Şimdi Ara

Hd3650 Ekran kartı hakkında..!! Yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar yaklasık bundan 1 hafta önce Ati Saphirre hd3650hm 512mb 128bit ekran kartı aldım..
    ve elime gectiği gün Arkadasımın Pc sinde denedim kart cok güzel bi şekilde çalıstı..İşletim sistemi Vistaydı.
    Crysis'i dx10 da cok rahat bi şekilde oynadık..hersey normal..

Sonra kartı kendi pcme takdığımda tam verim alamadım..Fifa 09,Far Cry2 vs oyunları cok rahat oynadım ama Crysis'e
    geldiğimde oyun esnasında farklı cisimler belirmeye basladı oynanmaz hale geldi..?!? acaba sebebi ne olabilir..
    ve bazende Pc kendi kendine reset atıyor..ne yeterli değil anlamadım ?(Xp kullanıyorum anakartım vista desteklemio)

Pci özelliklerim:
    P4 işlemci 2.6
    1.5 gb ram (1024 ddr2 533mhz x 512 ddr2 533mhz)
    160 gb harddisk (80gbx80gb)
    Ati saphiree hd3650hm 512mb 128bit ekran kartı
    Power Suppley 230w 50hz
    Arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tşkler..

• Arkadaşının sistemindeki psu kaç w tı?

PSU yetmiyor olabilir.
  • onun psu 400w dı ve işlemcisi core duo idi. Acaba işlemciden mi yoksa Psu yu 400 e mi çıkarmam gerekio ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemedre

onun psu 400w dı ve işlemcisi core duo idi. Acaba işlemciden mi yoksa Psu yu 400 e mi çıkarmam gerekio ?

O karta çift çekirdekli işlemci zaten fazla gelir. Reset atıyor pc demişsin. eğer deneme imkanın varsa sendeki pc yi arkadaşının 400w güç kaynağı ile bir dene. eğer sorun yoksa Yeni bir 350-400W psu alırsın.
  • Sorun işlemcidede olabilir p4 işlemci ile o tip sorun çıkarması normal..
  • baska yorum yapan yokmu arkdaslar..??
  • kendi cevabını kendin vermişsin arkadaşının diğer parçaları iyi ondan oynatıyor oyunları güzel

darılmada sende p4 işlemci 230w psu ile performans almaman normal bence
  • Arkadaslar pc min sıcaklık değerlerini tespit ettim..bi bakarsanız sevinirim..acaba sorunla alakası var mı??

Hd3650 Ekran kartı hakkında..!! Yardım..!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.