Şimdi Ara

hd4670 ve black ops

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda onboard hd4200 ekran kartı kullanıyorum.Dolayısıyla oyunlarda sıkıntı çekiyorum... 120 Tl param var (Almanya'ya giderken babamdan almıştım ama harcamadım :D ) bu paraya "hd4670 ultimate" alsam 1280*1024 çözünürlükte 2 ve ya 4xAA açsam ve high ayarlarda COD:BO'yu oynamak istesem sıkıntı çekermiyim? Birde PSU sorun çıkarırmı???
    Sistemim;
    *Athlon ii x2 245 işlemci
    *MSI 785GM-E51 anakart
    *2Gb DDR3 1333Mhz RAM
    *230 WATT PSU!!!

• evet açar 2x oc ile 4x ide zorlarsın ben 960gt ile 8x açıyordum ama benimkisi 1366*768 çözünürlük idi.biraz oc ile açar.yalnız kart ek güç girişi gerektirmemesine rağmen 230W PSU dan şüphleiyim yinede
  • ooff psu ooff :( psu'yu değiştirsem ekran kartına para kalmıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :(
  • peki,http://forum.donanimhaber.com/m_46682901/tm.htm linkteki PSU'yu alsam 2.eldende bi hd3870 alsam çalışırmı? yanılmıyorsam hd3870>hd4670 olması lazım???
  • PSU'da 230 Volt yazıyor olmasın Watt yerine? Bu konuda çok sık hata yapılıyor da.
  • valla hocam, psu'yu açıp bakmadım ama arkasında yapıştırılı olan kağıtta "AC/220V" yazıyor...
  • Sen o kasayı bi aç bak bakalım, daha yüksek kapasiteye sahip bi PSU olması olası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam açtım. "RATED 200W" "MAX 250W" yazıyor. Altında da "RED 12A, YELLOW 8A, ORANGE 10A" yazıyor...
  • O PSU'ya ekran kartsız halde de sistem emanet etmek istemezdim açıkcası. PSU'yu değiştirmen gerekiyor, orası da net anlaşıldı.
  • peki hocam yukarıda verdiğim linkteki psu'yu alsam olurmu? o nasıldır?
  • Markasız PSU'ları iyidir, alın, kullanın diyemem. İleride çıkacak herhangi bi sorunda -ki sistemin yanmasına kadar gidebilen durumlar olabilir- başın ağrıyabilir.

Onu alacağına en azından 350-400 Watt'lık Aopen-Asus-FSP gibi modellere bak. Fiyat olarak verdiğin linktekiyle aralarında çok fark olacağını sanmıyorum. Hem üzerindeki değerler gerçeğe yakın olur, hem de sistemi güvenerek emanet edebilirsin.
  • bizim ekran kartı işi başka bahara kaldı gibi gözüküyor... psu'yu alsam bile ekran kartına para kalmıyor... neyse, yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • linkteki psu iş görür.arkadaş elimde olsa bir tane gönderirdim öylesine yemin ediyorum sana.bu parasızlığı çok iyi biliyorum ve halada yaşıyorum öğrenci olunca haliyle yani.en kısa zamanda alırsın inş ikilini.hayırlı günler
  • senin psu nun 12A veren red 12v kanalı mı ona bir bakar mısın psu nun üzerinde yazar. eğer oyle ise 12v dan 12x12 144W verebilir aslında psu un 4670 li bir sistemi kaldıralir belki ama mesuliyet kabul etmem. çünkü nette baktığım bazı testlerde tam yukte 180w falan çekiyordu hd4670 li sistem. ikinci el satılık olan psu ise 12v dan 180W veriyor ki senin 4670 li sistemi kaldırır. ama psu almışken de biraz daha iyi bir psu alabilirsin.o psu yu almanın pek anlamı olmaz o bakımdan.
    biraz daha para biriktirip 40-50 tl ye guzl bir psu 150 tl ye de gt440 ya da hd 5670 gibi bir kart da alıabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çardakçı -- 23 Şubat 2011; 15:38:51 >
  • bekliycez artık yapcak bişi yok,öğrencilik zor iş bu memlekette...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.