Arkdaslar yaklasık bundan 1 hafta önce Ati Saphirre hd3650hm 512mb 128bit ekran kartı aldım.. ve elime gectiği gün Arkadasımın Pc sinde denedim kart cok güzel bi şekilde çalıstı..İşletim sistemi Vistaydı. Crysis'i dx10 da cok rahat bi şekilde oynadık..hersey normal..
Sonra kartı kendi pcme takdığımda tam verim alamadım..Fifa 09,Far Cry2 vs oyunları cok rahat oynadım ama Crysis'e geldiğimde oyun esnasında farklı cisimler belirmeye basladı oynanmaz hale geldi..?!? acaba sebebi ne olabilir.. ve bazende Pc kendi kendine reset atıyor..ne yeterli değil anlamadım ?(Xp kullanıyorum anakartım vista desteklemio)
onun psu 400w dı ve işlemcisi core duo idi. Acaba işlemciden mi yoksa Psu yu 400 e mi çıkarmam gerekio ?
quote:
Orjinalden alıntı: Erdemedre
onun psu 400w dı ve işlemcisi core duo idi. Acaba işlemciden mi yoksa Psu yu 400 e mi çıkarmam gerekio ?
O karta çift çekirdekli işlemci zaten fazla gelir. Reset atıyor pc demişsin. eğer deneme imkanın varsa sendeki pc yi arkadaşının 400w güç kaynağı ile bir dene. eğer sorun yoksa Yeni bir 350-400W psu alırsın.
Sorun işlemcidede olabilir p4 işlemci ile o tip sorun çıkarması normal..