Merhaba, yaklaşık 3 ay önce aldığım Assasin's Creed Origins'i oynayamaya yeni başladım. 2.5 yıldır aynı sistemi kullanıyorum. İçerisinde Nvidia Gtx Zotac Gtx 970, Intel i5 6500 işlemci 8GB ram var. Oyun'un önerilen sistemi ise Gtx 760, 8GB ram, i7 3370 veya AMD FX-8350. Bunlar benim sistemim daha düşük seviye kalmasına rağmen oyunda düzgün bir fps almıyorum. Yani demek istediğim yükseğe alıp göge ve karakterleri düşüğe aldığımda maksimum 45-50 fps alıyorum (Sabitlemeyi kapattım). Alexndria gibi yerlere gittiğimde zaten fps 25-30 zorla alıyorum. Bu durum benim canımı oldukça sıkıyor ve kendim bir kaç yöntemler denedim ama işe yaramadı. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.
Dipnot: Driver güncel, 2.5 yıldır bilgisayarıma herhangi bir format atmadım, kasayı açıp herhangi bir şekilde içini silmedim ve işlemciyi termal macun ile yenilemedim.
İşlemciniz yetmiyor malesef.
O oyunun güç ihtiyacı çok fazla ve ultra grafik ayarı ile very low arasında 10-15 fps fark var yani ayar düşürdüm diye yüksek fps beklentisinde olmamak lazım bu oyunda. Can sıkmaya gerek yok yeni assassins creed oyunları böyle malesef.
Alttaki tabloya göre 4 çekirdek 8 izlekli i7 işlemci 22 fps daha fazla veriyor sizin işlemci 4 çekirdek 4 izlek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Aralık 2018; 22:42:52 >
Assasin's Creed Origins gtx 960 ile 50 - 55 arası bazen daha fazla fps alıyordum yüksek ayarlarda. Ama tabi işlemci i7skylaka k idi. Sizin de aynı işlemci olduğunu farz edelim +22 etti mi sana 75 - 80 evet belki de işlemci farkından kaynaklanıyor olabilir.
Siz yine de emin olmak aynı işlemciyle kaç fps alınabiliyor, youtube videolarından bir izleyip bakıp. En iyi sonuca öyle varabilirsiniz.
SpinataS
kullanıcısına yanıt
22 fps fark gtx 1080 ile oluyor gtx 970 ile 22 den az olur ama yine iyi seviyelere çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: Starborn
22 fps fark gtx 1080 ile oluyor gtx 970 ile 22 den az olur ama yine iyi seviyelere çıkar.
onlar ultra gubidik ayarlarda falan olduğu için öyle. Pek çok gereksiz ve görünüme hiçte etkisi olmayan ayar var. Tabi ki anti aliasing de kapalı olduğunu var sayıyoruz öyle yani.