Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayir hocam bu değil.spirit fm yazdiğinda markette çıkan 2. Uygulama.böyle anteni hafif yukari kalkik eski radyo resmi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım ama bu da ücretliymiş. Heralde ilaçlısını bulamam gerekecek ?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2073384

bu Rom'u kullanan var mı bilgi verebilirmi
  • arkadaşlar Htc Hd2 ' de rehberi komple nasil silebilirim?

iki kere oldu bütün isimler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaD_PLay_Boy

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2073384

bu Rom'u kullanan var mı bilgi verebilirmi

kamera çalışmıyor. pacman romu dene. ordaki resimlere bakıp aldanma pacman rom daha güzel...
  • Karşı taraf ile konuşurken sesim çok kötü gidiyor. Kimse ne dediğimi anlamıyor. Etraftaki bütün sesler gürültülü bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Şuan pacman romunu kullanıyorum. Başka romlardada denedim sorun aynı. Çözüm için bir yöntem varmı ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet Saglam

Karşı taraf ile konuşurken sesim çok kötü gidiyor. Kimse ne dediğimi anlamıyor. Etraftaki bütün sesler gürültülü bir şekilde karşı tarafa gidiyor. Şuan pacman romunu kullanıyorum. Başka romlardada denedim sorun aynı. Çözüm için bir yöntem varmı ne yapabilirim.

dostum senin telefonun mikrofonda sorun olabilir. bende pacman romu kullanıyorum. şuan tek sorunum zil sesi kısık çalıyor. ve kameranın flaşı resim çekerken çalışmıyor. ama yüklediğim en stabil çalışan rom...
  • en iyi sense li rom hangisi sizce arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın dokunmatiği çalışmıyor beyler, medett....
  • Alıcı varsa satarım böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ödemisli -- 3 Şubat 2013; 0:09:01 >
  • Arkadaşlar,

[DEV/ROM/4.2.1] [Feb 04 2013] VJ CM10.1 | Jelly Bean 4.2.1 - v4.7 for HD2 BAŞLIKLI
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2097273 linkindeki 4.2.1 versiyon android romun clk yöntemi ile kurulması gerekiyor anladığım kadarıyla...

Lakin bu CLK yöntemi ile kuramıyorum,

Nasıl kurulduğunu tarif etmeniz mümkün mü acaba.......

Saygılarımla
  • benimde arızalanmıştı 200 tl ye yaptırdım kullanıyorum.Bu arızali haliyle ne istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEKTUPLA

Arkadaşlar,

[DEV/ROM/4.2.1] [Feb 04 2013] VJ CM10.1 | Jelly Bean 4.2.1 - v4.7 for HD2 BAŞLIKLI
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2097273 linkindeki 4.2.1 versiyon android romun clk yöntemi ile kurulması gerekiyor anladığım kadarıyla...

Lakin bu CLK yöntemi ile kuramıyorum,

Nasıl kurulduğunu tarif etmeniz mümkün mü acaba.......

Saygılarımla

Quote:
    Originally Posted by mektupla
    How install cLK CM10.1_VJ_4.2.1_V4.5.1_with_GApps
    Sorry for my bad english.
    Use HD2 Toolkit and :
    1. Wipe (Task29)
    2. on top set cLK Partition, set on right partition size (min 280MB and 5MB cache)
    3. click Repartition
    4. after phone reset in HD2 Toolkit set cLK Install Recovery
    5. after phone reset hold HOME button and phone enter to Recovery

Use search on the forum

• arkadaslar yeri degil biliyorum ama ben yeni mesaj kutusunu çözmedim.yeni mesajınız var diye uyarı iletisi geliyor ac diyiyorum ama acılan sayfada gelen mesajı göremiyorum gelen kutusunu seciyorum daha önceden cevaplanmıs mesajları görüyorum bu neden böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAATURN

arkadaslar yeri degil biliyorum ama ben yeni mesaj kutusunu çözmedim.yeni mesajınız var diye uyarı iletisi geliyor ac diyiyorum ama acılan sayfada gelen mesajı göremiyorum gelen kutusunu seciyorum daha önceden cevaplanmıs mesajları görüyorum bu neden böyle oluyor

mesajlarla ilgili genel bir problem var forumda düzelir yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: SAATURN

arkadaslar yeri degil biliyorum ama ben yeni mesaj kutusunu çözmedim.yeni mesajınız var diye uyarı iletisi geliyor ac diyiyorum ama acılan sayfada gelen mesajı göremiyorum gelen kutusunu seciyorum daha önceden cevaplanmıs mesajları görüyorum bu neden böyle oluyor

mesajlarla ilgili genel bir problem var forumda düzelir yakında

tesekkur ettim
  • arkadaşalar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var android 4.0.4 kurdum, ancak kurduğum uygulamalrı direkt oalrak sd karta kurma ayarlarını bulamadım nasıl yapabiliyoruz bu ayarı?
  • Arkadaşlar android kurdupumdan bu yana telefonda aramada bi sıkıntı var bazen gelen aramaları açtığımda telefon kitleniyor arama yaptığımda ses düzgün gelmiyo bu srunu nasıl çözerim bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar Tytung yeni ics romunu denedim, nihayet artık ics romlar çok hızlı ve stabil çalışıyorlar. Yandex shell arayüzünü de kurdunuz mu yepyeni telefon gibi çalışıyor :)
    link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

slm arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum fakat sd karta atım cwm den mi kuracağim ????? yoksa nasıl yapacagım . veyahut sense arayüzlü bir rom kurmak istersem nasıl yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas1925

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar Tytung yeni ics romunu denedim, nihayet artık ics romlar çok hızlı ve stabil çalışıyorlar. Yandex shell arayüzünü de kurdunuz mu yepyeni telefon gibi çalışıyor :)
    link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

slm arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum fakat sd karta atım cwm den mi kuracağim ????? yoksa nasıl yapacagım . veyahut sense arayüzlü bir rom kurmak istersem nasıl yapmam lazım ?

ilk sayfada herşey detaylı olarak anlatılmış hiç bilmeyen birisi bile yapabilir.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.