Şimdi Ara

hd3200+hd3450 yaptım fakat sadece 3200 gibi.. bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hd3200 onboard ile oynadığım oyunlarda kullandığım ayalarda oynuyorum hd3200 var gibi sadece.. 2 kartıda görüyor aygıt yöneticisinden baktığımda.. ne yapmam gerekiyor? canımı sıktı bu iş..

bide +2gb 800 mhz ram aldım.. vista sp1 kurdum..
    şuan sistemde 4gb 800mhz ram var.. sistem imzamdaki gibi.. 3450 ve 2gb ram i bugün aldım..
    onboard ı iptal etmemek içib böyle yapayım dedm o kadar yerde okudum crysis i bile 1024x768 de çok rahat oynuyorum diyorlardı.
    ben undercover'ı bile 1024x768 de oynasam gecikme oluyor..Anlıcağınız perf. alamıyorum...
    Gta 4 oynuyorum..hD3200 ile neredeyse aynı performansı veriyor.. ne yapmam gerekiyor???

bu arada 3dmark03 de skor: 4730 çıktı (3200+3450) düşük mü baya?
    sadece 3450 kart ile: 4042 çıktı değeri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 10 Aralık 2008; 4:39:44 >

• Undercover ve Gta 4 zaten hatali oyunlar undercover in sonraki surumunde bisi yokdiyorlar ama ben ilk surumunu oynadigimda kasiyordu kendi sistemim ile bence baska oyunlarda bir dene yada 3d mark ile onboard tekli olarak test et sonra crossfire olarak teste tabi tut
  • biostan onbordu kapat hybrid crosfire olmuyorsa tabi saygılar.,

bide giriş seviyesi hd4650 veya hd3850 512 falan alsaydın farkı hisederdin o kart ta okadar iyi deil hatta iyi deil.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=14236

http://www.mavibilgisayar.com/ud/10993
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

biostan onbordu kapat hybrid crosfire olmuyorsa tabi saygılar.,

bide giriş seviyesi hd4650 veya hd3850 512 falan alsaydın farkı hisederdin o kart ta okadar iyi deil hatta iyi deil.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=14236

http://www.mavibilgisayar.com/ud/10993

hybrid hd3450 de oluyor zaten ama bir terslik var sanırım..
    keşke tek ekran kartı alsaydım diyorum şimdide.. :( bu kartı yarın götürüp daha üst modelini istiyorum dersem kabul ederler mi sizce?

birde 3850 ile 4650 arasında fark varmı ki?
    tam soruyu sordum bir daha baktım palit 256bit'miş.. 3850 ile çok rahat oynarmıyım oyunları?

• bende 3850 var çok rahat oynuyorum GTA IV ü bile çok harika görüntülerde oynadım.. hatta bazı arkadaşlar ss'lerimi görünce çok gıcık oldular
  • anladım.. internetten baktım 2 kartında stokları yok..
    geri götürsemde bişey farketmicek.. offf yaa..
    Bu arada Logitech kullandığını fark ettim tebrik ediyorum :) (Logitech'in izmir'deki elemanıyım da:) )
  • evet 3850'ler artık piyasada yok istersen sana satabilirim.. tabi paranı iade alabilirsen.. ki zaten tüketici haklarında var öle bişe ama değiştimi bilmiyorum aldığın ürünü sorgusuz sualsiz 1 haftaiçinde zarar görmediyse iade edip paranı alabiliryorsun..

logitech evet aldım ama pes09 1 kere oynadım zaten amcama söylemiştim o aldı hiç kullanılmadı bunuda satıyorum ekran kartımı yenileyeceğim bende
  • para iadesi alabilirsem bakalım.. ama şuan tek düşüncem hybrid işini halledebilmek :( bi çaresi yokmudur bunun? :(

anladım o konuda hayırlı satışlar dilerim.. ekran kartı olayuı hallolmassa artık bir çaresine bakıcaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: togy_35

para iadesi alabilirsem bakalım.. ama şuan tek düşüncem hybrid işini halledebilmek :( bi çaresi yokmudur bunun? :(

anladım o konuda hayırlı satışlar dilerim.. ekran kartı olayuı hallolmassa artık bir çaresine bakıcaz..

inşallah kardeşim kolay gelsin sana umarım sorunun çözülür.. biraz yabancı dilin varsa google'de yabancı forumlarda arat..

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Aralık 2008; 1:43:18 >
  • 3850 hybriden de cok iyi olacak
  • bakalım.. yarın gidip şansımı deneyeceğim.. umarım alırlar..
    sapphire in hd3850 ekran kartı stoklarında var.. DDR3 256bit 512mb.. nasıl sice? kabul ederlerse onu alayım mı? fiyatta 182 lira.. bayram dolayısı ile %18 indirimde var :S
  • sen nerden alıyosun kartları söle kart söliyelim 182 normalmiş bugun ki fiyatlara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 10 Aralık 2008; 3:07:33 >
  • tekmar dan alıyorum..
    182 indirimsiz hali ama..
  • 3DMark03 değerlerini ilk mesaja yazdım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.