Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugr-c

yardımsever arkadaşlara teşekkürler.yanlız telefonum yaklaşık 20 dk dır rebooting phone de kaldı normalmidir

açıldımı telefon
  • HOCAM HALA AÇILMADI CONTAYI YAKMAK ÜZEREYİM
  • recovery ayarlarını yanlıs yapmıssındır sen hangı romu kurdun
  • HOCAM LÜTFEN KURTAR BENİ.3-4 TANE ROM DENEDİM HEP AYNI
    AMA ÖZELLİKLE BUNU KURMAK İSTİYORUM
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=1d3273300e3481dce5b1f469e05225e2&t=1282281
    İNGİLİZCE ZATEN YOK:(
  • quote:

HOCAM LÜTFEN KURTAR BENİ.3-4 TANE ROM DENEDİM HEP AYNI
    AMA ÖZELLİKLE BUNU KURMAK İSTİYORUM
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=1d3273300e3481dce5b1f469e05225e2&t=1282281
    İNGİLİZCE ZATEN YOK:(

burdakı recovery dosyasını indir

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/jmj5yh18/Recovery_5_150_5.rar.html

içinde flash cfg dosyası var onu aşagıdakı gibi düzenle elinle

boot yboot|ro 5M
    system ya 200M
    cache ya 5M

bunu yaptınmı rom kurarken

• YAPMADIM DOSTUM
  • quote:

YAPMADIM DOSTUM

birinci sayfadakı 4. ve 6. adımları yapacaksın yukarda yazdıgım 4. adım sonrada 6. adımı yapacaksın romu indirip hafıza kartına attınmı şu an hafıza kartındamı rom
  • HOCAM SENİN DEDİĞİN RAKAMLARI DEĞİŞTİRDİM.ŞİMDİ HAFIZA KARTINA ATIYORUM.SONUCU BİRAZDAN YAZARIM
  • HOCAM NAND KERNEL OPERN FAİLED YAZDI.KALDI YİNE
  • quote:

HOCAM NAND KERNEL OPERN FAİLED YAZDI.KALDI YİNE

bi yerde yanlıs yapıyorsun dostum buradan bu kadar yardımcı olabılırım elımden başka bir şey gelmıyor malesef
  • YAZDIKLARINI AYNEN YAPTIM.ŞİMDİ İNSTALL FROM SDCARD COMPLETE YAZDI.BUNDAN SONRA YAPILACAK BİR İŞLEM YOKSA AÇIYORUM TELİ
  • BU EKRANDA KALDI.
    TELEFON UÇTU GALİBA
     HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugr-c -- 24 Ekim 2012; 21:09:57 >
  • quote:

BU EKRANDA KALDI.
    TELEFON UÇTU GALİBA
     HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu

sen bu verdigim roum kur bırak o romu kurmayı

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1395049

recovery ayarlarını bu sekılde yap elınle

misc ya 1M
    boot yboot|ro 5M
    system ya 110M
    cache ya 5M
    userdata ya|asize|hr allsize

burdan indir romu

http://hotfile.com/dl/149223535/0a85d89/CM7ite_HD2_v2.0_Dark_Edition.zip.html

• ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BİRAZ ÖNCE ÇÖZÜLDÜ OLAY.BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTARDIN BENİ.ELLERİN DERT GÖRMESİN.TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BİRAZ ÖNCE ÇÖZÜLDÜ OLAY.BÜYÜK BİR SIKINTIDAN KURTARDIN BENİ.ELLERİN DERT GÖRMESİN.TEŞEKKÜR EDERİM

hangi romu kurdun telefona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 24 Ekim 2012; 21:50:14 >
  • VERDİĞİM LİNKTEKİNİ.AMA İSTİKRARLI ÇALIŞMIYOR MAALESEF
  • Merhaba arkadaşlar,
    Sorunum artık cwm ile nand rom yükleyememek.
    Şu daf lı olan tarihi android sürümünü sorunsuz yükleyebiliyorum.
    Fakat cwm ile rom yükleyememekteyim.Bundan önce onlarca rom yüklemiştim cwm ile fakat artık nedenini bilmiyorum hata alıyorum.
    install zip kısmından rom sorunsuz yükleniyor.boot olurken gogogo dan sonra rom la ilgili boot resmi yerine şaftı kayık italik siyah beyaz çizgiler kaplıyor heryeri.
    Yaptığım kurulum
    1.task29
    2.hspl
    3.radio rom
    3.magldr 1.13
    4.cwm (3.0 , cwm touch hd2 beta rc1 vs.vs.)
    5.install zip den romu yüklemek.

cwm kurarken rom gereğine göre system kısmını vs. ayarlıyorum.
    sd karttaki partitionlarıda atlamadan yapıyorum.daha önce birçok kez yükledim fakat artık bu hatayı alıyorum.
    bir de cwm 3.0 ile coredroid romunu kurduğumda gogogo dan sonraki coredroid resmini alıyorum fakat telefon öylece donuyor o ekranda.
    bu sorunu yaşayıp çözen veya çözebilecek varsa yardımını rica ediyorum.
    forum-xda da ecnebilerle uğraşmaktan anam ağladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire52

Merhaba arkadaşlar,
    Fakat cwm ile rom yükleyememekteyim.Bundan önce onlarca rom yüklemiştim cwm ile fakat artık nedenini bilmiyorum hata alıyorum.
    install zip kısmından rom sorunsuz yükleniyor.boot olurken gogogo dan sonra rom la ilgili boot resmi yerine şaftı kayık italik siyah beyaz çizgiler kaplıyor heryeri.
    Yaptığım kurulum
    1.task29
    2.hspl
    3.radio rom
    3.magldr 1.13

sd karttaki partitionlarıda atlamadan yapıyorum.daha önce birçok kez yükledim fakat artık bu hatayı alıyorum.
    bir de cwm 3.0 ile coredroid romunu kurduğumda gogogo dan sonraki coredroid resmini alıyorum fakat telefon öylece donuyor o ekranda.

Sanırım Recovery olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire52

Merhaba arkadaşlar,
    Yaptığım kurulum
    1.task29
    2.hspl
    3.radio rom
    3.magldr 1.13

Öncelikle uzun bir aradan sonra merhabalar arkadaşlar. araya askerlik girdi e birde teli değiştirdim ama hd2 hala elimde ama aktif olarak artık o kadar rom yüklemiyorum. energy rom ile devam.

arkadaşım senin sorunun recovery ile alakalı ve recovery i güncel olarak kullanman senin çok daha iyi sonuç doğurur. ben en son 5.0.2.7 recovery kullanıyomusum.
    daha önce konuda da paylaşmıştım. bu recovery ile denemeni tavsiye ederim sana. Bunun ile bir sonuç alamazsan hd2 tool ile otomatik olarak recovery kurmayı dene. Ayrıca bunların dışında bütün seçenekleri değerlendirirsek eğer downloadlarını baştan tekrar yap. gerek rom gerekse diğer magldr ve radio yu. hafıza kartına tam bir format çak bunun için internetten çok küçük boyutlu programları kullanabilirsin. Ayrıca şunu da belirtmek isterim hatırladığım kadarı ile çok fazla task29 yapmak yararlı bir durum değil. Bunun yerine aynı sürümde rom kuracaksanız recoveryden full wipe yapmanız yeterli olacaktır. Task29 un bu şekilde bir sıkıntı yaratabilir nand hafızanızda.

Kolay gelsin..

• Energy rom kullanıyordum. Dokunmatik bozuldu geçen gün yeniden kurayım dedim romu dokunmatik gene çalışmadı. Romdan kaynaklı değil sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.