Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu romun recovery dosyası olan varmı elinde yada ayarları olan ben kurdum açılmadı
  • arkadaşlar recovery yapamıyorum telefonu nasıl yaparım bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal_21 -- 26 Aralık 2012; 20:22:53 >
  • NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD] deneyen var mı ? kurulumu yaptım 1 dakika sonra uygulamalar coktu wireless çalısmadı , tekrar kurulum yaptım bu sefer hersey sağlamdı fakat wireless çalısmıyor onun dışında herşey tek kelime ile mukemmel e tabi Wifi siz olmaz tekrar uğraşıyorum bu romu sorunsuz kullanmak icin idda ediyorum en iyi rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_21

arkadaşlar recovery yapamıyorum telefonu nasıl yaparım bilen varmı

ilk sayfadaki recovery linki çalışmıyormu mobildeyim bakamadim ama çalışıyor olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: mrtylmz1989

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34361084

HTC HD2 android 4.0.4 sürümüne sahip telefonuma şu üstteki linkteki rom'u kurmam için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı ?

romu indir hafiza kartina at recovery ayarlarini yap kuruluma başla yapacagin 2 işlem var sadece..daha önce kurulum yaptiysan dediklerimi anlamışsındır yapmadıysan ne diyo lan bu adam diyosundur muhtemelen

Eyvallah sağolasın hocam,bir şey daha. Mesela beğenmedim Rom'u diyelim tekrar 4.0.4 aokp romunu kurmak içinde aynı işlemler değil mi ;) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtylmz1989 -- 27 Aralık 2012; 19:08:57 >

• romu telefona 1 kere kurduysan hep aynı işlemleri yapacaksın herşeyi baştan yapmana gerek yok recovery yaptıktan sonra roum kurmadan önce ilk sayfadakı 6. adımda yazanları uygulamanda fayda var eski romun telefondan tamammen silinmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazov

NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD] deneyen var mı ? kurulumu yaptım 1 dakika sonra uygulamalar coktu wireless çalısmadı , tekrar kurulum yaptım bu sefer hersey sağlamdı fakat wireless çalısmıyor onun dışında herşey tek kelime ile mukemmel e tabi Wifi siz olmaz tekrar uğraşıyorum bu romu sorunsuz kullanmak icin idda ediyorum en iyi rom

bu romun kurulumunu nasıl yaptığınızı açıklarmısınızç eski nandlara kurulanlardan biraz farklı gibi geldi bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

quote:

NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.3a [NativeSD] deneyen var mı ? kurulumu yaptım 1 dakika sonra uygulamalar coktu wireless çalısmadı , tekrar kurulum yaptım bu sefer hersey sağlamdı fakat wireless çalısmıyor onun dışında herşey tek kelime ile mukemmel e tabi Wifi siz olmaz tekrar uğraşıyorum bu romu sorunsuz kullanmak icin idda ediyorum en iyi rom

bu romun kurulumunu nasıl yaptığınızı açıklarmısınızç eski nandlara kurulanlardan biraz farklı gibi geldi bana?

Temiz bir radio kurulumunun ardından Wifi sorunum giderildi , sistemi SD karta yukluyor kartta olusturduğumuz ext4 bölümü telefon hafızası fat 32 external memory olarak algılıyor . yani hafıza problemi ortadan kalmıs oluyor...

hafıza ile ilgili baska cozumler ve romlar var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ishak_koc

quote:

hspl2.08 ve radio rom 2.15 kurulum işlemlerini tamamladıktan sonra

[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=kn5A6TVUxeg]

burdan işlemini kolayca yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazov -- 28 Aralık 2012; 10:21:34 >

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000 bunu kurdum gayet stabil geldi bana 2-3 gündür kullanıyorum restart falan görmedim 4.04 de arada da olsa yapıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal_21 -- 29 Aralık 2012; 9:25:59 >
  • aokp 4.0.4 kullanıyorum fakat hava durumu widget'ı hiç iyi değil. Hem hava durumu windows gibi ekranı kaplayan saatle birlikte hem de ileri geri altta dokunmatikle yönlendirilebilen rom var mı bildiğiniz?[simage][/simage]http://www.lifesmartphone.it/forum/uploads/monthly_06_2012/post-2-0-84104400-1340368767_thumb.png

şu resimde görülen enaltta ki yazılımsal tuşları kastediyorum ve hem de şu hava durumu menüsü anaekranda

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtylmz1989 -- 29 Aralık 2012; 13:30:27 >
  • arkadaşlar bende HD2 ye android kurmaya çalışıyorum, yalnız kafam allak bullak oldu, satrançta körlük vardır körlük yaşayan iyi satrançcı olmadığından değil o an için göremediğindendir, ben de pc ye uzak bi kullanıcı değilim ama sanırım körlük oldu bende de
    sorum şu:
    romları yüklerken tam anlamıyla kafam karıştı, şöyle birisi adam akıllı tarif etse de yapsam şu işi tel elimde kaldı :)
    bahsedilen programları hemen hemen hepsini indirdim (hd2 toolkit de dahil)
    anladığım kadarıyla iki tane rom denen şeyden var, birini karta kopyaladım cihaz tanıdı kurulum yaptı, sanırım esas kastedilen rom yani anladığım kadarıyla teli android arayüze kavuşturacak bir nevi sistem cd si :) bu (NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8.zip) bunu da indirdim ama sanırım helvayı yapamıcam :)

HSPL yaptım, 2,8 oldu burdan başlayabilirim vakti olan dh ci kardeşlerimden ara ara ilgilenmelerini istirham edicem. yoksa E51 ile yola devam :)

YAPTIM BİR ŞEYLER :)
    rom kurulumunu yaptım, tele restart attırdım en az iki kere, şu an telefon açılması gerekmiyor mu?
    MAGLDR menüsüne dönüyor kırmızı yazılarla kernelle ilgilibir şey yazıyor menüde kalıyor ne yapmam gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzigar -- 29 Aralık 2012; 19:02:29 >

• Energi rom'u kurdum fakat,telefondaki hava durumunu bi türlü santigrata geçiremedim. Var mı bi yolu bunun sinir oldum uğraşa uğraşa ? ekranda 50 derece yi gösteriyor. Naptıysam olmadı :(

kurduğu rom bu bi türlü yapamadım

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtylmz1989 -- 29 Aralık 2012; 22:10:20 >
  • mrtylmz1989 sen benden tecrubelisin :) magldr menuye gecerken önce bikaç satır beyaz yazı sora kırmızı SD kernel open failed diyerek boot menuye gelio room da kurdum her aşamada oradan kırmızı yazı hatası gelio çözüm nedir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzigar

mrtylmz1989 sen benden tecrubelisin :) magldr menuye gecerken önce bikaç satır beyaz yazı sora kırmızı SD kernel open failed diyerek boot menuye gelio room da kurdum her aşamada oradan kırmızı yazı hatası gelio çözüm nedir sizce ?

hocam siz hangi rom u kurdunuz ? ahngi adımda takıldınız ?
  • rom indirme linki:http://d-h.st/QdQ Dün itibariyle bu Rom u kurdum, sizde bunu indirip kurmayı deneyin. Çok memnunum.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtylmz1989 -- 30 Aralık 2012; 9:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzigar

arkadaşlar bende HD2 ye android kurmaya çalışıyorum, yalnız kafam allak bullak oldu, satrançta körlük vardır körlük yaşayan iyi satrançcı olmadığından değil o an için göremediğindendir, ben de pc ye uzak bi kullanıcı değilim ama sanırım körlük oldu bende de
    sorum şu:
    romları yüklerken tam anlamıyla kafam karıştı, şöyle birisi adam akıllı tarif etse de yapsam şu işi tel elimde kaldı :)
    bahsedilen programları hemen hemen hepsini indirdim (hd2 toolkit de dahil)
    anladığım kadarıyla iki tane rom denen şeyden var, birini karta kopyaladım cihaz tanıdı kurulum yaptı, sanırım esas kastedilen rom yani anladığım kadarıyla teli android arayüze kavuşturacak bir nevi sistem cd si :) bu (NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8.zip) bunu da indirdim ama sanırım helvayı yapamıcam :)

HSPL yaptım, 2,8 oldu burdan başlayabilirim vakti olan dh ci kardeşlerimden ara ara ilgilenmelerini istirham edicem. yoksa E51 ile yola devam :)

YAPTIM BİR ŞEYLER :)
    rom kurulumunu yaptım, tele restart attırdım en az iki kere, şu an telefon açılması gerekmiyor mu?
    MAGLDR menüsüne dönüyor kırmızı yazılarla kernelle ilgilibir şey yazıyor menüde kalıyor ne yapmam gerekir ?

Kardeş bu konunun ilk sayfasında anlatılanları adım adım yap sorunsuz çalışacak sadee 4. adımdaki link kırılmış şurdanhttps://www.dropbox.com/s/ebxxb4doprd1on9/Recovery_250M_system_10M_cachev3.0.2.4.zip recovery indir kuracagın roma göre degiştir kur

• ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar. dediklerinizi yapip sonuclari yazarim.
  • arkadaşlar ben de 2.3.7 cm7 rom kurulu ve stabil çalışıyor uzun zamandır değiştirmedim ancak yeni çıkan 4.0.4 romu sanırım stabil çalışıyor ve güzel bir rom. kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığını iletebilirler mi? ve tabi romun linkini bulamadım yollayabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum? romu kurmak içinde sanırım ilk sayfadaki 4. adımdan itibaren yapsak yeterli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtylmz1989

Energi rom'u kurdum fakat,telefondaki hava durumunu bi türlü santigrata geçiremedim. Var mı bi yolu bunun sinir oldum uğraşa uğraşa ? ekranda 50 derece yi gösteriyor. Naptıysam olmadı :(

kurduğu rom bu bi türlü yapamadım

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

Yok mu yardımcı olacak ??

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.