Şimdi Ara

hd202 sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün teknosadan sennheiser hd202 ii die bi kulaklık aldım 109 tl verip ipod nano 5. nesil kullanıyorum istediğim sesi bulamadım eskiden sennheiser cx200ii kullanıodum o bile daha iyiydi daha ucuz olmasına rağmen.. yarın geri götürsem teknosa geri alır mı? not: paket açılışta biraz yıprandı yani özenerek açmamıştım

• Bu tür mağazaların geri alma politikasında kulaklıklar kişisel ve hijyenik ürünler kategorisine girdiği için almayabilirler. Kulakiçi olanları kesin almıyorlar onu biliyorum da, kafaüstü için bi şansını dene derim. Kulaklığın neyini beğenmedin? 3-4 gün dinle biraz istersen. Kulaklıklığa hem alışmış olursun hem de açılmış olur biraz..
  • diğer siteler ve bu sitede bassları çok güzel falan diyordu ama mp3 çalara taktığımda hem sesi çok kısık geliyor.. hem de basslar çok cansız ve sönük.. belki mp3 çalarımın kapasitesi yetmiyodur bilmiorum ama sonuçta kapasitesi yetmese bile yettircek ekipmanım yok boşa gitti o yüzden değiştirmek istiyorum.. cx200 ii kullanıodum önceden o bile daha iyi boşuna para vermiş oldum o kadar puff.
  • geri alacaklarını sanmıyorum. kulaklıktan performans alamamanın sebebi kulaklık değil kesinlikle ipod.tan dolayı.. ses çıkışı oldukça zayıf o yüzden kafa üstü kulaklıklar kullanmak amfisiz çok zor.. ama hd407 ile yüksek ses alabilirsin
  • bu 32 ohm olmasıyla mı ilgili ? peki ek aparat falan alsam kaldırırmı ? her yerde okuyorum basslar çok güçlü diyor herkes benden cılız gelio basslar ses seviyesi düşük artı hışırtı var şarkılarda
  • diyorum ya kulaklıktan değil o problem ipod.tan sansa clip hatta 2002 yılında aldığım sony nwz-105 bile kafaüstü kulaklıklarda iyi ses veriyor ancak ipod'un çıkış gücü düşük.. fiio kulaklık amfilerini araştır ucuz modelleri işini görür..
  • bugün gittim geri verdim aldılar saolsunlar.. yerine hd218 aldım bu da iyi geldi en azından mp3 çalar için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.