Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtylmz1989

quote:

Energi rom'u kurdum fakat,telefondaki hava durumunu bi türlü santigrata geçiremedim. Var mı bi yolu bunun sinir oldum uğraşa uğraşa ? ekranda 50 derece yi gösteriyor. Naptıysam olmadı :(

kurduğu rom bu bi türlü yapamadım

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649

Yok mu yardımcı olacak ??

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

ana ekrandaki hava durumu widgetine dokununca gelen ayarlardan yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 30 Aralık 2012; 20:29:51 >

• winmo 7.8 kurdum gayet basarılı tavsiye ederim
  • energy rom'da 403 mb kullanım alanım var fakat,kullanılan alan 280 nin altına hiç düşmüyor. Acaba bu performansı etkiler mi? Bu oranı düşürmenin telefonu rahatlatması gibi bir durum söz konusu mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzigar

arkadaşlar bende HD2 ye android kurmaya çalışıyorum, yalnız kafam allak bullak oldu, satrançta körlük vardır körlük yaşayan iyi satrançcı olmadığından değil o an için göremediğindendir, ben de pc ye uzak bi kullanıcı değilim ama sanırım körlük oldu bende de
    sorum şu:
    romları yüklerken tam anlamıyla kafam karıştı, şöyle birisi adam akıllı tarif etse de yapsam şu işi tel elimde kaldı :)
    bahsedilen programları hemen hemen hepsini indirdim (hd2 toolkit de dahil)
    anladığım kadarıyla iki tane rom denen şeyden var, birini karta kopyaladım cihaz tanıdı kurulum yaptı, sanırım esas kastedilen rom yani anladığım kadarıyla teli android arayüze kavuşturacak bir nevi sistem cd si :) bu (NexusHD2-ICS-CM9-HWA_V2.8.zip) bunu da indirdim ama sanırım helvayı yapamıcam :)

HSPL yaptım, 2,8 oldu burdan başlayabilirim vakti olan dh ci kardeşlerimden ara ara ilgilenmelerini istirham edicem. yoksa E51 ile yola devam :)

YAPTIM BİR ŞEYLER :)
    rom kurulumunu yaptım, tele restart attırdım en az iki kere, şu an telefon açılması gerekmiyor mu?
    MAGLDR menüsüne dönüyor kırmızı yazılarla kernelle ilgilibir şey yazıyor menüde kalıyor ne yapmam gerekir ?

Recovery ayarlarını rom göre uygun yapılmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazov

winmo 7.8 kurdum gayet basarılı tavsiye ederim

kurulum aşamasını ve kullandığın romun linkini yazarmısın hangi aşamaları yaptın recovery ayarı falan nedir android kurar gibimi kuruyoruz bi açıklarsan eminimki birçok kişinin işine yarayacaktır teşekkürler.
  • Arkadaşlar şu rom u yükleyebilen var mı :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1584160
    Ben yükledim ama recovery ayarlarıyla ilgili bilgi bulamamıştım. telefon yeşil htc yazısında kalıyor...
  • Hd2 konusunda henüz yeniyim. Biraz araştırma ile pacman romunu yükledim ama sorunlarım var.
    Şimdi piyasada nand ve sd rom olarak iki tip rom mu var. Bunların birbirinden farkı nedir.
    Ben romu galiba telefon hafızasına yükledim ve sürekli hafıza yetersiz diye uyarı alıyorum.
    Romu telefon hafızasına yükleyip diger bütün uygulamaları sd karta atamazmıyız.
    En önemli sorunumda konuşmada. Sesim karşı tarafa çok kötü gidiyor. Ayrıca karşı tarafa çevremdeki en küçük gürültüler bile gidiyor. Mikrofon bütün sesleri alıyor bu neden olabilir. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Nand android direk telefonun hafizasina kurulur.sd ise karta kurulur.ayarlardan uygulamalara gelip istediğini karta taşıyıp hafıza sorununu çözersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

Nand android direk telefonun hafizasina kurulur.sd ise karta kurulur.ayarlardan uygulamalara gelip istediğini karta taşıyıp hafıza sorununu çözersin

"sd karta taşı" yüklediğim bütün uygulamalarda aktif değil. Aktif olanları sd ye taşıdım ama sorunum devam ediyor.
    Birde ses sorunu ne olabilir. Daha önce böyle bir şeyler yaşayanlar varmı.
  • HD2 ye android kurdum esasen burdaki anlatımlardan yola çıkarak youtube araştırınca bir video yardımıyla kurdum, dediğim gibi burdaki anlatımlardan yola çıkarak, zaten 2 sene öncenin telefonu almak istemem de bu sitedeki anlatımlardı. bu telefona karşı bir nevi saygım var beyler :) şimdilerdeki wm7 veya varsa daha üstü yazılımlarla androidden daha verimli olabilir mi merak etmiyor değilim

İZLEDİĞİM VİDEO
    http://www.youtube.com/watch?v=JWSrE3J_8Og

İNDİRDİĞİM DOSYALAR

HTC_HD2_Android_2.3.2_DTF
    1. HSPL 2. Radio 3. Mag_Loader 4. Android_2.3.2
    klasör numaralarına göre işlem yaptım

KURULUM ANLATIMI İNG:
    1. In the folder "HSPL" run file "HSPL3_For_HTC_Leo.exe" and install it, 2. In the folder "Radio" run file "CustomRUU.exe" and install it, 3. In the folder "Mag Loader" run file "ROMUpdateUtility.exe" and install it, 4. In the folder "Android 2.3.2" run file "Run.exe" and install android

SONUÇ:

Androidim var artık, hani diyorsunuz ya gayet stabil :)
    hiç bir kullanıma engel durum söz konusu değil.

eğer mesajı buraya kadar okuyan BU KONUDA TECRÜBELİ arkadaşlar varsa onların kafasında basitçe şu sürümü kurmuşsun vs. tarzında bulgular oluşmuştur.

BU SÖZLERİM DE ONLARA :)
    1- hafıza kartına kurulu değil telefon hafızasına kurulu, kart olmayınca da çalışıyor, açılışta NAND yazıyor
    2- hafıza kartını (8 gb) biçimlendirmiştim Ext3 mevzuu için, şu an 6,5 gb boyutunda, bunun da normal olması gerekiyor,
    3- hafıza kartının bir bölümünü android için Ext3 yapmış olmama rağmen fazlaca program yükleyince hafıza azalıyor uyarısı alıyorum, bölümlediğim kısmı kullanamıyor muyuz acaba ?
    4- Hafıza sorunu haricinde iyi şekilde kullanım için 2.3.2 den yüksek bir versiyon (2.3.7) mu kurmalıyım yukarıda açıkladığım gibi, yoksa wm7 nin de kullanışlı olduğu söyleniyor?
    önerilerinizi bekliyorum
    sağlıcakla kalın

• arkadaşlar ben de 2.3.7 andorid sürümü yüklü ancak ben bir türlü radyodan verim alamıyorum, hiçbir kanalı çekmiyor. internet paketi sınırlı olduğu için uygulama radyo programlarınıda kullanamıyorum. bilen arkadaş var mıdır, telefonun kendi radyo programını kullanmayı?
  • Birkaç arkadaş daha özellikle bu romu kurmayı tavsiye etmiş http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934000
    xda başlığı : [13-NOV-2012][ROM][JB][4.1.2] PACman HD2 v1.2a [PA/AOKP/CM10][NativeSD][WIP]

Bende şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar. Çalışmayan bir uygulama yok. 5-6 tane rom denedim bu kadar stabil rom görmedim. Telefonu da hiç kasmıyor çok hızlı üstelik androidin son sürümü 4.1.2 kullanılıyor. Kamerası da çok güzel. diğer android 4 romlarda kamerada odaklanma özelliği yoktu bunda var.

Not: Kurulum ekranında NAND hafızayı seçin (üstteki seçenek) bende kurarken uğraştım biraz burdan bir arkadaşın önerisiyle kurulumda NAND seçip kurabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk_139

arkadaşlar ben de 2.3.7 andorid sürümü yüklü ancak ben bir türlü radyodan verim alamıyorum, hiçbir kanalı çekmiyor. internet paketi sınırlı olduğu için uygulama radyo programlarınıda kullanamıyorum. bilen arkadaş var mıdır, telefonun kendi radyo programını kullanmayı?

internetsiz radyo kullanmak istiyorsan kulaklığı kullanmak gerekiyor. zaten açınca uyarıyor kulaklığı takın diye. sen nerde sorun yaşıyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

quote:

arkadaşlar ben de 2.3.7 andorid sürümü yüklü ancak ben bir türlü radyodan verim alamıyorum, hiçbir kanalı çekmiyor. internet paketi sınırlı olduğu için uygulama radyo programlarınıda kullanamıyorum. bilen arkadaş var mıdır, telefonun kendi radyo programını kullanmayı?

internetsiz radyo kullanmak istiyorsan kulaklığı kullanmak gerekiyor. zaten açınca uyarıyor kulaklığı takın diye. sen nerde sorun yaşıyorsun ki ?

öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için,

kulaklığı takıyorum zaten, bluetooth açıyor kendisi orada da problem yok, ayarlardan kullandığı frekansı Türkiye yapıyorum ama hiçbir kanalı bulmuyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

quote:

öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için,

kulaklığı takıyorum zaten, bluetooth açıyor kendisi orada da problem yok, ayarlardan kullandığı frekansı Türkiye yapıyorum ama hiçbir kanalı bulmuyor...

yeni yüklediğim pacman android 4.1.2 romunda radyo uygulaması yok. önceki romda vardı ama bir sefer açmayı denedim kulaklık istedi bende pek radyo dinlemediğim için kulaklığı takıp çalışıyor mu denemedim. Yukarıda @donsun isimli arkadaş spirit fm uygulamasından bahsetmiş ama verdiği xda linkten ben birşey anlayamadım. Android markette Spirit FM var onu yükledim ama o da sadece yabancı bir radyonun uygulamasıymış internet gerektiriyor. xda linkindeki spirit fm başka bir uygulama galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: donsun

quote:

aokp 4.0.4 rom'unda internet bağlantısız radyo dinleyebiliyor muyuz.? O kadar baktım ama bulamadım . Bir de telefonla görüşme sırasında belli bi sanıye sonra ekran kararıyor,telefonu uzaklaştırınca kulağımızdan ekranın aydınlanması gerekmez mi,kaç saniye konuştuğumuza felan bakmak için ya da görüşmeyi sonlandırmak için var mıdır yardımcı olabilecek ?

dinleyemiyorsun ancak spirit fm uygulamasını indirirsen dinleyebilirsin.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296
    telefonla görüşme sırasında belli bi sanıye sonra ekran kararır bunu tlf ayarlarından düzelterek konuşma anında ekran devamlı açık kalabilir.ancak bu uzun görüşmelerde pilin hızlı bitimine neden olabilir.

Dostum verdiğin xda linkini açıklayabilirmisin yada sadece bize indirmemiz gereken uygulamanın linkini verirmisin ? Bu spirit fm uygulamasının internet kullanmadan direk analog radyo görevi gördüğünden emin misin ? Ben internetsiz radyo uygulaması bayağı araştırdım ama birşey bulamadım...

• Spirit fm markette var.nete gerek duymuyor.ben kullaniyorum memnunum

• quote:

Spirit fm markette var.nete gerek duymuyor.ben kullaniyorum memnunum

Dostum senin telefonun nedir ? HD2 mi ? ben yükledim ama kullanamıyorum internetsiz...
  • Evet hocam hd2

• quote:

Evet hocam hd2

Bu değil mi hocam dediğin uygulama link ben neden giremiyorum. açıyorum zip kode felan diyo. oraya birşey yazmak gerekiyor mu. orayı geçince wifi açıksa bir radyo çalıyo netten. wifi açık değilse uygulama kapanıyor. bir tarif eder misin ?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.