfediyorsunuz.
  • bende hic reset atmadı. 2400 mah lık batarya var ve sabah 6 da şarjdan çekmiştim. sürekli wifi ya da 3g acik data hattı olarak kullaniyorum ve şu anda şarj 80 :)
  • Bende bataryamı çıkardım baktımda mah değeri önemli şarj gitmesi için ? Bataryada 1230 mah yazıyor. Samsunda bu bataryadan nerde bulabilirim acaba 2400 mah olanı.
  • bende pacmanhd2 kurdum bana gayet stabil geldi bi srun göremedim ama aramada ses çok düşük anlamadım gitti normal önizleme falan yaparken gayet iyi ama aramada ses çok az geliyor
  • 5. adıma geldiğimde ad recovery'e bastığımda ''no boot sourches'' yazısı alıyorum ekranda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJSELCUK

5. adıma geldiğimde ad recovery'e bastığımda ''no boot sourches'' yazısı alıyorum ekranda..

hallettim..
  • aokp 4.0.4 rom'unda internet bağlantısız radyo dinleyebiliyor muyuz.? O kadar baktım ama bulamadım . Bir de telefonla görüşme sırasında belli bi sanıye sonra ekran kararıyor,telefonu uzaklaştırınca kulağımızdan ekranın aydınlanması gerekmez mi,kaç saniye konuştuğumuza felan bakmak için ya da görüşmeyi sonlandırmak için var mıdır yardımcı olabilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtylmz1989

aokp 4.0.4 rom'unda internet bağlantısız radyo dinleyebiliyor muyuz.? O kadar baktım ama bulamadım . Bir de telefonla görüşme sırasında belli bi sanıye sonra ekran kararıyor,telefonu uzaklaştırınca kulağımızdan ekranın aydınlanması gerekmez mi,kaç saniye konuştuğumuza felan bakmak için ya da görüşmeyi sonlandırmak için var mıdır yardımcı olabilecek ?

dinleyemiyorsun ancak spirit fm uygulamasını indirirsen dinleyebilirsin.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296
    telefonla görüşme sırasında belli bi sanıye sonra ekran kararır bunu tlf ayarlarından düzelterek konuşma anında ekran devamlı açık kalabilir.ancak bu uzun görüşmelerde pilin hızlı bitimine neden olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesmos

arkadaslar enerrize romu kurdum fakat kurul bittikten sonra ekranda resim kalıyo nrs energize diye altındada please wait yazıyor bi yardımcı olun acil lütfen:..... .

Yeni romlar ext alana kuruldukları için biraz geç açılıyor.10-15 dakika sürebilir.Ancak daha fazla sürüyorsa yada takılmışsa recovery ayarları roma uygun değildir.
  • aokp 4.0.4 kurdum gayette güzel çalışıyor,iki sorun var 1. si arada telefon kendini resetliyor 2. çok pil yiyor...
  • Bendede resetlediği oluyor ama çok can sıkıcı bi durum değil,herşeyiyle güzel bi rom 4.0.4 ;) Batarya işini de bu forumdan biri ilan vermiş 2 adet bataryayı,harici batarya şarj aletiyle birlikte 30 liraya satılığa çıkarmıştı hemen aldım o sorunu da böylelikle çözmüş oldum. :)
  • İCS 4.0.4 kullaniyorum fakat aşırı şarj yiyor..

Şarj problemi olmayan stabil bi rom bilen varsa sevabina söylesinde kuralim ya.. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

İCS 4.0.4 kullaniyorum fakat aşırı şarj yiyor..

Şarj problemi olmayan stabil bi rom bilen varsa sevabina söylesinde kuralim ya.. :/

battery calibration programını denediniz mi?

hem 4.0.4 hem de 4.1.2 de kullandım, %50 artış oldu diyebilirim.
  • Hayır kullanmadim nasil hocam kullanişli mi? yarari varmı
  • ben yeni rom kurmak için ne yapmam gerekiyor. aokp 4.0.4. rom u kurmuştum ama başlama ekranında takılı kaldı,aynı rom u tekrar yüklemek istiyorum hangi adımları izlemem gerekiyor acaba ?
  • efsane telefona windows 8'de adapte etmişler :) deneyen var mı?

http://www.ctrlpda.com/showthread.php?81331-01-12-HD2-Pdaimatejam-Rom-Wp7-8-OS-7-10-8858-136-RMT-v8-6-%C2%9E%C2%9E%C2%9D%C2%BB-FULLY-UNLOCKED-%C2%AB burdaki romu yükledim. aktive ettim ancak marketinden facebook uygulması dahi indirilemiyor bu windowssun nasıl bir marketi var böyle?? ben nerede hata yapıyorum. telefonu usb kablosu taktığımda telefonu bellek olarak kullanıp içine dosya aktaramıyorum.
    windows romlar genel anlamda bukadar basiretsiz mi? androidin kenarından dahi geçemez bi hali var. Nebir uygulama atabildim nede hafıza kartına bi dosya bu konudaki bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishak_koc -- 22 Aralık 2012; 23:32:57 >

• http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34361084

HTC HD2 android 4.0.4 sürümüne sahip telefonuma şu üstteki linkteki rom'u kurmam için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı ?
  • Deniyorum bakalım ne olacak bildigim bişey yapmana gerek yok karta at data2ext olan versiyonu kur gitsin ben kuruyorum bu şekilde %55 şuan deneyimlerimi yazarım iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtylmz1989

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34361084

HTC HD2 android 4.0.4 sürümüne sahip telefonuma şu üstteki linkteki rom'u kurmam için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı ?

romu indir hafiza kartina at recovery ayarlarini yap kuruluma başla yapacagin 2 işlem var sadece..daha önce kurulum yaptiysan dediklerimi anlamışsındır yapmadıysan ne diyo lan bu adam diyosundur muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.