Şimdi Ara

HD3870 -> Fallout 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hd 3870 alsam eylül ekim gibi cıkacak olan fallout 3 ü dx9 da full grafik oynayabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theGoat -- 21 Mayıs 2008; 22:27:48 >

• up!
    lütfen yardım edin yav :D
  • dostum burdan bak oblivion ile aynı motoru kullandığı söylenmiş. işine yarar.

http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=843301
  • Oynatır bence. Oblivion motoruna eklemeler yaparlar ama yine de 3870 için fazla zorlayıcı olacağını zannetmiyorum.
  • Rahat rahat oynatır.
  • valla ne söylesek boş çıkmamış oyun için fakat gavurlarin tabiri ile bir "educated guess" yaparsak, ben bir rpg oyununu oynatacak fps'de tam ayarlar ile(dx9 için) güzel bir çözünürlükte oynayabilmen lazim. çünkü oblivion'u söylediğimiz ayarlarda geforce 7900 gs oynatabiliyor, buradan hareketle aynı motor kullanildiğindan ve screenshotlardan gördüğümüz kadariyla 4870'in 7900gs ye göre çok güçlü bir kart olduğu da göz önüne alinirsa oynatmalidir. büyük ihtimal dx10'da bile rpg oyunu için yeterli fps'lerde oynayabilirsin.

fakat yine hatirlatmak lazim ki bu yazdiklarim neticede spekülasyondan öte değil.
  • Fallout 3 ün pcleri çok kasacak bir yapıya sahip olacağını zannetmiyorum ki oyun hakkında çıkan görüntüler de o yönde. heralde 3870le oynanır. Hem daha çok var gelmesine. 2009 da çıkacak diye biliyorum. O zamana 4870 in ikinci versiyonları bile çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 4
    2 ay önce açıldı
    BATTLEFİELD 1
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

valla ne söylesek boş çıkmamış oyun için fakat gavurlarin tabiri ile bir "educated guess" yaparsak, ben bir rpg oyununu oynatacak fps'de tam ayarlar ile(dx9 için) güzel bir çözünürlükte oynayabilmen lazim. çünkü oblivion'u söylediğimiz ayarlarda geforce 7900 gs oynatabiliyor, buradan hareketle aynı motor kullanildiğindan ve screenshotlardan gördüğümüz kadariyla 4870'in 7900gs ye göre çok güçlü bir kart olduğu da göz önüne alinirsa oynatmalidir. büyük ihtimal dx10'da bile rpg oyunu için yeterli fps'lerde oynayabilirsin.

fakat yine hatirlatmak lazim ki bu yazdiklarim neticede spekülasyondan öte değil.

Oblivionu 7900gs rahat mı oynatıyor?

Ben 7950Gt ile(512 mb) 1024X768 de takılmalar görerek oynuyordum. Döneminde bilgisayarları en çok zorlayan oyundur.

1800Gto kullanan arkadaşlarım ağlamıştı ilk sorun yaşadıkları oyun oydu. 2 senelik oyun olmasına rağmen 8800gt ile 8AA açtığımda (1680X1050) oynanmayacak seviyelere düşmekte.

Bu bağlamda Fallout3 ün 8800gt veya Hd 3870 i zorlayabileceğine inanıyorum. Bu senenin en iyi grafikli oyunu olacağını düşünüyorum. Bu bağlamda kartı şimdi almayın bence. 1-2 ay içinde hem Nvidia Gtx serisi, hem de Hd 4870 serisi çıkacak. Onlardan birini alın şüphe kalmasın.

• Bethesda firması grafiklere çok önem veriyor. Fallout 3 HD3870'i zorlayabilir bu kartla ama öyle ya da böyle oynanır gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar

Fallout 3 ün pcleri çok kasacak bir yapıya sahip olacağını zannetmiyorum ki oyun hakkında çıkan görüntüler de o yönde. heralde 3870le oynanır. Hem daha çok var gelmesine. 2009 da çıkacak diye biliyorum. O zamana 4870 in ikinci versiyonları bile çıkar.

eylül ekim civarı çıkacak bu oyun
  • ayrıca

f3 forumundaki moderatör:

If you can run oblivion, you should be able to run FO3.... Same engine, not many changes that would require meaner hardware.

It has already been stated that FO3 will NOT be a dx10 game.

bu sevindirici bir haber :D
  • Valla bu oyunu oynamak için gidin bir tane Xbox 360 veya Ps3 alın.Ekran kartına veya diğer bileşenlere çok para vermek yerine bir tane Xbox 360 alırısn rahat rahat oynarsın.
  • öyle düşünmeyin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Valla bu oyunu oynamak için gidin bir tane Xbox 360 veya Ps3 alın.Ekran kartına veya diğer bileşenlere çok para vermek yerine bir tane Xbox 360 alırısn rahat rahat oynarsın.

Boşver xbox'ı. Gülü seven dikenine katlanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theGoat

ayrıca

If you can run oblivion, you should be able to run FO3.... Same engine, not many changes that would require meaner hardware.

haydaa...bu tarihten sonra çıkacak oyun dx10 desteklemez mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Valla bu oyunu oynamak için gidin bir tane Xbox 360 veya Ps3 alın.Ekran kartına veya diğer bileşenlere çok para vermek yerine bir tane Xbox 360 alırısn rahat rahat oynarsın.

şu aptalca önerilerden bıktık usandık artık,ne alaka xbox yahu adam gelmiş neden bahsediyor verilen yanıta bak.bi daha bu tür mesaj gördüğümde şikayet edeceğim artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theGoat

ayrıca

Zorlanabileceği cevabını ben vermiştim. Ama moderator Dx9 ve Oblivion standartında zorlayacağını söylemişse 9600gt, 8800gt, Hd 3850, Hd3870,(çıkınca) Hd3830 ve 9600gso kartlar çalıştıracaktır rahatlıkla.( tabi daha üstleride)

Bu arada Oblivion grafikleri görmemiş biridir yukarıda yorum yapan herhalde. Bu zamanda Dx9 olmaz demişsiniz ama Oblivion 2 sene öncenin oyunu olmasına rağmen şu an grafik olarak az oyun onu geçebilir.

Bu bağlamda Fallout3 hem çok kaliteli olacak demektir, hem de rahatça oynanabilecek demektir. Güzel haber.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.