Şimdi Ara

hd2 wp7 hafıza kart sorunu?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

değerli üstadlarım bir kaç gündür cebelleştiğim sorunumu çözemediğimden bu konuyu buraya açmaya karar verdim. inşallah yalnış yapmamışımdır.....
    uzun süredir hd2 cihazımda android kullanıyordum. sonra dedimki bir değişiklik yapayım wp7 mango yu çok methetmişlerdi ona bakayım dedim. neyse yönergeleri izledik wp7 yi kurduk zune dan güncelleme yapması gerekiyormuş onuda yapalım dedik mangoya güncellemesi için o sırada sorun çıktı güncellemeyi yapmadı ve telefon restart attı. sonrada yine aynı güncelleme ekranına geldi ve kaldı hiç bir ilerleme yok. bende bir kaç defa daha restartladım ama değişen birşey yok aynı yere gelip kalıyor....tekrardan kuralım dedim task 29 la sildim komple tekrardan kurdum yine aynı ekranda takılı kaldı bende dedim o zaman hafıza kartında var bir problem kart okuyucuya taktım hafıza kartını pc kastı karta format atamıyorum her türlü yolu denedim olmadı minitool partition tarzı programlarla formatlıyım olur belki dedim yok... bütün çabalarım nafile..... son çare buraya yazıyım dedim. siz değerli üstadların bana akıl verebileceğinizi düşündüm....

cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler....

• Mango sürümlerinde kamera ve sd cardı görmeyen romlar mevcut.Onlardan birisini indirmişsindir rom threadinde know issues i kontrol et derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.