Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crackher

quote:

Orijinalden alıntı: thomas1925

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar Tytung yeni ics romunu denedim, nihayet artık ics romlar çok hızlı ve stabil çalışıyorlar. Yandex shell arayüzünü de kurdunuz mu yepyeni telefon gibi çalışıyor :)
    link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

slm arkadaşlar ben bu romu kurmak istiyorum fakat sd karta atım cwm den mi kuracağim ????? yoksa nasıl yapacagım . veyahut sense arayüzlü bir rom kurmak istersem nasıl yapmam lazım ?

ilk sayfada herşey detaylı olarak anlatılmış hiç bilmeyen birisi bile yapabilir.

ilk rom kurulumu yaptım cihazda su an 2.3.7 rom var fakat başka bir rom a 4.0.4 mesala geçmek istiyorum onun için işleleri tekrarlamammı lazım yoksa direkt cwm den install zip ile yüklesem rom kurulurmu ???

• 4. adımdan itibaren yapacaksın recovery ayarını 5-170-5 yap daha sonra romu hafıza kartına atıp yükle 4. adım ve 6. adımı yapacaksın
  • ayrıca senin şu an kullandığım 2.3.7 rom performans olarak daha iyi ama görsellil ve ses şiddeti zil sesleri falan daha yüksek 4.0.4 te
  • bende birşey söyleyeyim ben daha kuruluma başlamadan recovery ayarları falan vs.. yapmadan önce romu hafıza kartına atıyorum recovery yaptıkdan sonra romu hafıza kartına atmakta sıkıntı çekmiştim bu şekilde daha kolay oluyor benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

bende birşey söyleyeyim ben daha kuruluma başlamadan recovery ayarları falan vs.. yapmadan önce romu hafıza kartına atıyorum recovery yaptıkdan sonra romu hafıza kartına atmakta sıkıntı çekmiştim bu şekilde daha kolay oluyor benim için

Başarıya giden her yol mübahdır
  • Merhaba arkadaşlar,
    Pacmani kurmak istiyorum. Ancak NativeSD diye birşey çıkmış, her zamankinden başka ne yapıyoruz bu romu yüklerken? Kuran bir arkadaş anlatabilir mi?
  • BAşka bir forumdan NativeSD yüklemeyi buldum. Aşağıda alıntıyı yazıyorum.
    Ancak pacmani yükledim telefon çok yavaş görünüyor. Cpu hızını yükseltici programlar var diyorlardı. Hızı nasıl yükseltebilirim?

Alıntıdır

quote:

Genel NativeSD Yükleme Rehberi;
    YÜKLEME ADIMLARINA LÜTFEN UYUNUZ!!!

-Yükleme yapmadan önce yedek(Kişiler, SMS, Uygulamalar vs..) almayı ihmal etmeyin!!! ve rom yüklemeyi bilmiyorsanız, uğraşmadıysanız denemeyin. ROM'ların getirebileceği zararlardan benim sorumlu olmadığımı da unutmayın.

1) Yüzde 50'den fazla şarjınız olsun.
    2) Sdcardı çıkartıp bilgisayarınıza takın ve "Minitool Partition Wizard" ile kartınızda enaz 1 veya 2Gb EXT4 primary alan yaratarak bu bölümü formatlayın.(sonuç olarak SDcard üzerinde FAT32 primary ve EXT4 primary iki bölüm olması gerekli)
    3) SDcard üzerinde eski android romunuzdan kalan(varsa) artık dosyaları silin.("LOST.DIR", "android", "om_catch" ve "." ile başlayan klasörler ve "battery_history.txt" dosyasını silin.)
    4) Kartın herhangi bir yerine "Android...(NativeSD).zip" rom dosyasını atın(myMUIU, NexusHD veya Pacman romun ismi herneyse..).
    5) sdcardı telefona takmadan telefonu Recovery modda açın. "Clear data/clear dalvik cache" yapın, telefonu kapatın.
    6) Kartı telefona takıp MAGLDR üzerinden Recovery mod'a girin.
    7) "Install zip file from sdcard" yöntemi ile rom dosyasını yükleyin(yüklerken yükleme yerinin "sdcard" olarak seçilmesi gerekli, NAND yüklemesi yap mı yoruz).
    8) Yükleme tamamlanınca reboot edin, açılmadan hemen MAGLDR içerisine girin,
    9) "10.Services-> 1.BootSettings->3.AD SD Dir" seçip "NativeSD" klasörünü seçin.
    10) MAGLDR menüye döndükten sonra tekrar, "10.Services->1.BootSettings->1.Boot source->1. Android from SD" seçeneğini seçin.
    11) Ardından MAGLDR menüye tekrar döneceksiniz. "2.Boot AD SD" seçeneğini seçin.
    12) Açılış tamamlanınca 3-5 dakika bekledikten sonra reboot yapın. MAGLDR ile oynamamıza gerek yok artık.

NativeSD Android romunuzu güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

aokp 4.0.4 kurmanızı şiddetle tavsiye ederim. miui kullanmış birisi olarak bence herşeyiyle aokp daha güzel ve akıcı.

Merhaba Miui rom kurdumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1639932 buradakini.

Ancak Hücresel Veri ağı çalışmıyor internete giremiyorum. Sebebi ne olabilir?
  • Selamlar. Normal telefon konuşması yapıyor fakat internete mi giremiyorsunuz yoksa ikiside mi çalışmıyor ?
  • quote:

Selamlar. Normal telefon konuşması yapıyor fakat internete mi giremiyorsunuz yoksa ikiside mi çalışmıyor ?

evet, normal telefon konuşması yapıyorum ama internete girmiyor.
    Sol üst köşede 3G TURKCELL yazıyor. Ancak sağda çekim gücünün olduğu yerde E veya H işareti çıkmıyor.
    Hücresel veri ağıda açık görünüyor. Birçok defa kapatıp açtım olmadı.
    Ancak birde proksi ayarları gibi birşey var, ek olarak miui romlarda acaba proksi ayarı falan mı yapmak gerekiyor.
  • selamlar. Başka hat takıp deneyebilir misiniz? başka hatta calısıyorsa sizin hattın data servisi kapalı olabilir. eger başka hatta da calısmıyorsa romda sıkıntı olabilir. kolay gelsin.
  • quote:

selamlar. Başka hat takıp deneyebilir misiniz? başka hatta calısıyorsa sizin hattın data servisi kapalı olabilir. eger başka hatta da calısmıyorsa romda sıkıntı olabilir. kolay gelsin.

bu romu kurmadan önceki romda sıkıntı yoktu.

Bu arada Android 4 romlar bende çok yavaş çalışıyor. Herkes çok hızlı stabil yazıyor. Bir tek bendemi sorun var acaba android 4lerde.
    PAcmanin android 4 romunu kurdum.
  • bende ics çok stabil ve hızlı çalışmıştı. Ideos x5 den bile hızlıydı diyebilirim. Sizin cihazda mı acaba problem var anlayamadım.
  • quote:

bende ics çok stabil ve hızlı çalışmıştı. Ideos x5 den bile hızlıydı diyebilirim. Sizin cihazda mı acaba problem var anlayamadım.

Hocam birşey daha soruyum muiunun başka sürümünü yükledim sorunsuz çalışıyor rom.
    Ancak storedan birşey yüklerken yeterli disk yok hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir?
    Hem EXT4 hem SD bölümde 1 Gb boş yer var.
  • işte o soruna ben çözüm bulamayacagim. :(
  • Arkadaşlar Miui'nin eski sürümünü yükledim Şubat 2012 tarihli. Ondada yükleme yaparkan yeterli disk alanı yok uyarısı yapıyor. Halbuki diskim bomboş, sebebini biliyormusunuz?
  • Dual Boot yöntemini yapan varmı ? youtube da buldum 2 parça video buldum anlatım yapmışlar fakat yabancı dil yetersiz kalıyor
  • herkeze selamlar ! Arkadaslar cihazda daha onceden çeşitli romlar kullandım fakat malum hafıza sorunum var program yukleyemedikten sonra bir anlamı kalmıyor , NativeSD denedim çok yavas ... baska yontemler var mı yada stabil nativesd rom ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazov

herkeze selamlar ! Arkadaslar cihazda daha onceden çeşitli romlar kullandım fakat malum hafıza sorunum var program yukleyemedikten sonra bir anlamı kalmıyor , NativeSD denedim çok yavas ... baska yontemler var mı yada stabil nativesd rom ?

android kurduktan sonra 400MB boş alan bulunması yetmiyormu yoksa o kadar kalmıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazov

herkeze selamlar ! Arkadaslar cihazda daha onceden çeşitli romlar kullandım fakat malum hafıza sorunum var program yukleyemedikten sonra bir anlamı kalmıyor , NativeSD denedim çok yavas ... baska yontemler var mı yada stabil nativesd rom ?

android kurduktan sonra 400MB boş alan bulunması yetmiyormu yoksa o kadar kalmıyormu

android kurduktan sonra 400 mb mi kalıyor ? hangi rom kurulumundan sonra sözkonusu bu ?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.